2023 aasta Hobusele hiina astroloogia järgi

ÜLDINE AASTA ÜLEVAADE

22. jaanuaril 2022. saab alguse musta vee Jänese aasta, mis kestab 9. veebruarini 2024. Jänese aasta sunnib inimesi rohkem mõtlema sellele, mis on oluline ja mis mitte. Oma sisemise maailma tundmaõppimine on selle aasta üks peamisi märksõnu. Jänes teab päris hästi seda, et eesmärkide poole saab liikuda ainult siis, kui ennast usaldada.

Sellel aastal tuleb luua midagi uut ja olla arenemisprotsessis. Niisama paigalseis pole soositud. Ka ainult rutiinsetele tegevustele keskendumine ei taga selliseid tulemusi, mida oleksid oodanud. Et aga edasi liikuda tuleb paika panna plaanid ja seda saab kõige paremini teha siis, kui usaldada oma sisetunnet. Kõikvõimalikud uued kohustused ja õpingud on sellel aastal soositud.

Teiste inimestega suhtlemine on samuti väga olulisel kohal. Tuleb julgemalt oma ideid esile tuua, kuid seda tuleb teha nii, et teistes inimestes pahameelt ei tekitaks. Diplomaatia on üheks oluliseks märksõnaks. Sellel aastal tuleks vältida vastasseisu teiste inimestega. See eeldab ka mõningal määral kavalust ja manipuleerimist, kuid seda eeldusel, et sellega liiale ei mindaks.

Kindlasti ei saa see olema kerge aasta. Katsumusi on palju ning takistusi tuleb ületada pidevalt. Enamik inimesi võtab seda aga üsna kergelt ning elu paratamatu osana. Jänes on juba oma loomult erinevate takistuste ületaja.




Igat olukorda tuleks sellel aastal hinnata täpselt ja hoolikalt. Mõnel hetkel on parem tegutseda, teisel hetkel aga oodata. Sellist analüüsi tuleb teha igapäevaselt, kui on soov oma eesmärkide poole liikuda. Kinnisilmi tormamine kindlasti kasuks ei tule.

Jänes on külluse sümbol. See tähendab üldiselt head majanduslikku seisu ja sellekohast arengut. Et seda saavutada, tuleb aga olla vastutustundlik ja hoolikas. Tormakus ja rahaga pillavalt ümberkäimine heale majanduslikule olukorrale kindlasti kaasa ei aita.

Jänes on kiire loom. See eeldab ka inimestelt seda, et sellel aastal tuleb kiirelt tegutseda. Uute võimaluste tekkimisel tuleb koheselt neist kinni haarata. Aeglased jäävad headest võimalustest lihtsalt ilma. Jänest peetakse ka rahu-loomaks. See peaks tähendama, et 2023 aasta kujuneb mõnevõrra rahulikumaks, kui varasemad aastad. Ka võivad nii mõnedki konfliktid olemata jääda ja käimasolevad konfliktid võivad vähemalt osaliselt leevendust leida.




See aasta soosib mitmekülgsust ja uute eluvaldkondadega tutvumist. Seetõttu tuleks julgemalt kinni haarata nendest võimalustest, mis aitaksid Sul oma maailmapilti laiendada. Ei tasu eemale heita ka neid valdkondi, mida siiani oled pidanud ebaloomulikeks. Ka sellistel eluvaldkondadel on inimesele midagi pakkuda ja võimaldab oluliselt avardada maailmapilti.

Jänes on pika eluea märk. Seetõttu on sellel aastal suure tähelepanu all tervis ja tervislikud eluviisid. Ka on Jänes viljakuse sümbol, mistõttu on see aasta hea aeg neile, kes on oma perre järelkasvu soovinud.

Rohkem pööratakse tähelepanu ka teistele inimestele ja nende heaolule. Jänes ei ole isekas ning soovib ka tema lähedastel, sugulastel ja naabritel hästi läheks. Suurepärane aasta reisimiseks. Reisida aga tasuks paikadesse, kus varem pole käidud. See võimaldaks juurde saada kogemusi ja teadmisi, mis on sellel aastal väga olulise tähendusega.




2023 AASTA HOROSKOOP HOBUSELE

Aasta ülevaade

See aasta on üldiselt päris tempokas ja kiire aeg. See ei pruugi aga olla Sulle meelepärane, sest sooviksid valida ise oma tempot ja tegeleda asjadega, mis on Sulle meelepärased. Selleks Sulle erilisi võimalusi ei avane. See võib tekitada pingeid ja arusaamatusi. Püüa enda jaoks täpsemalt paika panna need eesmärgid, mille poole soovid sellel aastal liikuda. Seeläbi väldid seda, et oma energiavarusid mõttetult kulutaksid.

Püüa vabaneda kõikidest sellistest tegevustest ja asjadest, mis enam Sinu huve ei teeni.

Üldiselt oled sellel aastal päris ettevõtlik ja edukas, kuid see eeldab ka tähelepanu ja keskendumist. Kui muutud tormakaks ja pealiskaudseks, on probleemid kerged tekkima ning nende lahendamine võtab suurema osa Sinu ajast.

Kipud sellel aastal liialt palju igasuguste asjade pärast muretsema. Võta veidi vabamalt. Tegele rohkem nende asjadega, mis on Sulle meelepärased.

Hoia oma silmad lahti uute võimaluste tekkimise suhtes. Uusi võimalusi võib avaneda sellel aastal päris palju, kuid Sul on võib-olla raske neid õigeaegselt märgata. Rõhk just sõnal õigeaegselt. Märkad neid võimalusi kindlasti, kuid siis on juba liialt hilja, et neist osa saada. See võib olla tingitud sellest, et Sul ei ole enda jaoks päris kindlalt paika pandud, mille poole liikuda sooviksid.

Kasuks tuleks see, kui oma koduga rohkem tegeleksid. Vii ellu need plaanid, millele juba kaua mõelnud oled. Suudaksid selles vallas päris häid tulemusi saavutada.

Rohkem tasuks aega veeta oma perega. Üheskoos tasuks minna mõnele pikemale reisile, et saada juurde uusi kogemusi ja mälestusi. Samuti on väga olulised perekondlikud sündmused, mis tekitaksid hea enesetunde.




Karjäär

Tööalaselt peaksid sellel aastal päris hästi oma ettevõtmistega toime tulema. Rõhku tasuks panna rohkem nendele asjadele, mis viimasel ajal kõige paremini toiminud pole. Oskad nüüd võib-olla oma tegemistele hoopis teistmoodi läheneda, mistõttu suudad takistused ületada.

Arvatavasti toovad mitmesuguseid tööalased küsimused sellel aastal rohkelt pingeid, mis on peamiselt tingitud sellest, et oled mitmesuguste muutuste keskel, millega Sul on raske toime tulla. Võta asju vabamalt ning ela üks päev korraga. Seeläbi suudad kõik asjad kenasti toimima saada.

Ära ise sellel aastal muutusi tööalases elus esile kutsu. Muutusi kerkib esile niigi ja Sul ei ole vaja ise oma elu keerulisemaks muuta. Selle asemel võiksid leppida sellega, mis Sul juba on.

Suuremate tööalaste projektide elluviimiseks on see aasta päris hea aeg, kuid ära eelda seda, et tulemused kiiresti kätte jõuaksid. Varu aega ja kannatust.

Tööalaste asjadega tegelemisel jälgi seda, et Sa ennast üle ei pingutaks. On oht, et lähed liialdustesse, tekitades endale mõtetuid pingeid ja arusaamatusi.

Suhted kolleegidega peaksid olema päris head. Väikesed arusaamatusi kerkib esile ikka, kuid need ei ole midagi sellist, mida Sa ületada ei suudaks. Oluline on see, et oleksid kolleegidega suhtlemisel aus ning väldiksid oma mõtete pealesurumist.

Suurepärane aasta neile, kes tegelevad õppimisega. Uute teadmiste omandamine on kerge ülesanne ning ka eksamite tegemine peaks olema mõnevõrra kergem kui mõnel teisel aastal.




Töökoha vahetus

Sellel aastal tasuks olla uuele töökohale asumisel mõnevõrra ettevaatlikum. Kipud oma võimalusi ülehindama, mistõttu on ka pettumustunded kerged tekkima. Võimaluse korral tasuks üldse uut töökohta mitte otsima hakata. Tee seda ainult siis, kui selleks on väga olulised põhjused, olgu selleks siis rahaline seis, kaugelt tööl käimine, ajalised probleemid või muu selline. Lihtsalt selleks, et oma tööalane elu huvitavamaks muuta, kindlasti töökohta vahetada ei tasuks.

Kui oled töötu, siis hoia oma silmad lahti. Sellel aastal võivad Sulle avaneda päris paljud uued võimalused, kuid siiski peaksid olema mõnevõrra ettevaatlikum nendest kinnihaaramisel. Ära eelda seda, et kõik on nii roosiline, kui esialgu välja paistab. Räägi julgemalt sõpradega oma muredest ja mõtetest, sest just nende kaudu võivad Sulle avaneda sellel aastal parimad võimalused töökoha leidmiseks.




Armastus

Sellel aastal tuleks armuasjadesse suhtuda väga tõsiselt. Ära lase juhusel oma suhet mõjutada. Väga suurt tähelepanu tuleb pöörata partneri vajadustele ning tema jaoks ka rohkem aega leida.

Väldi seda, et tooksid argimuresid liigselt kodusesse ellu. See võib suhte toimimisele halvasti mõjuda.

Üheskoos partneriga tasuks sellel aastal rohkem arutleda igapäevaseid küsimusi, et seeläbi üksmeel leida. Mõningaid küsimused võivad muidugi kujuneda keeruliseks, eriti just rahalistes asjades, kuid üksmeele leidmine on seda olulisem.

Kindlasti ei tohi tähelepanuta jätta võimalikke probleeme. Ära eelda seda, et need iseenesest laheneksid. Probleemide lahendamisel tuleb päris palju ennast pingutada ja kompromissideks valmis olla.

Üheskoos partneriga tasuks ette võtta mõni romantiline reis. Kui Sa seda varem teinud ei ole, siis sellel aastal tasuks kindlasti teoks teha. See annaks suhtele väga palju juurde ning aitab suhtes ka kõikvõimalikud argimured paremini unustada ja need lahendada.

Kui oled oma ellu armastust otsimas, siis sellel aastal on oluline see, et oleksid seltskondlikult aktiivsem. Suhtle ja jaga oma mõtteid julgemalt ka teiste inimestega. Seeläbi on Sul võimalik leida enda kõrvale kauaoodatud inimene.

Kindlasti tuleb olla valmis selleks, et kõik asjad ei kulge koheselt selliselt, nagu oleksid soovinud. Kui oled selleks piisavalt ette valmistatud, siis jäävad ka pettumustunded palju väiksemaks.




Inimsuhted

Üldiselt saad inimestega sellel aastal päris hästi läbi. Erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Siiski tasub jälgida seda, et Sa ei võtaks hirmtõsiselt kõike seda, mida teised inimesed ütlevad. Teravusi öeldakse sellel aastal oma samme läbi mõtlemata.

Ole ettevaatlik teistele inimestele lubaduste andmisel. Nende täitmine võib kujuneda palju keerulisemaks, kui Sa oleksid osanud arvata.

Ka ei tasuks hirmtõsiselt võtta kõike seda, mida teised inimesed kokku lubavad. Võimalik, et nii mõnigi asi jäetakse lihtsalt täitmata.

Juriidiliste probleemide tekkimisel tuleks need kiiresti lahendada. Kindlasti kaasa mõni spetsialist, kes oskab Sind aidata ja toetada. Kui oled kindel, et Sinul on õigus, siis ära karda ka kohtusse minekut.




Raha

Rahaliselt peaks see aasta olema päris hea aeg. Tasuks siiski oma rahaasjadele rohkem tähelepanu pöörata ning ära jäta asju lihtsalt juhuse hooleks. Oma rahaasjadesse tuleb suhtuda väga tõsiselt ning vältida tormakust.

Kõikvõimalike väljaminekute tegemisel tasub sellel aastal varuda aega ja kannatust. Seeläbi jõuad parimate valikuteni, et osta endale parim kaup või valida parim teenus. Kindlasti tasub vältida seda, et hakkaksid ostma raha säästmise nimel ainult odavat kaupa. Lõpptulemusena tuleb Sul ikka osta see asi, mis maksab natuke rohkem.

Kodused tegemised nõuavad Sinult suuremaid väljaminekuid, eriti kui oled plaaninud mingid suuremad plaanid ellu viia.

Investeeringute tegemiseks on see aasta päris hea aeg, kuid väga oluline on see, et ettevalmistused ära teeksid. Ära jäta midagi juhuse hooleks.

Väga oluline on see, et rahaasjades kõik dokumendid korras oleksid. Dokumentidega tehtud vead võivad hiljem valusalt kätte maksta ning suurendada Sinu väljaminekuid.

Kui oled tähelepanelik ja töökas, siis on Sul sellel aastal võimalik oma sissetulekut mõnevõrra suurendada.

Laenamisel tasuks olla sellel aastal mõnevõrra ettevaatlikum. Vajadusel tuleks seda muidugi teha, kuid kaalu kõiki poolt- ja vastuargumente väga põhjalikult.




Tervis

See aasta peaks olema tervise vallas päris hea aeg, kuid siiski tasub rohkem rõhku panna tervislikele eluviisidele. Oled mõnevõrra laisk ja ei soovi väljas liikuda, mis võib tekitada probleeme veresoonkonnale. Seepärast on väga oluline, et oleksid füüsiliselt aktiivsem ning liiguksid rohkem, eriti looduses.

Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata sellele, et tarbisid igapäevaselt piisavalt vedelikku. On oht, et selles vallas jätad asjad liialt unarusse, tekitades endale tervisemuresid.

Hoia oma sisemine maailm tasakaalus, sest liigne muretsemine võib tekitada mitmesuguseid tervisemuresid, millest on hiljem juba keeruline vabaneda.

Väga suurt rõhku tuleks panna sellel aastal oma toiduvalikule. Kipud selles vallas liialdustesse minema. Mõtled hoolikalt läbi, mida sööd ja kuidas sööd.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Sünnihoroskoop + horoskoop mehele


Kausid alusel (3 tk)


Õun: ametüst


Taro kaardid: Affirmators (koos raamatuga)


Ripats: mahagonobsidiaan


Kaelakee: liblikas


Kaelakee: sodaliit


Kausid (18 cm) (4 tk)


Taro kaardid: The Light Seer's Tarot (koos raamatuga)


PLAYMOBIL Knight Rider K.I.T.T.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused