2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Amburile)

JAANUAR

Armuasjades võib see kuu olla mõnevõrra pingeline. Arusaamatused partneriga on kerged tekkima ning nende lahendamine ei kulge nii kergesti, kui oleksid soovinud. Samas on piisavate jõupingutuste juures võimalik üksmeel leida. Tööalased asjad võivad kaasa tuua mõningaid segadustundeid. Võimalik, et see on seotud mitmesuguste muutustega, mida Sa ei oleks osanud ette näha. Peaksid hoolikamalt praegu jälgima seda, et Sinu igapäevased toimetused oleksid tasakaalus. Seeläbi suudad oma energiavarud samuti tasakaalu saada. Rahaasjad peaksid sellel kuul palju paremini toimima ja võimalik, et Sinu sissetulek suureneb.

VEEBRUAR

Sinu julgus peaks olema sellel kuul olema väga suur. See aitab kaasa kõikvõimalike toimetuste elluviimisel. Suurepärane aeg selleks, et tööalased kohustused ellu viia. Siiski peaksid jälgima seda, et Sa ei oleks liialt karm nii enda kui ka kolleegide vastu. Võimalik, et kolleegid pöörduvad Sinu poole abi saamiseks. Ole nende vastu viisakas ja abivalmis. Sulle võivad avaneda head võimalused selleks, et sõpradega meeldivalt aega veeta. Lähed sõpradega arvatavasti mingisse sellisesse kohta, kus Sa varem käinud pole.




MÄRTS

Üldiselt peaks segu olema päris hea aeg. Siiski võivad mõningaid pinged tekkide partneriga suhtlemisel. Ole mõistvam ning püüa oma mõtteid mitte peale suruda. Sinu igapäevased toimetused peaksid olema päris edukad, kuid praegu ei ole hea aeg liialt suurte tööde tegemiseks. Pigem sobiksid Sulle praegu rutiinsed kohustused.

APRILL

Üldiselt see kuu on hea aeg. Tasub keskenduda neile kohustustele, mis on Sinu jaoks kõige olulisemad. Ära võtta mõttetuid riske, ära kiirusta. Oma tervisele tasuks rohkem tähelepanu pöörata. Väga oluline on see, et toituksid tervislikult. Kõikvõimalike riskide võtmist tasuks vältida. Ettevaatlikum tasuks olla raskete asjade tõstmisel, sest on oht ennast vigastada.




MAI

See kuu peaks olema päris hea aeg, kuid ole valmis selleks, et pead langetama mitmeid olulisi otsuseid, mis ei saa olema kerge ülesanne. Suhe partneriga toimib hästi. Üksteisemõistmine peaks olema garanteeritud. Suurepärane aeg selleks, et koduses elus midagi olulist ellu viia. Sel kuut tuleks olla ettevaatlikum liikluses. Hea aeg selleks, et oma rahaasjad paremini toimima saada.

JUUNI

Juunikuu on Sinu jaoks positiivsete mõjudega. Siiski tuleb ette seda, et kõik asjad ei kulge nii kiiresti ja edukalt, kui Sa oleksid soovinud. Tasuks paika panna mõningaid varuplaanid, mida vajadusel kasutama saaksid hakata. Oma tervisele võiksid rohkem tähelepanu pöörata. Teiste inimestega suhtlemisel ära võta puhta kullana kõike seda, mida Sulle öeldakse.




JUULI

See kuu saab olema Sinu jaoks päris hea aeg. Tasuks keskenduda rohkem tööalastele asjadele. Ära võta praegu mõttetuid riske ja jälgi seda, et Sa ennast erinevate kohustustega üle ei koormaks. Oma perele tasuks rohkem tähelepanu pöörata. Nad võivad vajada Sinu abi ja toetust. Suurepärane aeg selleks, et koduses elus olulised asjad teoks teha. Sinu rahalised asjad peaksid päris hästi kulgema. Võimalik, et leiad endale ka mõne uue sissetulekuallika.

AUGUST

Sellel kuul tasuks vältida liialt suurte kohustustega tegelemist. Vajad praegu aega rohkem puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Probleemiks on see, et Sinu energiavarud ei ole praegu kõige suuremad. Oma tervisele võiksid rohkem tähelepanu pöörata. Hea aeg rahaasjade korraldamiseks. Võimalik, et Sulle avaneb mõni hea võimalus sissetuleku suurenemiseks. Tööalastes asjades tasuks pigem keskenduda rutiinsematele kohustustele.




SEPTEMBER

Septembrikuu peaks olema Sinu jaoks väga edukas aeg, eriti just tööalastes asjades. Pead muidugi arvestama sellega, et tööalaste kohustuste hulk on suurenemas, mistõttu tuleb oma ajalisi ressursse hoolikalt jagada. Teiste inimestega suhtlemisel ära võta kõike puhta kullana, mida Sulle öeldakse. Mitmesuguste pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks kasuks. Kui oled soovinud koduses elus midagi korda saata, siis see kuu on selleks hea aeg.

OKTOOBER

Oktoober peaks olema rahaliselt Sulle väga hea aeg. Oskad oma rahaasju korraldada ning suudad vältida mõttetuid riske. Igapäevased asjaajamised peaksid olema samuti edukad. Pead ainult jälgima seda, et tee üks asi ära ja alles seejärel alusta uue kohustusega. Inimsuhete vallas võib see kuu olla mõnevõrra keeruline. Pinged on kerged tekkima. Seda tuleb eriti silmas pidada perekondlikes suhetes. Väldi teravaid väljaütlemisi.




NOVEMBER

Üldiselt peaks see kuu olema väga hea aeg. Tasub tegeleda nende kohustustega, mis kõige paremini siiani kulgenud pole. Tasuks mõelda ka sellele, et saaksid lõpetatud kõik need kohustused, mida oled sellesse aastasse planeerinud. Tööalastes asjades tuleks rohkem tähelepanu pöörata pisidetailidele. On oht, et selles vallas võivad mõningad asjad kontrolli alt väljuda.

DETSEMBER

Sinu rahalised väljaminekud võivad olla sellel kuul tavalisest suuremat. See ei olegi otseselt seotud jõulupühade saabumisega. Arvatavasti tuleb teha Sul mõni väljaminek hoopis koduga seonduvalt. Vajad praegu rohkem aega selleks, et puhata, sest Sinu energiavarud pole sugugi nii suured, kui Sa oleksid arvanud.

Loe ka Amburi 2023 aasta üldist horoskoopi »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Sobivus perekonnaliikmega


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Kaelakee: draakon


Toidutermos: Thermos Stainless King


Taldrikud (28 cm) (6 tk)


Taro kaardid: Tarot Illuminati (ainult kaardid)


Taro kaardid: The Illustrated Bestiary Oracle (koos raamatuga)


Taro kaardid: Druid Wisdom (ainult kaardid)


Taldrikud (20 cm) (4 tk)


Õun: kollane nefriit


Taro kaardid: The Inner Compass (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused