2023 aasta horoskoop (Kaksikutele)

See aasta toob kaasa Sinu ellu mitmesuguseid muutusi ja arenguid. Kui Sa neid ise esile ei kutsu, siis kerkivad need esile iseenesest. Vanaga enam jätkata ei saa, mistõttu tuleb uutest asjadest kinni haarata ja nendega usinamalt tegelema hakata.

Väga tähelepanelik tasuks olla uute võimaluste tekkimise osas. Neid avaneb Sulle sellel aastal päris palju. Püüa vabaneda kõikidest nendest asjadest, mis Sinu huve enam ei teeni, et teha seeläbi ruumi uutele väljakutsetele.

Väga oluline on see, et kõik asjad oleksid Sulle selged, ära jäta enda jaoks midagi selgusetuks või ebatäpsaks. Ole väga tähelepanelik kõikvõimalike faktide ja detailidega.

Üldiselt kujuneb see aasta peab Sinu jaoks päris heaks, mistõttu tasuks sellest võtta maksimum.




Kõikvõimalike otsuste tegemisel püüa rohkem arvestada ka teiste inimeste huvidega. Liigne enesekesksus praegu kasuks ei tule ning pigem mõjutab Sind negatiivselt.

Igapäevased asjaajamised eeldavad suuremat tähelepanu ning keskendumist. Ära eelda seda, et midagi niisama kergelt kätte tuleb. Kõigi eesmärkide nimel tuleb ennast palju pingutada.

Jälgi seda, et Sinu elus oleks kõik kenasti tasakaalus.




ARMASTUS

Armastuse vallas on see aastal esiplaanil harmoonia. Üldiselt kujuneb suhe heaks ja toimivaks. Aeg-ajalt võib ikka arusaamatusi tekkida, kui need lahenevad kiiresti ja ei jäta jälgi suhte toimimisele.

Oma partnerile tasuks sellel aastal võimaldada natukene rohkem iseseisvust ja anna talle ruumi tegutsemiseks. Vältida tuleks partneri kritiseerimist. Kui ta teeb mõne vea, las ta teeb, sest see on tema õppetund.

Partnerile nõuannete andmisel tasub oodata seni, kuni ta Sinult seda küsima tuleb. Ära ise mine nõuandeid pakkuma.

Romantika mängib armuasjades väga olulist rolli. Romantika vallas tasub proovida üht-teist uut ja põnevat. Suurepärane aeg mõne romantiliseks reisiks.

Armuasjades on üldiselt see aasta väga positiivne ja optimistlik. See annab võimaluse koos partneriga arutada ka neid teemasid, mis tavaliselt võib-olla kõige paremini ei kulge. Soovid leida kompromisse ning oled valmis tegema järeleandmisi.




Aasta esimene pool on armastuse vallas oluliselt parem. Just siis soovid leida partneri jaoks rohkem aega, et temaga ühiseid hetki nautida. Aasta teine pool võib olla tööalaselt kiirem aeg, mistõttu jääb partneri jaoks vähem aega.

See aasta on hea aeg selleks, et koos partneriga panna paika pikemaajalised plaanid, sihid ja võtta vastu olulisemad otsused. Võib-olla tasub mõelda ka sellele, et suhtele anda mingisugune kindlam vorm, kui Sa seda juba ei ole. Hea aeg pereplaneerimiseks.

Üheskoos partneriga tasuks rohkem pöörata tähelepanu kodusele elule. Selles vallas annab kindlasti midagi ära teha, et mõlemad saaksid ennast koduses keskkonnas paremini tunda.

Kui oled vallaline, siis see aasta avab Sulle palju uusi võimalusi. Võimalusi on, seda enam, mida rohkem Sa ennast pingutad ja mida rohkem teiste inimestega suhtled. Peaksid kriitilise pilguga üle vaatama oma ootused ja lootused. Võib-olla annab seal latti natuke madalamale tuua.




TÖÖ

See aasta on tööalases elus Sinu jaoks väga hea aeg. Praegu tasub ennast rohkem pingutada selle nimel, et kõik olulised asjad tehtud saaks. Ära karda uutest võimalustest kinni haarata.

Suurepärane aeg selleks, et oma teadmisi ja oskusi täiendada. Mida laiahaardelisemad on Sinu oskused, seda paremad võimalused Sulle avanevad.

Mitmesuguste väiksemate muudatuste tegemine töökorralduses tuleks sellel aastal kasuks. Ära karda neid ellu viia. Kui Sul ikka selles vallas mingi huvitav mõte tekib, asu seda ellu viima. Oma tööalaste ettevõtmiste juures ei tasu olla liialt paindumatu.

Ole kohanemisvõimeline ja muuda vastavalt sellele oma käitumist ja tegutsemismalle, kui üks või teine olukord esile kerkib.

Ka suhetes kolleegidega tuleks olla sellel aastal palju paindlikum ja mõistvam.

Suurepärane aeg selleks, et ellu viia need tööalased plaanid, millele oled juba kaua mõelnud, kuid mis ühel või teisel põhjusel on siiani teostamata jäänud. Sellel aastal oleksid selles osas väga edukas.

Suhted ülemustega võivad sellel aastal olla nagu ameerika mäed. Ühel hetkel toimib kõik hästi, teisel hetkel on arusaamatused kerged tekkima. Seetõttu tasuks oma väljaütlemiste juures olla sellel aastal palju tähelepanelikum.




Arvatavasti saad osaks märkimisväärsele tunnustusele, kui piisaval määral ennast pingutad. See võib positiivselt mõjutada ka Sinu sissetulekut.

Suurepärane aasta neile Kaksikutele, kes tegelevad ajakirjandusega, kirjastamisega või suhtlemisega.

Ärilistes asjades tasuks olla sellel aastal mõnevõrra ettevaatlikum. Kokkulepete ja lepingute sõlmimisel on oht, et mingid asjad jäävad Sinu vajaliku tähelepanuta, mistõttu on probleemid kerged tekkima. Kui aga kõik asjad hoolikalt läbi mõtled ja väldid tormakust, saab see aasta olema ärilistes asjades hea aeg.

Võimalik, et pead tööalaste asjadega seonduvalt sellel aastal tavalisest rohkem reisima. Ära jäta ettevalmistusi viimasele minutile.

Kui oled tööd otsimas, siis tasuks olla sellel aastal väga tähelepanelik. Sulle on avanemas väga head võimalused, kuid need võimalused ei tule Sulle uksele koputama. Pead nende leidmiseks ennast rohkem pingutama. Kui võimalus avaneb, tegutse kiiresti, sest vastasel korral on oht sellest ilma jääda.




TERVIS

Tervis peaks olemas, on sellel aastal päris hea aeg. Aasta esimesel poolel võivad mõningad tervisemured esile kerkida, kuid kui asud ennast õigeaegselt ravima, leiavad need kiiresti lahenduse.

Rohkem tuleks tegeleda sellega, et oma stress kontrolli all hoida. Mida paremini on Su elu tasakaalus, seda parem on ka Sinu tervis.

Hoia oma tööalased kohustused tasakaalus. Vastasel korral kipud ennast liigselt ära kurnama, tekitades endale pikaks ajaks tervisemuresid. Kurnatusest on sellel aastal päris raske vabaneda.




Hoia oma toiduvalik võimalikult mitmekesisena. Kipud sellel aastal liialdama nii joogiga kui ka söögiga. See võib tekitada tervisemuresid ja suurendada kehakaalu. Kehakaalu langetamiseks see aasta eriti hea aeg ei ole, kuna Sul oleks raske püsivust eesmärgi saavutamiseks.

Igapäevast asjaajamiste juures peaksid jälgima seda, et Sa ei võtaks mõttetuid riske. On oht suurematesse õnnetustesse sattuda.

Väga ettevaatlik tasuks olla sellel aastal kemikaalidega ümberkäimisel. Ka kõige lihtsamad kodused kemikaalid võivad tekitada Sulle tervisemuresid, kui Sa ei ole piisavalt tähelepanelik.

Hammaste tervisele tuleks sellel aastal rohkem tegeleda.




RAHA

Üldiselt peaksid rahaasjad sellel aastal kujunema päris headeks. Tänu oma tööalastele jõupingutustele on Sinu sissetulek mõnevõrra suurenemas. Samas suurenevad ka Sinu väljaminekud, kuna soovid endale hankida neid asju, millest juba kaua puudust oled tundnud. Aga üldiselt suudad tasakaalu päris hästi säilitada.

Sellel aastal tasuks olla investeeringute tegemisel väga ettevaatlik. Kipud mõningad asjad tähelepanuta jätma, mistõttu on probleemid kerged tekkima.

Juriidilised probleemid, millega pead praegu tegelema, olgu need siis seotud tööga või isikliku eluga, võivad Sinu rahalisi väljaminekuid olulisel määral suurendada.

Rahaliste kaotuste vältimiseks tasuks olla sellel aastal dokumentide vormistamisel väga tähelepanelik. Eksimused selles osas võivad valusalt kätte maksta ja tühjendada Sinu rahakotti märkimisväärselt.




Kõikvõimalikud kinnisvaratehingud peaksid sellel aastal suurepäraselt õnnestuma. Muidugi ei tähenda see seda, et Sa võiksid muutuda tormakaks ja olulised asjad tähelepanuta jätta. Kinnisvaraga seonduvad tehingud tasuks põhjalikumalt läbi arutada pereliikmetega või sõpradega.

Rahalisi asju tasuks sellel aastal pikemalt planeerida. See aitab igapäevaseid otsuseid paremini teha.

Aasta teine pool on rahalistes asjades Sinu jaoks palju parem. Kõige olulisemad otsused ja valikud tasukski jätta sellesse perioodi.

Kui planeerid suuremaid sisseoste, siis need tasuks teha aasta teises pooles. Siis on Sul paremad võimalused leida soovitud tooted või parimad tehingud.

Raha laenamisel tasub olla sellel aastal väga ettevaatlik.

Üldiselt kujuneb kõik see aasta päris heaks, kuid mõni asi võib Sinu vajaliku tähelepanuta jääda, tekitades hulganisti probleeme mitmeks järgnevaks aastaks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop + horoskoop naisele


Kas sobime kokku?


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Sall: The Garden (Claude Monet)


Taldrikud, tassid ja kausid (2 tk) - Villeroy & Boch


Pehme mänguasi: pteranodon


Kaelakee ja kõrvarõngad


Käevõru: tiigrisilm


LED küünlad (2 tk)


Merkaba täht: roheline aventuriin


K.I.T.T.


Tassid: linnud (2 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused