2019 aasta sügishoroskoop (Kaksikud)


Foto: pexels.com

KAKSIKUD

Sügiskuudel tuleb Sul tegeleda mitmete oluliste plaanidega ja kokkulepete sõlmimisega, mis puudutavad Sinu tööalast elu. Et kõik asjad kenasti õnnestuks, tuleks Sul kõik vajalikud ettevalmistused ära teha ning hoiduda tormakusest. Liigne tormakus võib Sulle pikaks ajaks ebameeldivusi tekitada.

Sõprussuhted võidakse proovile panna. Nüüd saab nii mõneski asjas selgeks see, kes on Sinu sõber ja kes mitte. Ole valmis oma sõpru praegu rohkem aitama ja toetama, kuid hoidu nende eest asjade ära tegemisest.

Võimalik, et Sul tuleb neil sügiskuudel tavalisest enam reisida. See võib Sulle teatud määral pingeid tekitada, kuna vajadus reisima minna võib esile kerkida ootamatult.



Perekondlikud suhted peaksid praegu hästi toimima ning suudad pereliikmetega enamikel juhtudel kiiresti kompromissid leida. Julgusta pereliikmeid, eriti lapsi, rääkima oma muredest, et saaksid neid õigeaegselt toetada ja suunata.

Kui oled plaaninud koduses majapidamises mõningate plaanide elluviimist, siis praegu on sellega suurepärane aeg alustamiseks. Pead aga olema valmis selleks, et kõik tegevused võivad võtta oluliselt enam aega, kui Sa seda esialgu oleksid arvanud.

Rahaasjades tuleks praegu olla mõnevõrra ettevaatlikum. Rahaasjad näivad olevat heas seisus, kuid pead olema valmis ootamatuteks väljaminekuteks. Teenid raha ainult läbi töö, mistõttu pole praegu mõtet otsida endale kerget raha.



Seltskondlik aktiivsus peaks Sul olema praegu üsna suur. See tähendab uusi tutvusi. Ära aga eelda seda, et kõik tutvused koheselt Sinu ootustele vastaksid. Nii mõnigi inimene võib Sulle jätta vale mulje.

Armastuse vallas tasuks olla praegu partnerile pühendunud. Leia tema jaoks rohkem aega, et üheskoos midagi meeldivat korda saata. Ole valmis kuulama tema arvamusi ja mõtteid. Hoidu igasugusest kriitikast oma partneri aadressil. Kui leiad, et ta midagi valesti teeb, ütle talle seda läbi lillede.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis tasuks oma silmad lahti hoida, sest uued võimalused on Sulle avanemas. Valikute tegemisel tasuks aga hoiduda tormakusest, sest vastasel korral võid oma suhtega sootuks valele teele sattuda.



Naissoost Kaksikute peamise tähelepanu all on inimsuhted. Sulle on oluline see, et saaksid osa võtta erinevatest koosviibimistest, et seeläbi oma tutvusringkonda laiendada. Teine valdkond, millega tuleb Sul kokku puutuda, on lepingute sõlmimine. See eeldab Sinult suuremat tähelepanu ja kiirustamise vältimist. Keerukamata lepingute puhul kasuta juristide abi.

Meessoost Kaksikud peavad kõike enda ümber toimuvat rohkem jälgima, sest on oht, et nii mõnigi sündmus võib Sinu vastu pöörduda. Püüa kõik asjad kindlalt enda kontrolli all hoida. Mida tähelepanelikum oled, seda paremini see Sul õnnestub.

Tervis on Sul üldiselt hea, kuid vigastuste tekkimise suhtes tasuks olla ettevaatlikum. Ka liikluses tuleb olla tähelepanelikum ning püüa ette näha teiste juhtide eksimusi.

Seotud postitused