2017 aasta sügishoroskoop (Vähk)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

VÄHK

Tööalased kohustused võtavad sellel sügisel oluliselt enam aega kui tavaliselt ning nõuavad nii mõnelgi juhul ka suuremat kannatlikkust. Sul tuleb olla valmis selleks, et erinevate situatsioonidega kiiremini kohaneda, sest ainult see võimaldaks Sul kõik asjad kindlalt kontrolli all hoida.

Olulist rolli mängivad pragu tööalased ja ärikontaktid. Sul tuleks jälgida aga seda, et Sa ei seoks ennast kahtlaste inimestega, kes võiksid Sinu tulevikuväljavaated kahtluse alla seada.

Hea aeg oma teadmiste ja oskuste täiendamiseks, sest seeläbi looksid endale tööalases elus uusi eeliseid ja võimalusi.



Sügiskuud on hea aeg õppuritele, sest uute teadmiste omandamine käib tavalisest mõnevõrra kergemini. Ka eksamite ja testide sooritamine peaks olema kergem ülesanne. Oluline on aga jälgida oma ajalisi ressursse, sest olulisteks testideks tuleb õppima hakata juba aegsasti.

Koduste plaanide teostamine on Sulle oluline. Soovid oma ideed ja plaanid ellu viia ning see õnnestub Sul hästi. Parimate tulemuste saavutamiseks tuleks Sul jälgida seda, et vajalikud ettevalmistused juba aegsasti tehtud saaksid.

Kui oled plaaninud oma koju midagi suurt hankida, siis tasuks eeltöö tegemisele enam aega kulutada. Vastasel korral on valeotsused kerged tulema ning soovitud tulemusi oleks raske saavutada.



Hea aeg erinevate kinnisvaratehingute tegemiseks. Parimate tulemuste saavutamiseks tasuks aga konsulteerida mõne hea ja usaldusväärse inimesega, kes oskab olukorda ja pakkumisi objektiivsemalt hinnata.

Armuasjad kulgevad Sul praegu üsna hästi. Sul on partneriga hea läbisaamine ning mingeid erilisi probleeme esile kerkida ei tohiks. Nüüd tasuks partneriga koos meeldivalt aega veeta ning mõelda sellele, kuidas oma koduses elus mõned kauaoodatud ideed teostada. Koduste asjadega tegelemine suurendab mõlemas osapooles kindlustunnet.

Võimalik, et satud sellel sügisel mõningate ootamatute situatsioonide keskele, mis eeldavad Sinult kiiret otsustusvõimet. Pole mõttekas aga otsuseid ainult ise langetada, vaid konsulteerida oma perega või sõpradega.



Rahalised väljaminekud võivad Sul olla praegu üsna suured. Sul on soov endale hankida mitmeid selliseid asju, millest juba kaua unistanud oled.

Sul on head võimalused selleks, et veidi lisaraha teenida. Sellekohased võimalused võivad Sulle avaneda üsnagi ebatavalistest allikatest. Hea aeg selleks, et lahendada oma elus kõikvõimalikud rahalised probleemid.

Seotud postitused