2025. aasta horoskoop KALJUKITSELE

Sellel aastal tasub vältida tagasipöördumist varasemasse õppekohta, tööle või ametikohale, sest see ei too sulle kasu, vaid pigem tekitab probleeme.

Meestele on see aasta huvitav aeg inimsuhete vallas. Leiad viise, kuidas oma sõpradega rohkem meeldivalt aega veeta. Samuti laiendad märkimisväärselt oma mõttekaaslaste ringi.

Suurem sõpruskond tuleb sulle kasuks, kuid vali uusi inimesi oma ellu nende tegelike omaduste põhjal, mitte positsiooni järgi, mis neil hetkel on.




Aasta teises pooles võib esile kerkida mure oma lähedase inimese tervise pärast: sugulase või sõbra. Otsid uusi ravimeetodeid, mis on seotud alternatiivmeditsiini, ravimtaimede, dieedi vms. Tänu sinu sekkumisele või muudele soodsatele teguritele viib see eduka ravini ja paranemisele.

Naised on väga aktiivsed ja ambitsioonikad, otsides rohkem rahalisi ressursse pere eelarve täiendamiseks. Rohkem vastutust ja tähelepanu nõuavad sel aastal lapsed või lapselapsed.

Naistele võivad avaneda head võimalused pereäri loomiseks või arendamiseks, samuti kodus töötamiseks. Kõik tegevused, mis on seotud pere ja koduga, omavad soodsaid võimalusi edu ja heaolu saavutamiseks.




Tervise osas toob see aasta kaasa stabiilsuse. Haigestud harva ning kui haigestud, paraned kiiresti.

Aasta teisel poolel on väga oluline panna rohkem rõhku peresuhetele. Vanusel pole siin tähtsust ega ka sellel, mitu liiget su peres on. See aasta toob sinuni päris selge sõnumi, et mõistaksid, et pere on sinu elus kõige olulisem. Isegi kui oled teinud vigu või kiirustavaid otsuseid, on sul sellel aastal võimalus tehtu heastada.

Pere ja töö on kaks asja, mis nõuavad sinult pühendumist, teistele toeks olemist, valmisolekut teha raskeid otsuseid ja täita keerulisi ülesandeid. Kui mõistad nende asjade olulisust, võib see aasta olla sinu elus uus tipphetk, mille järel oled uus inimene.

Sinu vanema või meessoost sugulase töö on muutumas, mis võib kaasa tuua finantsprobleeme. Paratamatult mõjutab see ka sinu rahaasjade kulgemist vähemal või rohkemal määral.




Sul on sellel aastal hea sissetulek ja tekivad uued võimalused täiendava tulu teenimiseks, kuid kulud suurenevad märkimisväärselt võrreldes eelmise aastaga.

Pereliikme tervis nõuab samuti rahalisi vahendeid.

Ole sellel aastal ettevaatlik, kellega suhtled ja millist infot jagad. Ära ole võõraste suhtes liiga usaldav. Mõtlematult jagatud info võib sind viia ebameeldivasse olukorda, mida on raske lahendada.

Üldiselt võib sinu suhtlemine teistega osutuda keeruliseks, kuna on suur oht teha vigu, enamik neist tõenäoliselt sinu enda poolt.

Sul on võimalus luua või taaselustada sõprussuhe inimesega, kes elab sinust kaugel (sealhulgas välismaal). See inimene, kas naaseb kodumaale või tuleb elama (tööle) sinna, kus sina oled.




Armuelus pead olema realistlik. Seda pead eriti silmas pidama siis, kui oled vallaline. Teadvusta endale, millist partnerit sa vajad ja millise partneriga oled valmis koos elama.

Laste ja vanemate vaheline suhe läbib nii häid kui ka tormilisi aegu. Sinult oodatakse rohkem mõistmisvõimet ja tarku sõnu, et sisendada oma lastesse kindlustunnet.

Sellel aastal tuleb oma igapäevaelu ratsionaalselt planeerida ja panna paika peamised prioriteedid. See on vajalik, et saaksid kohustusi täita ja edu saavutada. Eelkõige nõuavad aga tähelepanu rahaasjad, isikliku eelarve ja ressursside planeerimine.

Mingi pärandusega seonduvalt võivad esile kerkida mitmesugused ootamatud probleemid.




Ole rahaliste kohustuste osas ettevaatlik, sest su ootused ei pruugi realiseeruda nii, nagu sa oled lootnud.

Noortel on mõistlik vältida kuulujuttude levitamist ja teiste inimeste elude kommenteerimist. Kui sa seda teed, võid sattuda päris ebameeldivatesse situatsioonidesse või võõranduda inimestest, kellega oled seni suhelnud – sugulased, sõbrad, koolikaaslased või kolleegid. Kui oled sarnases olukorras juba varem olnud, saad sellest seekord kiiremini välja. Aasta periood pakub võimalust alustada midagi uut – töö, uude elukohta kolimine, isikliku projekti realiseerimine või mõne oma ande julgem esiletoomine.

See aasta võib olla väga tugev ja produktiivne aeg meestele, kes suudavad hästi ära kasutada igasugust õnne ja võimalusi, mida saatus sulle pakub. Kui oled ambitsioonikas ja tahtejõuline, on sellel aastal sulle võimalusi rohkem kui piisavalt. Mitmed välisreisid on vägagi tõenäolised. Ei saa välistada mingit tõsist intsidenti lähedase sugulasega.




Naised jäävad seda aastat mäletama mingi olulise ostu, nagu uus kodu või auto, kaudu. Sõprussuhted sõltuvad sellest, kui palju sind armastatakse ja kuidas mõjutavad sind sõprade huvid ning suhtlusteemad.

Suudad luua harmoonia oma perekonnas, kuid ainult siis, kui su tunded oma lähedaste vastu on tugevad. Kus on armastus, seal sünnivad imed ja vastupidi. See aasta võib pereelus kaasa tuua ka mõne suurema üllatuse. Mõne jaoks võib see olla seotud raseduse või lapse sünniga pärast rasket perioodi ebaõnnestunud katsetega rasestuda. Teiste jaoks võivad üllatused olla seotud ootamatute kohtumiste, ettepanekute või sündmustega, mis näitavad selgelt, kuidas elus tõelist edu saavutada. Suuremad üllatused on kindlasti seotud lastega.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Aastahoroskoop - 214 lehekülge


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Taro kaardid: Heaven & Earth (koos raamatuga)


Orien's Animal (koos raamatuga)


Käevõru: tiigrisilm


Käevõru: oonüks


LED küünlad (2 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: talv rabas


Kristallipuu: ametüst


Seinapilt lõuendil: jänesekapsad


Kaelakee



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused