2025. aasta horoskoop AMBURILE

Naised peaksid vältima sellel aastal kiirustamist ahvatlevatesse pakkumistesse, sest on oht petturite otsa komistada. Need petturid võivad sinu raha, kontakte või teadmisi ära kasutada sinu vastu.

Kui oled vähemal või rohkemal määral seotud poliitikaga, peaksid olema väga ettevaatlik, kontrolli kõike ja ära looda ainult “ausale sõnale”, sest pettumused võivad olla väga valusad.

See aasta toob kaasa eemaldumise mõnest oma sõbrast või sugulasest, kes liiguvad oma eluga edasi uude arenguetappi. See lahkumine võib olla päris valus kogemus, kuid pikas perspektiivis siiski üsna positiivne.

Sellel aastal tuleb sul lahendada ebameeldivaid rahalisi või koduseid probleeme, kuid kõik lõpeb sinu jaoks hästi.




Aasta teisel poolel määrab heaolu väga olulisel määral tööalane positsioon, karjääri areng või edu, mida saavutad hariduses. See on aeg, mil suudad oma võimeid ja oskusi ühes neist valdkondadest parimal viisil esile tuua. Aasta toob edusamme ja edu kodus töötades. Märkimisväärne tööalane areng ootab sind, kui tegeled kinnisvara, äri, ehituse, hoonete remondiga jne. Kui tegutsed logistika, maatranspordi või koolituste valdkonnas, võivad sind sellel aastal ees oodata väga märkimisväärsed uued võimalused.

Oled tavalisest enam avatud õppimisele ja teadmiste ning oskuste arendamisele. Väga tulevad kasuks isalt, vennalt või vanaisalt saadud teadmised ja kogemused, mistõttu tasuks nende soovitusi rohkem kuulda võtta.

Sinu rahaline stabiilsus on oluline sinu enesehinnangu, vaimse ja füüsilise stabiilsuse ning hea meeleolu jaoks. Rahalistes asjades on vaja hoolikamalt oma vahendeid korraldada. See osutub vajalikuks, kuna see aasta võib kaasa tuua mitmeid ootamatuid kulutusi, mis tekitavad paratamatult palju pingeid. Muret võivad tekitada ka rahaga seotud küsimused, mis puudutavad naissoost sugulasi.




Aasta soosib sind, kui oled valmis omandama uusi teadmisi ja kvalifikatsioone. Võimalik, et teed sellel aastal oma elus ka suunamuutuse, liikudes teisele, aktuaalsemale valdkonnale, mis pakuvad paremaid karjäärivõimalusi. See muutus osutub sinu jaoks heaks otsuseks, kuid seda märkad alles hiljem.

Sul on võimalus parandada suhteid vendade, õdede, sugulastega, sõprade või naabritega, kellega oled seni olnud mingites vaidlustes või vastasseisudes.

Sinu isikliku elu sündmused ja kogemused sõltuvad suures osas lähedaste inimeste tegevustest ja otsustest, mida sa eriti mõjutada ei saa, sest saad nende otsuste olulisusest aru alles hiljem.




Sinu isiklik elu võib osutuda ettearvamatuks, sest võid elada mõningates illusioonides või oled mõne intriigi, vale või pettuse objektiks. Seda tunnetad eriti tugevalt siis, kui oled seotud lahutusprotsessiga.

Sellel aastal sõltub väga palju sinu eesmärkidest: millist isiklikku elu sa soovid, kas see peaks rahuldama ainult sind või kas oled teadlik, et armusuhtes on kaks osapoolt.

Ära otsi sellel aastal kergeid teenimisvõimalusi. Hetkekasu võib üsna pea kaasa tuua suuri kaotusi ja piinlikke olukordi.

Lapsevanemana koged sellel aastal mitmeid lühiajalisi või pikemat lahusolekut oma lapsest, mis võib olla seotud töö, õpingute või olulise peresündmusega. Olukord on keerulisem nende vanemate jaoks, kes on lahutuse protsessis, sest ees ootab tõsine võitlus lapse hooldusõiguse või suurema elatise saamiseks.




Tüdrukud ja poisid peavad sellel aastal tegema märgatava muutuse oma iseloomus või elustiilis, vastasel juhul sagenevad kokkupõrked pereliikmetega. Üldiselt mõjutab see periood tugevalt sinu kodu ja peresuhete dünaamikat, valmistades sind ette oluliseks muutuseks järgmisel kahel aastal.

Partnerlussuhe võib olla sellel aastal suurema pinge all. Seetõttu tuleb üksteisele rohkem tähelepanu pöörata, et hoida suhe toimivana.

Ka sõprade, koolikaaslaste või kolleegide ring muutub, see muutub küll väiksemaks, kuid väärtuslikumaks sinu jaoks.

Mehed panustavad palju rohkem energiat selleks, et suurendada mugavust nii enda kui ka pere jaoks. See on keeruline aeg toiminguteks, mis on seotud pärandvara või pereomandiga. Samas soosib see aasta välisreise. Võid reisida erinevatel põhjustel, luua ja arendada romantilisi, isiklikke või ärisuhteid inimestega üle kogu maailma.




Seda aastat jäävad meenutama ootamatud sündmused, mis on seotud sõprade, naabrite või kolleegide kihluse või pulmadega. Keegi sinu peres võib ootamatult alustada olulist ja paljutõotavat sotsiaalset või poliitilist tegevust.

Naised, kes on rahalistes asjades hoolikad, jäävad meenutama 2025. aastat väga heade tulemustega. Sellel aastal pead kriitilise pilguga üle vaatama oma tutvusringkonna. Arvatavasti teed nii mõnegi tutvusega lõpparve. Samas on oht olla nende tegevuste juures liiga järsk ja purustada sidemed impulsiivselt, mõnikord ilma teist osapoolt kuulamata või andmata talle võimalust oma tegevust selgitada. Kahjuks võib 2025. aasta seetõttu õpetada sulle mõningaid elutarkusi vägagi ebameeldival ja vahel ka valusal moel.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese numeroloogiline sünnitabel + Sünniratta kood


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Kas sobime kokku?


Kaelakee: roosa kvarts


Taro kaardid: Mystical Wisdom (ainult kaardid)


Käevõru: laavakivi


Kaelakee: sõnn


Kaelakee ja kõrvarõngad


Hundi kujuke/ripats: lasuriit


Seinapilt lõuendil või kapal: helkivad ööpilved


Taldrikud (22 cm) (4 tk)


Päikesepüüdja: liblikas



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused