2023 aasta horoskoop (Kaaludele)

Üldiselt peaks olema see aasta Sinu jaoks päris positiivne. Oled optimistlikult meelestatud ja enamik Sinu asju kujuneb selliseks, nagu oled soovinud.

Pane enda jaoks täpsemalt paika eesmärgid, mille poole soovid kiikuda. See aitab igapäevaseid asju paremini korraldada ja kergendab sihtide poole liikumist.

Ära eelda seda, et kõik ettevõtmised päris ilma takistusteta kulgeksid, aga need takistused ei ole Sinu jaoks midagi sellist, mida Sa ületada ei suuda.

Rohkem tasuks jälgida uute võimaluste tekkimist. Neid võib sellel aastal avaneda Sulle päris palju. Kindlasti tasuks nendest võimalustest õigeaegselt kinni haarata, vastasel korral saavad nendest kasu teised inimesed.




See aasta on suurepärane aeg selleks, et oma elukorralduses mõningaid muudatusi teha. Siiski ei tasu sellega liialdama hakata. Suurimaks väljakutseks kujunebki sellel aastal see, et suudaksid oma elus kõik kenasti tasakaalus hoida.

Teiste inimestega suhtlemisel tasuks rohkem oma sõnu valida. See aasta võib tuua inimsuhetes kaasa mitmesuguseid arusaamatusi ja probleeme. Mida kiiremini lahenduse leiad, seda parem.

Üldiselt tasuks sellel aastal rohkem mõelda oma tulevikule. Kui oled enda jaoks sihid paika pannud, asu tegutsema. Sellel aastal on head võimalused selleks, et suurendada oma elus stabiilsust ja turvatunnet.




ARMASTUS

Armuasjad kujunevad sellel aastal päris headeks. Sul on partneriga üldiselt hea läbisaamine ning üksmeele leidmine peaks olema kergem kui tavaliselt. Kindlasti ei tähenda see seda, see alati nii on, kuid kui probleemid tekivad, suudad neile kiiremini lahendused leida.

Jälgi seda, et hoiaksid oma tööalase ja pereelu tasakaalus. Sellel aastal ei ole eriti hea aeg selleks, et oma tööalaseid kohustusi koju kaasa võtaksid. See võib tekitada pereliikmetes arusaamatusi.

Partneriga tuleks avatumalt oma mõtetest ja soovidest rääkida. See võimaldab suhte paremini toimivana hoida.




Üheskoos tasuks ette võtta midagi uut ja põnevat, et seeläbi suhtesse uut värskust tuua.

Kui Sul on suhtes olnud varem probleeme, siis see aasta on hea aeg selleks, et neid lahendama asuda. Oluline ainult see, et julgemalt nende kallale asuksid.

Kui Sa ei ole oma partneriga veel abielus, siis tasuks sellele sellel aastal mõtlema hakata. Abiellumine suurendaks olulisel määral mõlema osapoole kindlustunnet.

Kui oled vallaline, tasub sellel aastal silmad lahti hoida. Sulle võib avaneda väga palju uusi võimalusi. Oluline on neist kinni haarata.




TÖÖ

Suure tõenäosusega toob see aasta kaasa mitmesuguseid selliseid tegevusi, mis on Sinu jaoks on uudsed ja põnevad. Samas eeldavad need suuremat keskendumist ja tähelepanu.

Selle aasta peamiseks märksõnaks on kannatlikkus. Tasuks rohkem jälgida seda, mis on Sinu teele jäämas, sest uusi võimalusi toob see aasta kaasa päris hulganisti. Oluline on nendest võimalustest õigeaegselt kinni haarata.

Üldiselt kujuneb see aasta tööalaselt Sulle väga edukaks. Samuti on edukas aeg õppijatele ja äriga tegelemiseks.

Võimalik, et sellel aastal tekib Sul suurem soov oma tööalases elus midagi muuta. Sellega tasuks olla ka mõnevõrra ettevaatlikum, kuna on oht liigse tormakuse tulemusena valeotsuseid langetada.

Oma plaanid tasuks läbi arutada pereliikmetega või äripartneritega.

Jälgi seda, et tööalaste asjade korraldamisel oma energiavarusid õieti kasutaksid. Vastasel korral võid leida ennast väsinuna ja kurnatuna ning see võib negatiivset mõju avaldada Sinu tervisele.




Väga oluline on see, et hoiaksid tööalases elus korras kõik dokumendid ja rahaasjad. Selles osas on vead kerged tekkima, mis võivad Sinu tööalast elu päris pikalt negatiivselt mõjutada.

Ära eelda seda, et tööalases elus takistusi üldse esile ei kerkiks. See aasta toob kaasa nii tõususid kui ka mõõnasid, kuid üldises plaanis kujuneb see aasta päris edukaks.

Rohkem tasuks kuulata teiste inimeste nõuandeid ja soovitusi, sest seeläbi oleksid suuteline kiiremini peamiste eesmärkide poole liikuma.

Äriasjades tasuks rohkem hoolt kanda selle eest, et Sinu äril oleks hea maine. Selle nimel tuleb sellel aastal rohkem tööd teha.

Äriasjades tasuks vältida liigsete riskide võtmist. Ka lepingute sõlmimisel tasuks olla sellel aastal tavalisest ettevaatlikum.




TERVIS

Oma tervisele tasuks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Oluline on see, et oleksid optimistlikult meelestatud, sest vastasel korral on terviseprobleemid kerged tekkima.

Oma igapäevaste asjaajamiste juures tasuks olla ettevaatlikum. On oht ennast vigastad, või muid tõsisemaid probleeme tekitada.

Ära jäta oma tervisemuresid tähelepanuta. Kui mingi tervisehäda on tekkinud, tuleb sellega koheselt tegelema asuda. Hiljem on juba probleemide lahendamine palju keerulisem.




Rohkem tasuks rõhku panna tervislikumatele eluviisidele. Jälgi seda, et toiduvalik oleks mitmekesine ja tervislik. Ka tasuks rohkem liikuda, eriti looduses.

Püüa vältida olukordi, mis Sinus stressi tekitavad. Stress vähendab immuunsust ning tekitab Sulle koheselt ka tervisemuresid. Oled pingete suhtes sellel aastal palju tundlikum kui tavaliselt.




RAHA

Rahaliselt peaks olema see aasta Sinu jaoks väga hea. Sulle avanevad mitmesugused võimalused selleks, et oma sissetulekut suurendada. Ka mitmesuguseid investeeringud peaksid nüüd paremini ära tasuma hakkama.

Kindlasti ei tohiks rahaasju jätta sellel aastal tähelepanuta, sest muidu võivad asjad kergesti kontrolli alt väljuda.

Rahaliste vahendite teenimiseks tuleb endiselt palju tööd teha, päris niisama õnn Sinu õuele ei tule. See ei tohiks olla Sulle erilisi probleeme tekitada, kuna näed, et Sinu jõupingutused tööalases elus tasuvad ennast ka rahaliselt ära.

Ka äriasjades oled sellel aastal päris edukas, mis suurendab Sinu sissetulekut.




Ole ettevaatlikum teiste inimeste rahaasjade korraldamisel, sest Sind võidakse alt vedada või saad muul moel petta.

Praegu tasuks mõelda rohkem tulevikule, sest see võimaldab Sul oma rahaasju paremini korraldada ja edaspidi suurema kindlustunde saavutada.

Kui teed suuremaid rahalisi otsuseid, tasuks need põhjalikumalt läbi arutada pereliikmetega, sest nemad oskavad Sind kõige paremini toetada ja julgustada, samuti märkavad nad vigu, mida oled tegemas.

Suuremate sisseostude tegemiseks varu rohkem aega. On oht, et kulutad palju raha asjadele, mis Sinu elus hiljem rakendust ei leia.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eelmise elu analüüs


Sünnihoroskoop


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Taro kaardid: The Enchanted Map Oracle (koos raamatuga)


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: veetilgad roosiga


Kausid (5 tk)


Kaelakee: kaalude tähtkuju


Taro kaardid: White Light Oracle (ainult kaardid)


Kaelakee ja kõrvarõngad: lasuriit


Küünlaalus (2 tk)

Seotud postitused