2023 aasta horoskoop (Kaljukitsele)

Tavaliselt oled inimene, kellele meeldib mõtted enda teada jätta. Sellel aastal võib see aga tekitada palju probleeme ja arusaamatusi. Pead julgemalt oma mõtteid välja ütlema ja seda vajadusel ka siis, kui see võib tähendada vastasseisu teiste inimestega. Eriti tuleks seda jälgida aasta esimeses pooles.

See aasta võib-olla mõnevõrra keeruline, kuna esile kerkivad mitmesugused takistused, millega Sul on keeruline toime tulla. Seepärast on oluline on see, et kõik vajalikud ettevalmistuses õigeaegselt ära teeksid.

Ära endale sellel aastal väga suuri plaane tegema hakka, pigem keskendu väiksematele ettevõtmistele.




Igapäevaste asjaajamiste juures on kannatlikkusel mängida väga oluline roll. Seda nii tööalaste kohustuste täitmisel kui ka inimestega suhtlemisel.

Suurepärane aasta selleks, et hakata otsima enda ellu ka midagi uut ja põnevat. Igav ja rutiinne on Sulle praegu vastumeelne.

Kõikvõimalikud kodused plaanid kujunevad sellel aastal edukateks. Seetõttu tasuks selles vallas oma plaane ellu viima asuda.

Mõnevõrra ettevaatlikum tasuks olla inimestega suhtlemisel, eriti antud lubaduste uskumisega, sest Sind võidakse kõige olulisemal hetkel alt vedada. Seepärast tasub eriline rõhk panna sellele, et iseseisvalt oma plaanid ja ideed teoks teha.




ARMASTUS

Armastuse vallas toob see aasta kaasa nii üla- kui ka alamägesid. Ära eelda seda, et kõik asjad koheselt laheneksid. Samas ei ole see aasta halb aeg. Oluline on lihtsalt see, et teeksid partneriga rohkem koostööd ja oleksid valmis tema mõtteid kuulda võtma.

Probleemide ja arusaamatuste esilekerkimisel tasuks partneriga avatumalt oma mõtteid jagada. Kindlasti ära hakka oma mõtteid partnerile peale suruma, vaid ole valmis kuulama ka tema mõtteid. Kui oled valmis kompromisse otsima, saavad tulemused olema väga head.

Kui oled suhtes, siis see aasta sunnib Sind tegema mitmesuguseid olulisi otsuseid. See eeldab tormakuse vältimist. Otsuseid pead langetama rahulikult ja koostöös partneriga. Ainult nii jõuad soovitud eesmärkideni.

Võimalik, et rahaasjad võivad sellel aastal palju probleeme ja arusaamatusi tekitada.




Aasta teine pool peaks armuasjades olema palju parem. Siis ei tohiks suuremaid probleeme ja arusaamatusi esile kerkida.

Väga oluline on see, et romantika oleks sellel aastal omal kohal. See aitab igapäevaseid takistusi ja probleeme paremini vältida või leevendada.

Kui oled vallaline, siis sellel aastal tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum uute tutvuste loomisel. On oht, et seod ennast inimesega, kellega suhe eriti hästi ei toimi. Hiljem tuleb otsust hakata kahetsema. Seepärast mõtle hoolikalt, oma sammud läbi ja jõuad parimate lahendusteni. Kindlasti toob see aastaga palju uusi võimalusi, mistõttu hoia oma silmad lahti.




TÖÖ

See aasta peaks tööalases elus olema päris hea. Siiski tuleb arvestada sellega, et tööasjad eeldavad suuremat keskendumist ja pühendumist kui ehk varasematel aastatel. Oluline on see, et kasutaksid julgemalt ära oma loovust ja oleksid valmis julgemalt esile tulema oma ideede ja mõtetega.

Suhtlemine kolleegidega peaks olema sellel aastal tavalisest parem. Seetõttu peaks meeskonnatöö paremini sujuma. Jaga julgemalt oma mõtteid ja ideid, sest leiad neile kindlasti toetajaid.

Tööalases elus saavad Sulle mõningad asjad palju selgemaks. See aitab edaspidi paremaid otsuseid langetada.




Võimalik, et see aasta toob kaasa mõningaid väiksemaid muudatusi tööalases elus. See paneb proovile Sinu kohanemisvõime. Alguses võivadki need muutused tunduda väga ebameeldivatena, kuid pikas perspektiivis tulevad need Sulle kasuks.

Tööalastes asjades peaksid jälgima seda, et Sa kõikidest asjadest täielikult aru saaksid. Ära jäta midagi enda jaoks arusaamatuks. Kui Sa mõnest asjast aru ei saa, ära karda selgitusi küsida.

Hea aeg kõik kõikidele õppuritele. See aasta on hea aeg õppetegevuseks, sest kõik uus info jääb tavalisest paremini meelde. Ka eksamite sooritamine on mõnevõrra kergem.




TERVIS

Sellel aastal oleks vaja tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Oled kõikvõimalike väliste tegurite suhtes väga tundlik ning terviseprobleemid on kerged tekkima. Väga suurt tähelepanu tuleks pöörata sellele, et Sinu sisemine tasakaal oleks tagatud. Mida rohkem pinges oled, seda rohkem on oht haigestuda.

Haigustest tervenemine toimub sellel aastal päris hästi. Vanad probleemid peaksid leidma oma lahenduse. See aga eeldab optimistlikku ellusuhtumist.

Väga oluline on ennast sellel aastal ümbritseda positiivsete inimestega. Mida meeldivamas seltskonnas olla saad, seda paremini ennast tunned.




Jälgi seda, et Sinu toiduvalik oleks mitmekesine ja tervislik. Kipud selles osas ehk liialdustesse minema ja oma organismi liigselt kurnama.

Liigesed võivad sellel aastal Sulle mõningaid probleeme tekitada. Seepärast on keha soojas hoidmine oluline, eriti keskealistel ja vanuritel.

Ravimite tarvitamisel tasuks olla sellel aastal väga ettevaatlik. Oled ravimite suhtes väga tundlik, mistõttu liigne tarvitamine võib tekitada omakorda tervisemuresid.

Ole füüsiliselt aktiivsem ja liigu rohkem looduses. See aitab kaasa ka sisemise tasakaalu säilitamisele.




RAHA

Rahaasjad peaksid sellel aastal olema päris head. Siiski ei tohi jätta midagi kahe silma vahele. Võimalik, et Sulle saavad teatavaks ka mõningad sellised asjad, mis aitavad Sul rahalisi otsuseid langetada.

Suurepärane aeg kõikvõimalike kinnisvaratehingute tegemiseks. Siiski ei tohi selles vallas muutuda tormakaks.

Kui Sa oled viimasel ajal kokku puutunud probleemidega rahaasjades, siis see aasta toob selles vallas Sinu jaoks lahendused ja arengu positiivsemas suunas. See eeldab muidugi ka seda, et probleemidega aktiivsemalt tegeleksid.

Rahaasjades tasuks kindlasti kuulata teiste inimeste nõuandeid ja soovitusi, kuid kinnisilmi teiste antud nõuandeid järgima asuda ei tasuks.

Pane enda jaoks paika pikemaajalised plaanid ja sihid. See aitab rahalisi otsuseid paremini langetada ning väldib hilisemaid tagasilööke.




Investeeringute tegemiseks on aasta algus sobivaim aeg. Aasta lõpus võivad asjad mõnes mõttes käest ära minna.

Mingid rahalised summad ei jõua Sinuni päris õigeaegselt, seetõttu peaksid sellel aastal jälgima seda, et see kuluta raha enne, kui oled selle reaalselt kätte saanud.

Väldi KIIRESTI RIKKAKS skeeme, sest suure tõenäosusega astuksid nendega tõeliselt ämbrisse.

Suurepärane aeg selleks, et tegeleda müügitööga. See aitab rahalist olukorda olulisel määral parandada.

Võimalik, et see aasta toob kaasa mõningaid probleeme sugulastega, just rahalistes küsimustes. Ole ettevaatlik sugulastele raha laenamisel. Kui oled valmis selle raha kaotama, siis võid laenata.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Elutee üldskeem


Armastuse- ja seksihoroskoop


Skulptuur


Päikesepüüdja: merevaik


Vaas


Kaelakee ja kõrvarõngad


Päikesepüüdja (4 tk)


Vaagen


Söögiriistade komplekt (16 tk) - Glavory


Külmakott: Lifewit 20 l


Taro kaardid: Green Witch Oracle (koos raamatuga)

Seotud postitused