2017 aasta suvehoroskoop (Lõvi)


Foto: FreeDigitalPhotos.net

LÕVI

See suvi toob Sinu ellu mitmeid olulisi sündmusi, mis mõjutavad ühel või teisel viisil Sinu edaspidist elu. Peamiselt on need sündmused seotud ühe meesterahvaga.

Seltskondlikus mõttes saab see periood olema Sulle oluline. Peale selle, et suvekuudele jääb Sinu sünnipäev, tuleb Sul osa võtta ka tavalisest enam teiste inimeste korraldatud koosviibimistest, olgu need siis sünnipäevad, pulma-aastapäevad, pensionile jäämine vms.

Teoks võib saada kellegi olulise inimese abiellumine, mida Sa oled tegelikult juba päris kaua oodanud.



Rahalised asjad peaksid praegu Sul suhteliselt hästi kulgema. See lisab Sulle olulisel määral kindlustunnet tuleviku suhtes. Oluline on see, et oleksid oma rahaasjade korraldamisel täpne ja korralik, sest vastasel korral võivad asjad kergesti kontrolli alt väljuda.

Sul on head võimalused selleks, et teenida veidi kauaoodatud lisaraha. See aga eeldab seda, et oleksid uute võimaluste tekkimise suhtes tähelepanelik.

Ettevaatlik peaksid olema praegu suuremate rahaliste tehingute tegemisel, sest need tooksid paratamatult kaasa erimeelsusi ja tagasilööke. Püüa hoida kõik olulised dokumendid ideaalses korras.



Armuasjad kujunevad headeks. Sul on partneriga küllaltki hea läbisaamine. Rõhku tasuks enam panna sellele, et oma partneri arvamusi ja mõtteid enam kuulda võtta. Tal on Sulle arvatavasti nii mõndagi olulist öelda.

Kui oled vallaline, siis tasuks suvekuudel tähelepanelikum olla, sest uusi võimalusi on Sulle avanemas mitmeid. Võib-olla juhtub kõik ühel reisil olles.

Reisimiseks on praegu suurepärane aeg. Reisimine tagab Sulle sügiskuudeks hea meeleolu.



Oma lapsega seonduvad probleemid võivad Sulle praegu peavalu valmistada. Arvatavasti on tegemist lapse mingi haigestumisega või tema elus toimuvate suuremate muutustega. Ehkki selles osas võib olla aeg mõnevõrra pingeline, peaks probleem iseenesest lahenduse leidma.

Tööalastes asjades oled praegu vägagi edukas. Samas jälgi seda, et Sa ei võtaks enda kanda liialt palju erinevaid kohustusi, sest kõikide asjadega Sa toime tulla ei suudaks.

Seotud postitused