2023 aasta horoskoop (Veevalajale)

Sellel aastal peaksid tundma ennast tavalisest palju enesekindlamana ja julgemana. See aitab üle saada kõikvõimalikest takistustest ja probleemidest, mis viimaste aastate jooksul on esile kerkinud. Sinu mõttetegevus toimub kiiresti, mistõttu on ka lahendused kerged tulema.

Võimalik, et see aasta toob kaasa mõningaid rahalisi raskusi, kuid Sa ei lase sellel ennast eriliselt takistama hakata. Oled optimistlik ja rahalised asjad lahenevad samuti.

Rohkem tuleks leida võimalusi selleks, et puhata ja lõõgastuda. Sinu energiavarud vajavad täiendamist, vastasel korral põled kiiresti läbi.




Oma isiklikule elule tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Võimalik, et selles vallas tuleb teha mingeid olulisi otsuseid või kiireid muutusi.

Kõikvõimalikud sellised ettevõtmised, mille juures saaksid ära kasutada oma loovust, oleksid sellel aastal edukad.




ARMASTUS

Suure tõenäosusega toob see aasta kaasa mõningaid väiksemaid muudatusi armastuse vallas. Need muudatused saavad olema väga positiivsed. Oma partneriga tasub sellel aastal rohkem avatumalt suhelda ja kõikvõimalikke olulisi teemasid käsitleda. Kompromisse leida palju kergem kui tavaliselt. Siiski ei tasu muutuda tormakaks. Oma mõtete pealesurumisest tasuks hoiduda.

Võimalik, et Sind hakkavad sellel aastal mõnevõrra rohkem häirima partneri halvad harjumused. Seda tuleks julgemalt ka välja öelda. Kui oled lihtsalt pahane ja partner ei tea põhjust, siis see kindlasti probleemi lahendada ei aita.

Suurepärane aeg selleks, et koos partneriga mõni meeldiv reis ette võtta. See aitab suhet tugevdada ja argimuredest eemalduda.

Probleemide tekkimisel tuleks kiiresti lahendusi otsida, ära lükka lahenduste otsimist edasi, sest hiljem on neid probleeme juba palju keerulisem lahendada.




Suurepärane aeg selleks, et koos partneriga pikemaajalised plaanid ja sihid paika panna. See aitab mõlemal osapoolel ennast palju kindlamalt tunda.

Kui oled vallaline, siis hoia silmad lahti. Sulle on sellel aastal avanemas päris palju uusi võimalusi, kuid väldi tormakust uutest tutvustest kinni haaramise. Oluline on see, et kõik asjad hoolikalt läbi mõtleksid. Tormakuse tulemuseks võib olla see, et pead hiljem tõsiselt pettuma.

Kõikvõimalikud perekondlikud sündmused kujunevad sellel aastal väga meeldivateks, mistõttu tasuks perega kasvõi iga nädalavahetus midagi meeldivat ette võtta.

Suuremat tähelepanu tuleks pöörata ka oma lastele. Nad vajavad praegu rohkem Sinu tuge ja võib-olla ka abi probleemide lahendamisel.

Arvatavasti toob see aasta kaasa mitmesuguseid meeldivaid üllatusi, mis on seotud just lastega.




TÖÖ

Tööalased asjad eeldavad Sinult suuremat kompromissivalmidust. Päris nii ei saa edasi liikuda, et oma arvamusi ja mõtteid teistele peale surud. Ole valmis tegutsema ka teiste kolleegide huvides. See kehtib ka äritegevuses. Et edu saavutada, pead olema valmis rohkem koostööd tegema ja ühiste eesmärkide poole liikuma.

Üldiselt peaks tööalane elu olema sellel aastal väga positiivne. Mida rohkem ennast pingutad, seda paremaid tulemusi on Sul võimalik saavutada. Siiski tasuks jälgida seda, et Sa ei võtaks endale korraga liialt palju kohustusega kanda. See võib muuta Sind pealiskaudseks ning tulemused ei saa olema sellised, nagu oleksid oodanud.

Arvatavasti tuleb Sul tööalaselt sellel aastal rohkem reisida. See eeldab seda, et vajalikud ettevalmistused õigeaegselt ära teeksid. Ära jäta midagi juhuse hooleks. Vastasel korral võib reisimine kujuneda keeruliseks.




Tööalases elus on oluline on see, et kõik dokumendid oleksid laitmatus korras. Ära jäta midagi juhuse hooleks. Tööalastele rahaasjadele tuleks sellel aastal rohkem tähelepanu pöörata. Kõik eksimused tuleb hiljem Sul oma taskust kinni maksta.

Kui Sulle avanevad võimalused teadmiste ja oskuste täiendamiseks, haara nendest võimalustest kindlasti kinni.

Kolleegidega suhtlemisel jälgi seda, et Sa ei võtaks liialt tõsiselt kõiki antud lubadusi. Need võidakse täitmata jätta ning see võib Sind keerulisse olukorda viia.

Väiksemate ümberkorralduste tegemine tuleks tööalases elus kasuks. Siiski ei tasu selles vallas liialdama hakata.




TERVIS

Üldiselt peaks olema sellel aastal tervis Sul päris hea. See muidugi ei tähenda seda, et probleeme esile ei kerkiks. Samas tõsisemaid haigusi esile kerkida ei tohiks.

Oluline on see, et oleksid oma igapäevaste ettevõtmiste juures väga ettevaatlik. Peamised probleemid tervisega ongi seotud vigastustega.

Oled optimistlikult meelestatud, mis aitab tervist heas seisus hoida. Ära lase negatiivsetel mõtetel endast võitu saada.




Vajaksid rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Ainult nii suudad oma energiavarud tasakaalus hoida.

Ka tasuks ennast ümbritseda rohkem selliste inimestega, kelle läheduses ennast hästi saaksid tunda. Negatiivsed inimesed mõjutavad väga halvasti Sinu igapäevaseid ettevõtmisi ja tervist.

Naissoost Veevalajad peaksid olema sellel aastal oma tervisega mõnevõrra ettevaatlikumad. Mõningad ebameeldivused on esile kerkimas.

Oma toiduvalik tasuks hoolikalt üle vaadata.




RAHA

Üldiselt peaksid olema sellel aastal Sinu rahaasjad päris heas seisus. Mõningaid väiksemaid tagasilööke võib esile kerkida, kuid Sa ei lase neil ennast takistama hakata. Mida optimistlikum sellel aastal oled, seda paremini kujunevad ka Sinu rahaasjad.

Kindlasti ei tasuks rahaasjades muutuda hoolimatuks. Pead oma plaane hoolikalt tegema, see aitab ka peamiste eesmärkide poole liikuda.

Ehkki teistelt inimestelt on kasulik nõuandeid küsida, ei tasu neid kinnisilmi järgima hakata. On oht, et võid vastasel korral vägagi keerulistesse probleemidesse sattuda.

Kasuks tuleks see, kui paneksid enda jaoks paika pikemad plaanid. See aitab igapäevaseid rahaasju paremini korraldada ning vältida suuremaid tagasilööke.




Investeeringute tegemisel on aasta esimene pool mõnevõrra keerulisem, seetõttu tasuks suuremad investeeringud lükata aasta teise poolde. Peaksid oma investeeringute osas olema üsna ettevaatlik, sest vastasel korral võid ennast keerulisest olukorrast leida. Ära tee investeeringuid nii, et ainult teiste inimeste nõuannetele lootma jääd.

Suurepärane aasta selleks, et vabaneda kõikvõimalikest võlgadest. Võib-olla Sa ei jõua võlgasid lõpuni tasuda, kuid võlgade kiirema tasumisega tasub algust teha.

Suurepärane aeg kinnisvara ostmiseks või müümiseks.

Laenu andmisel tasuks olla sellel aastal tavalisest ettevaatlikum. Kõik ei kujune nii edukaks, kui oleksid soovinud. Laenu võtmiseks varu rohkem aega. Kindlasti tasub sellekohased plaanid läbi arutada perega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elutee üldskeem


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Karma analüüs


Kaelakee: kaljukitse tähtkuju


Kõrvarõngad


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Kaelakee: peridoot


Käevõru: ema ja tütar


Kaelakee: amburi tähtkuju


Seinapilt lõuendil või kapal: Pirita jõgi Tallinnas (infrapuna)


Seinapilt lõuendil või kapal: Nõmmeveski juga


Kausid (15 cm) (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused