2018 aasta sügishoroskoop (Kaksikud)


Foto: pexels.com

KAKSIKUD

Keegi Sinu sõpradest võib praegu abi vajada. Ehkki oled oma tegemiste juures abivalmis, on oht, et tekitad oma sõpradele probleeme juurde. Sul on üsna raske hinnata kõike seda, mis Sinu sõbra maailmas on toimumas, mistõttu on oht langetada valeotsuseid. Seepärast tuleks praegu pigem kasuks see, kui annaksid oma sõbrale ainult nõuandeid.

Võimalik, et saad mõne inimese kohta teada midagi sellist, millest Sa siiani teadlik polnud. See sunnib Sind oma edaspidiseid tegevusi mõnevõrra ümber hindama.

Sugulastega võib sel sügisel juhtuda mingi ebatavaline ja mõnes mõttes ka nukker sündmus.



Rahalised asjad eeldavad praegu Sinult kindlasti oluliselt suuremat tähelepanu. Selles vallas ei kulge asjad nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleksid. Püüa leida võimalusi selleks, et veidi rohkem oma rahalisi vahendeid säästa.

Tööasjades suudad ennast kenasti teostada. Võimalik, et tööalases elus ootavad Sind ees mõningad muutused või arengud. Ehkki need võivad esmapilgul tunduda keerulistena, suudad siiski kõigega kenasti hakkama saada.

Kui oled endale töökohta otsimas, siis hoia sel sügisel kindlasti oma silmad lahti. Head võimalused on Sind ootamas.



Armuelus võivad mitmesugused arusaamatused kergesti esile kerkida. Seepärast tasuks Sul oma partneriga suhtlemisel hoolikamalt oma sõnu valida. Ka tuleks Sul rohkem oma partneri tunnete ja vajadustega arvestada.

Kõige keerulisem on suhet toimivana hoida neil Kaksikutel, kellel on oma partneriga suur vanusevahe.

Ühised tegevused mõjutaksid suhte arengut positiivselt, mistõttu tasuks nüüd mõelda rohkem näiteks reisimise peale. Juba ainuüksi reisiplaani tegemine mõjutab suhet positiivselt.



Kui oled vallaline, siis see sügis avab Sulle mõne unikaalse, kuid samas varjatud võimaluse. Et sellest võimalusest osa saada, tuleb Sul igapäevaselt rohkem suhelda.

Uute teadmiste omandamine peaks Sulle eriti meeltmööda olema. Seepärast on see suurepärane aeg neile Kaksikutele, kes koolis käivad.

Sul tasuks hoiduda juriidilistest probleemidest. Kui need peaksid siiski tekkima, tasuks otsida võimalusi kohtuvälise lahenduse leidmiseks.

Tervis peaks olema Sul praegu üsna hea, kuid ettevaatlikum tasuks olla liikluses.

Seotud postitused