2019 aasta suvehoroskoop (Jäär)


Foto: pexels.com

JÄÄR

Neil suvekuudel peaksid rohkem tähelepanu pöörama neile sündmustele oma elus, mis on Sulle olulise tähendusega. Kui jätad need olulised asjad enda jaoks tähelepanuta, võid ilma jääda mitmetest unikaalsetest võimalustest. Kindlasti tasuks rohkem tegeleda ka selliste asjadega, mis Sinu hingeelu positiivselt mõjutaksid.

Keegi sõpradest või lähisugulastest võib praegu vajada Sinu abi ja toetust, mistõttu püüa tema jaoks olemas olla. Ta võib vajada ka veidi rahalist abi, et oma probleemid lahendada. Selles osas tasuks jälgida hoolikalt, mille jaoks tal seda raha ikka vaja läheb.

Armuasjad on Sinu jaoks olulise tähelepanu all. Võimalik, et langetad neil suvekuudel ka mõned põhimõttelisemad otsused, et armastus enda jaoks paremini paika saada. Partneriga tasuks rohkem koos aega veeta ning kuula ära tema mõtted, millises suunas võiks suhe edaspidi areneda. Hea oleks see, kui neil suvekuudel oma tunnetest julgemalt räägiksid.



Tööalases elus ole valmis mõningate takistuste esilekerkimiseks, kuid tänu oma sihikindlusele suudad need takistused ületada. Oluline on jääda endale kindlaks. Ka ära lase endale teiste inimeste poolt survet avaldada, kuna nii võib suureneda oht, et jääd mõningatest unikaalsetest võimalustest lihtsalt ilma.

Rahaasjad võivad olla praegu mõnevõrra pingelised, kuid suudad olukorra siiski suhteliselt hästi kontrolli all hoida. Jälgi seda, et Sa ei hakkaks tegema praegu mõtlematult väljaminekuid. Ka ära lase endale teiste inimeste poolt survet avaldada. Investeeringute tegemisel tasuks olla praegu väga ettevaatlik, sest on oht suuremateks tagasilöökideks.

Inimsuhete vallas hoia keel hammaste taga, sest arusaamatused on kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda keerukaks ülesandeks. Ära luba asju, mida Sa täita ei suuda.



Keegi noorematest inimestest vajab neil suvekuudel rohkem Sinu abi ja toetust. See tähendab mõningate Sinu plaanide ümbertegemist.

Tööalases elus keskendu rohkem pisidetailidele, sest need mõjutavad tavalisest enam Sinu käekäiku. Ära võta enda kanda korraga liialt palju kohustusi, sest see võib tähendada seda, et Sa ei suuda lõpptulemusena midagi konkreetset ellu viia. Kasuks tuleks meeskonnatöö tegemine, kuna see aitaks kiiremini peamiste eesmärkide poole liikuda.

Kui oled endale tööd otsimas või soovid töökohta vahetada, siis suvekuudel avanevad võimalused pole Sulle mitte kõige paremad.



Oma tervisele tuleks Sul sellel suvel kindlasti rohkem tähelepanu pöörata. Peamiseks probleemiks võivad kujuneda viirused ja bakterid, mistõttu hoia ennast. Käte pesemine on praegu väga oluline.

Koduses elus võid võtta ette mitmeid suuremaid ettevõtmisi, kuid on oht, et enamik neist jääb lõpetamata. Põhjuseks see, et Sa ei ole suuteline suurematele töödele piisavalt keskenduma. Seepärast tasuks neil suvekuudel suurematest töödest hoiduda.

Hea aeg sõprussuhete arendamiseks. Selles vallas võivad aset leida mitmed olulised sündmused, mis tagavad positiivse arengu edaspidiseks.

Seotud postitused