2023 aasta horoskoop kuude lõikes (Veevalajale)

JAANUAR

Sellel kuul ei ole Sa eriti aktiivne ja Sinu energiavarud ei ole kõige suuremad. Võimalik, et ka stress on tavalisest suurem. Seetõttu tuleks oma ettevõtmisi niimoodi planeerida, et Sa ennast väga ära ei kurnaks. Kõikvõimalikud töökohustused ei kulge sellel kuul eriti ladusalt, pole välistatud tagasilöögid. Võimalik, et see kuu toob kaasa ka mõningaid rahalisi probleeme, mis on seotud eelmise aasta sündmustega. Rohkem tasuks tähelepanu pöörata oma perekonnale. Nad vajavad praegu rohkem Sinu abi ja toetust.

VEEBRUAR

See kuu toob kaasa palju uusi põnevaid pakkumisi ja võimalusi. Sellel kuul peaksid ennast palju paremini tundma ning Sinu ettevõtmised kujunevad edukateks. Rohkem tasuks aega leida oma partneri jaoks. Suurepärane aeg üheskoos reisimiseks. Kui Sa ei ole veel enda ellu partnerit leidnud, tasuks oma silmad lahti hoida. Sulle on avanemas päris head võimalused.




MÄRTS

Võimalik, et armastuse vallas toob see kuu kaasa mõningaid probleeme ja arusaamatusi. Peamiselt on need tingitud rahaasjadest. Üldiselt peaksid Sinu ettevõtmised sellel kuul kujunema päris headeks, kuid ära endale liialt palju kohustusi kanda võtta. Oma tervisele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. Mõningad probleemid on kerged esile kerkima. Suurepärane aeg uute teadmiste ja oskuste omandamiseks. Suurepärane aeg õppuritele ja teadustööga tegelejatele.

APRILL

Võimalik, et see kuu kujuneb mõnevõrra stressirohkeks. Kõik asjad ei kujune nii edukateks, kui Sa oleksid soovinud. Peaksid hoolikamalt mõtlema sellele, mis on praegu kõige olulisemad asjad, millega peaksid tegelema. Vähetähtsad asjad tuleks lükata mõneks ajaks edasi. Oma tervisele tuleks sellel kuul rohkem tähelepanu pöörata. Võimalik on, et see kuu toob kaasa mõningaid ebameeldivusi. Suhted sugulastega ei kujune sellel kuul eriti headeks ning arusaamatusi on esile kerkimas päris palju.




MAI

See kuu peaks kujunema Sulle päris heaks. Siiski ei tasu praegu alustada uute plaanide teostamisega. Pead olema valmis selleks, et igapäevased asjaajamised eeldavad rohkem aega ja kannatust. Samas jõuad välja nende tulemusteni, mida oled soovinud. Oma rahaasjad tuleks kriitilisema pilguga üle vaadata. Selles vallas ei ole kõik nii heas seisus, kui Sa oleksid lootnud. Peaksid hoolikamalt mõtlema sellele, kuidas oma sissetulekut veidi suurendada. Võimalik, et Sul tekivad head ideed.

JUUNI

Inimsuhted võivad olla sellel kuul mõnevõrra pingelised. Arusaamatusi võib kerkida esile siit ja sealt ning nende lahendamine ei kujune nii kergeks, kui Sa oleksid soovinud. Võimalik, et rahalised küsimused võivad sellel kuul mõningat peavalu tekitada. Ära võta praegu mõttetuid riske, sest need võivad valusalt kätte maksta. Suhted kolleegidega on pingelised, eriti naissoost kolleegidega. Pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks kasuks, kuna see aitab Sinu sisemist tasakaalu paremini säilitada.




JUULI

Võimalik, et see kuu toob armuasjadesse kaasa mõningaid pingeid ja arusaamatusi. Sul on raske mõista, miks partner täpselt nii käitub, nagu ta käitub. Tööalased asjad eeldavad suuremat kannatlikkust ja vastupanuvõimet. Ära eelda seda, et kõik asjad praegu kulgeksid nii ladusalt, kui Sa seda soovinud oleks. Oma argiasjade juures tasub olla ettevaatlikum, sest on suur oht õnnetustesse sattuda. Suurepärane aeg selleks koduses elus midagi suuremat korda saata.

AUGUST

Armuasjad on sellel kuul tavalisest enam esiplaanil. Soovid leida oma partneri jaoks rohkem aega. Ühised tegevused tuleksid suhte toimimisele kindlasti kasuks. Igapäevased asjaajamised eeldavad seda, et oleksid sihikindel ja kannatlik. Rahaasjades võivad Sulle avaneda päris uued ja huvitavad võimalused. Tuleb ainult olla tähelepanelik ja nendest võimalustest õigeaegselt kinni haarata.




SEPTEMBER

Suure tõenäosusega toob see kuu Sinu ellu mõne huvitava inimese. See võib olla uus armastus, kolleeg, äripartner või lihtsalt hea tuttav. Sul tasuks silmad lahti hoida, sest uued võimalused on sellel kuul kerged avanema. Rahaasjades võib see kuu olla mõnevõrra keeruline ja raskused on esile kerkimas. Seetõttu peaksid oma rahaasju hoolikamalt korraldama. Ära võta mõttetuid rahalisi riske, sest need võivad hiljem valusalt kätte maksta. Hea aeg koduste plaanide teostamiseks.

OKTOOBER

Arvatavasti tuleb sellel kuul ette võtta mõni ootamatu reis. See eeldab seda, et kõik vajalikud ettevalmistused õigeaegselt tehtud oleks. Peaksid vältima sellel kuul suuremate riskide võtmist. Äriasjad kujunevad headeks ning Sinu sissetulek peaks suurenema. Hea aeg selleks, et uusi kontakte luua. Õppuritele ja teadustööga tegelejatele suurepärane kuu. Teiste inimestega suhtlemisel ole austav ja hooliv.




NOVEMBER

Peaksid sellel kuul ennast päris hästi tundma. Sinu ettevõtmisest kujunevad just nii headeks kui seda soovinud oled. Võimalik, et see kuu toob kaasa ka mõningaid ootamatuid suuremaid muutusi, kuid suudad nendega päris kiiresti kohaneda. Suhe partneriga peaks sellel kuul kujunema päris heaks. Veeda temaga rohkem aega. Suurepärane aeg kõikvõimalike koduste plaanide teostamiseks. Ära võta praegu mõttetuid riske, eriti igapäevaste toimetuste juures. Tervis on sellel kuul tavalisest parem.

DETSEMBER

Üldiselt peaks see kuu olema rahaliselt Sulle väga hea aeg. Sulle on avanemas head võimalused, mida kaua oodanud oled. Oma armuasjadele tasuks rohkem tähelepanu pöörata ning otsida lahendusi kõikidele probleemidele, mis on esile kerkinud. Suurepärane aeg pikemaks reisiks. Võimalik, et pereliikmetega seonduvad tervisemured on sellel kuul esiplaanil. Neile tuleks kiiresti lahendusi otsida. Teiste inimestega suhtlemisel ole väga ettevaatlik lubaduste andmisel.

Loe ka Veevalaja 2023 aasta üldist horoskoopi »





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sobivus perekonnaliikmega


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Inimese numeroloogiline sünnitabel


Käevõru: obsidiaan


Käevõru: pealuud


Tass: part


Kaelakee: merihobuke


Päikesepüüdja (6 tk)


Taldrikud (6 tk) (25 cm)


Vaas - Villeroy & Boch


Seinapilt lõuendil või kapal: talvine maastik


Seinakaunistus: ninasarvikud



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused