2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Jäärale)

JAANUAR

Sellel kuul tuleb Sul inimsuhetele rohkem tähelepanu pöörata. Jälgi seda, et kõik probleemid saaksid kiiresti lahendatud. Ära jäta midagi juhuse hooleks. Vajadusel ole valmis tegema järeleandmisi. Oma maine eest tuleks rohkem hea seista. Sinu igapäevased asjaajamised kulgevad päris edukalt ning jõuad välja nende tulemusteni, mida oled soovinud. Ära karda sellel kuul mõningaid uuendusi teha.

VEEBRUAR

Sõbrad mängivad sellel kuul väga olulist rolli Sinu igapäevaste asjaajamiste juures. Võid olla nende toetusele kindel, mistõttu jaga julgemalt oma muresid ja rõõme. Kui oled vallaline, siis sellel kuul võivad Sulle avaneda mõned hea võimalused, mida kaua oodanud. Kui oled suhtes, võid olla kindel, et suhe toimib hästi, misstõttu tasuks oma partneriga rohkem aega veeta. Kõikvõimalikud ühised meeldivad hetked tuleksid suhte toimimisele kasuks. Hea aeg kõikvõimalike koduste tööde tegemiseks ja ka mitmesuguste suuremate plaanide elluviimiseks.




MÄRTS

Sinu enesekindlus ja julgus on sellel kuul tavalisest palju suuremad. Seetõttu oled valmis alustama selliste projektide elluviimisega, mida oled siiani edasi lükanud. Sinu rahaasjad kujunevad headeks ning leiad võib-olla endale ka mõne uue sissetulekuallika. Oluline on see, et näitaksid välja suuremat kindlameelsust. Inimsuhete vallas tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum. Jälgi tähelepanelikult seda, mida ütled ja kuidas ütled. Suuremate riskide võtmiseks praegu hea aeg ei ole.

APRILL

Suure tõenäosusega toob see kuu kaasa Sinu ellu mitmesuguseid muutusi. Need muutused on väga äkilised, mis panevad proovile Sinu kohanemisvõime. Sinuni jõuavad mitmesugused head uudised, mida oled kaua oodanud. Võimalik, et armuasjades leiad lahenduse nendele probleemidele, mis on viimaste aastate või kuude jooksul esile kerkinud. Hea aeg äriasjadega tegelemiseks. Õnn on selles osas sinuga. Tööalases elus tuleb olla valmis selleks, et kõik ei laabu nii ladusalt, kui oleksid soovinud. Seepärast ära endale liialt palju kohustusi kanda võtta. Üks töö korraga jõuad parimate tulemusteni.




MAI

See kuu on hea aeg kõikvõimalike koduste plaanide teostamiseks. Pane enda jaoks paika ainult kõige olulisemad sihid, mille poole liikuda. Vastasel korral hakkad oma energiavarusid mõttetult hajutama. Teiste inimestega suhtlemisel vali hoolikamalt oma sõnu. Hea aeg selleks, et lastega rohkem aega veeta. Sugulased võivad vajada praegu Sinu abi ja toetust. Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostuda, kuid ära võta praegu selliseid riske, mis Sinu edaspidiseid võimalusi kahjustada võiksid.

JUUNI

Sellel kuul keskendud rohkem tööalastele asjadele. Püüad selles vallas midagi olulist tehtud saada, mis kõige paremini siiani õnnestunud ei ole. Sinu rahaasjad peaksid olema heas seisus. Võimalik, et Sulle avanevad ka uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Veeda rohkem aega oma perega. Hea aeg koos perega reisimiseks.




JUULI

Teiste inimestega suhtlemine eeldab sellel kuul suuremat tähelepanu ja ettevaatlikkust. Oled ümbritsetud inimestega, kes võivad Sulle negatiivset mõju avaldada. Suuremate muutuste tegemisest tasuks praegu hoiduda. Soovitud eesmärkideni jõudmine ei ole nii edukas, kui oleksid soovinud. Hea aeg selleks, et hakkaksid tegelema ka mõningate täiesti uute plaanide teostamisega. Võimalik, et Sulle avanevad head võimalused tööalases elus. Ära karda muutusi, mis praegu esile kerkivad. Hoia oma rahaasjadel silm peal. Võimalik, et pead tegema mõne päris ootamatu väljamineku. Raha laenamisest teistele inimestele tasuks hoiduda.

AUGUST

Sellel kuul ei ole Sinu energiavarud kõige suuremad. Pead jälgima seda, et Sa ennast tasakaalust välja ei vii. Vastasel korral kannatab Sinu tervis. Peaksid hoolikalt mõtlema, millises suunas edaspidi liikuda sooviksid, sest see aitab igapäevaseid otsuseid paremini langetada. Teiste inimestega suhtlemisel jälgi oma sõnavara, sest vastasel korral võid ennast keerulisse olukorda viia. Suurepärane aeg kõikvõimalike koduste tööde tegemiseks. Suhe partneriga võib-olla mõnevõrra pingeline, kuid probleemid leiavad kiiresti lahendused. Jälgi seda, et tööalased asjad hästi kulgeksid. Praegu ei ole hea riskide võtmiseks.




SEPTEMBER

Kõikvõimalikud sellised tegevused, mis on seotud teadmiste omandamise ja enda täiendamisega, tuleksid sellel kuul kasuks. Leia rohkem aega iseenda jaoks. See aitab sisemist tasakaalu paremini säilitada. Rahaasjades tasuks olla sellel kuul ettevaatlikum. Ära võta mõttetuid riske, sest need võivad kahjustada Sinu edaspidiseid võimalusi. Teiste inimestega suhtlemisel hoia oma keel hammaste taga. On oht, et võid sattuda probleemide keskele.

OKTOOBER

Sellel kuul tasuks oma tegevusi hoolikamalt planeerida. Praegu ei tohiks midagi juhuse hooleks jätta. Kiirustamist tasuks vältida. Teiste inimestega suhtlemine võib olla praegu probleemne ja arusaamatused on kerged tekkima. Seepärast mõtle hoolikalt, mida ütled ja kuidas ütled. Armuasjad vajavad suuremat tähelepanu. Püüa oma partneri jaoks rohkem aega leida. Kui oled plaaninud oma elus mõningad suuremate ümberkorralduste tegemist, siis see kuu on selleks suurepärane aeg. Ole füüsiliselt aktiivsem. Seeläbi tagad endale hea tervise.




NOVEMBER

Sinu rahalised väljaminekud võivad sellel kuul olla päris suured ja ootamatud. See paneb Sinu rahalised asjad proovile. Peaksid mõtlema sellele, kuidas oma elukorraldus veidi efektiivsemaks muuta. Raiskad praegu lihtsalt liialt palju energiat, et oma plaane teoks teha. Õppuritele võib see aeg olla keeruline aeg. Kui oled tööd otsimas, siis sellel kuul tasuks olla mõnevõrra ettevaatlikum. Pakkumisi võib tulla siit ja seal, kuid neis tööpakkumistes peitub mingi konks, mida saad teada alles palju hiljem. Armuasjad peaksid olema heas seisus. Veeda partneriga rohkem aega. Hea aeg reisimiseks.

DETSEMBER

Sinu rahalised väljaminekud on endiselt päris suured. Pead olema valmis ootamatusteks. Sulle võivad avaneda päris head võimalused uute inimestega kohtumiseks ja tutvumiseks. Need inimesed hakkavad Sinu tulevikku väga positiivselt mõjutama. Tööalased asjad kujunevad headeks ning suudad paljud olulised asjad teoks teha. Väldi tormakust otsuste tegemisel. Leia rohkem aega oma partneri jaoks, kes vajab Sinu tuge tavalisest enam.

Loe ka Jäära 2023 aasta üldist horoskoopi »



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Unenäo seletus


Kassi kujuke: roosa kvarts


Kaelakee: vähi tähtkuju


Seinapilt lõuendil või kapal: Saula Siniallikad


Tassid (6 tk)


Seinakell


Multitööriist: Victorinox 29-osaline


Seinakaunistus


Taro kaardid: The Wandering Star (koos raamatuga)


Taro kaardid: Kali Oracle (koos raamatuga)

Seotud postitused