2023 aasta horoskoop (Vähile)

See aasta võib kujuneda Sinu jaoks päris keeruliseks, takistusi kerkib esile siit ja sealt. Siiski tuleb jälgida seda, et Sa ei kaotaks oma optimismi. Ainult tänu optimismile oled suuteline sellel aastal üht-teist korda saatma ja edasi liikuma.

Sul tasuks tähelepanelikumalt jälgida kõike seda, mis Sinu ümber on toimumas. Võimalik, et avastad enda jaoks mingisuguse uue lahenduse või võimaluse, mis Sind elus edasi aitab.

Arvatavasti toob see aasta kaasa mitmesuguseid hilinemisi ja takistusi tööalases elus. Ära kaota meelt ja keskendu sellele, mis on kõige olulisem. Jäta vähetähtsad asjad praegu tahaplaanile.




Rohkem tasuks teiste inimestega suhelda. Jaga oma mõtteid ja muresid, sest teiste inimeste abile võid olla sellel aastal päris kindel.

Oled seltskondlikult ka palju aktiivsem kui tavaliselt. See annab head võimalused selleks, et kohtud mitmete uute põnevate inimestega, kes Sinu elu edaspidi positiivselt mõjutaksid.

Rohkem tasuks tegeleda selliste asjadega, mis on Sulle meelepärased. Vastumeelselt tehtud asjad ei kujune edukaks. Ole kannatlik ja keskendunud.

Mitmesuguste pikemaajaliste plaanide tegemine tuleks kasuks. See suurendab olulisel määral Sinu kindlustunnet.




ARMASTUS

See aasta peaks olema armastuse vallas päris hea. Kui oled suhtes, siis on sellel aastal võimalik palju ära teha selleks, et suhe muuta tugevamaks ja paremaks. Rohkem tasuks rõhku panna sellele, et suhtes kõik probleemid ära lahendada, mis muidugi eeldab kompromissivalmidust ja järeleandmiste tegemist.

Oma partneriga veeda kindlasti rohkem aega, sest vastasel korral võib ta tunda, et ta on tahaplaanile jäetud.

Väga oluline roll mängida romantikal. Seda tasuks sellesse aastasse tuua tavalisest palju enam.

Oma partneri tegemistel tasuks rohkem silm peal hoida. Kui näed, et ta on sattunud murede keskele, siis julgusta teda oma muredest rääkima. Üheskoos on võimalik probleemid palju kiiremini lahendada.




Suurepärane aasta selleks, et koos partneriga mõni pikem reisi ette võtta. See aitab argimuredest eemalduda.

Võimalik, et see aasta toob kaasa ka mõningaid vaidlusi oma partneriga. Kõikvõimalikele vaidlusteele tuleks kiiresti lahendused leida, et seeläbi probleemid ei saaks suurteks paisuda. Vastasel korral mõjutavad need negatiivselt suhte toimimist.

Kui oled vallaline, siis ole sellel aastal väga tähelepanelik. Sulle võivad avaneda võimalused sealt, kust Sa seda kõige vähem ootad. Eesmärgiks omaette ei tohiks olla sellel aastal suhte loomine, vaid suhtlemine tervikuna. Seeläbi avanevad Sulle paremad võimalused.

Kui Sul on algusjärgus suhe, siis tasuks väljavalituga olla avatum. Samas tasuks hoiduda oma mõtete pealesurumist.




TÖÖ

Tööalases elus suudad ennast päris hästi teostada. Siiski tuleb olla valmis selleks, et kõik asjad ei kujune selliseks, nagu Sa oleksid soovinud. Seetõttu ära endale korraga liialt palju kohustusi kanda võta.

Paljuski on tööalases elus asjad seotud ka Sinu karmadega. Mida paremini oled ennast tööalases elus varem teostanud, seda edukamaks kujuneb ka see aasta.

Kolleegidega suhtlemine võib-olla sellel aastal mõnevõrra probleemne. Arusaamatusi võib kerkida esile siit ja sealt. Kuid kui Sul on piisavalt tahet, suudad need kiiresti lahendada. Peaasi on see, et Sa ei hakkaks ennast eksimatuks pidama.

Aasta teine pool peaks olema tööalases elus Sulle natukene kergem. Siis tasub oma silmad lahti hoida, sest avanemas on mitmed uued võimalused.

Hoidu impulsiivsetest otsustest, sest vastasel korral võid ennast leida keerulisest olukorrast.




Hea oleks ennast faktidega kogu aeg kursis hoida, mistõttu tasuks informatsiooni hankimisele rohkem rõhku panna.

Kaalukate otsuste tegemiseks varu aega, sest ainult nii võid olla kindel, et jõuad parimate valikuteni. Kui muutud tormakaks, on tagasilöögid kerged tulema.

Võimalik, et pead sellel aastal tööalaste asjadega seonduvalt rohkem reisima. See paneb proovile Sinu kohanemisvõime ja planeerimisoskused.

Esile kerkivad mõningad suuremad muudatused, mis üldiselt muudavad tööalase elu efektiivsemaks ja paremaks, kuid nende muudatustega toimetulek võib olla keeruline.

Väga oluline on see, et tööalased dokumendid ja rahaasjad laitmatus korras. Vastasel korral ei lase raskused ennast kaua oodata.

Enne lepingute sõlmimist kontrolli kõiki asju mitmekordselt.




TERVIS

Sellel aastal tuleks oma tervisele väga suurt tähelepanu pöörata. Jälgi seda, et Sa ennast liigselt ära ei kurna. Hoia kõik asjad oma elus tasakaalus, sealhulgas töö kui ka puhkamine.

Väga oluline on see, et oleksid optimistlikult meelestatud. Negatiivsed mõtted mõjuvad Sinu tervisele väga halvasti. Ära kaota lootust ka kõige keerulisemates olukordades.

Tavalisest ettevaatlikum tasuks olla liikluses osalemisel.




Ole füüsiliselt aktiivsem, tee sporti. Samas sportimisel tasub jälgida seda, et Sa ennast ei vigastaks. Vigastused võivad kaua paraneda või tekitavad Sulle püsivaid probleeme.

Kriitilise pilguga tasuks oma toiduvalik üle vaadata. On oht, et oled selles vallas liialdustesse läinud.

Leia endale sellel aastal tavalisest rohkem uneaega, sest väsid kergemini kui tavaliselt.




RAHA

Rahaasjad peaksid sellel aastal kujunema Sinu jaoks päris headeks. Oskad raha teenida ja raha koguda. Samas tasuks jälgida seda, et Sa ei muutuks rahaasjades liialt tormakaks. Tormakalt langetatud otsused võivad edaspidi Sinu rahalistele asjadele negatiivset mõju avaldada.

Rahaliste asjade juures tuleb arvestada sellega, et see aasta toob kaasa mitmesuguseid hilinemisi. Teenitud raha ei jõua Sinuni õigeaegselt. See võib mõningatel hetkedel Sind keerulisse olukorda panna. Samas jõuab see raha lõppkokkuvõttes ikkagi Sinuni ja probleemid lahenevad.

Aasta keskel võivad Sinu rahalised väljaminekud olla tavalisest suuremad. Võib-olla tuleb Sul midagi uut osta või välja vahetada.

Ole ettevaatlik siis, kui pead rahaasju korraldama mõne teise inimesega koos. On oht, et keegi võib Sind petta või alt vedada.




Oma väljaminekud tasuks kriitilise pilguga üle vaadata. Võib-olla leiad mingisuguse uue kokkuhoiukoha.

Suuremate investeeringute tegemiseks see aasta eriti hea ei ole. Liialt paljud asjad võivad vales suunas liikuma hakata. Väiksemad investeeringud samad peaksid ennast päris hästi ära tasuma.

Oma rahaasjade juures tasuks nõu pidada oma pereliikmetega, nemad oskavad Sulle anda päris häid nõuandeid.

Väga ettevaatlik tasuks sellel aastal olla kiiresti rikkaks süsteemidega liitumisel. Suure tõenäosusega võid petta saada.



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Kaelakee: rodoniit


Pehme mänguasi: pteranodon


Nõude komplekt lastele (3-osaline)


Vaas - Villeroy & Boch


Kõrvarõngad


Käevõru: turmaliin


Kaelakee: tiigrisilm


Roostevabast terasest kausid (3 tk)


Kaelakee: ema ja tütar, roos

Seotud postitused