2025. aasta horoskoop LÕVILE

2025. aasta lõpp märgib kolmeaastase muutuste tsükli lõppu, mida oled tundnud ühes või mitmes eluvaldkonnas. Mõned neist muutustest toimuvad vältimatult, teisi oled ette valmistanud, kuid kõige raskem on on see periood sulle siis, kui elad päev korraga ja ei tee pingutusi oma isiklikuks arenguks.

Kui oled oma elus juba muutusi teinud, läbivad need nüüd testi, mis näitab, kui õiged need otsused on olnud ja kui hästi oled neid seni ellu viinud. Kui sa aga pole oma elus muutusi tegema hakanud, tuleb nüüd maksta oma laiskuse ja hoolimatuse eest.




Sul on veel 12 kuud, et heastada möödalaskmised või parandada tehtud vigu, kuid sinu tegevusvahendid võivad olla piiratud, eriti kui sinu otsused on seni põhinenud ainult emotsioonidel ja kapriisidel.

Ametialaselt toob aasta kaasa mõne suure tööalase kohustuse või projekti lõpetamise. Kui tegeled äritegevusega, tuleb sul teha mitmeid reforme, et optimeerida praeguseid ressursse ja kohaneda uute tingimustega. Võimalik, et pettute mõnes oma isiklikus idees, mis näib aasta jooksul mitte töötavat ja millest tuleb loobuda.

Aasta jooksul tuleks vältida mitme tööalase või äriprojekti samaaegset alustamist, kuna sel viisil riskid oma energia hajutamisega ning sul ei pruugi jääda piisavalt ressursse millegi edukaks lõpetamiseks. Soovid saavutada edu või teed arvatavasti mõtlematuid otsuseid, mida teised võivad tajuda kergemeelsena.




Kui sul on oma ettevõte või oled ettevõtlusega alustamas, siis ära mingil juhul luba endale liialdusi, juhindudes mõttest, et ees ootavad head ajad.

Aasta esimesel poolel puutud kokku mõne ootamatu sündmusega, mis on seotud kellegi uue algusega sinu sugulaste või sõprade ringis. Sellele inimesele antakse uus võimalus ja ta on mingil moel sinuga seotud.

Naissugulase tervis tekitab muret. Tõenäoliselt on see midagi, mis tekitab palju pingeid, kuid see periood ei kesta eriti kaua. Olukord laheneb positiivselt.

Sel perioodil suurenevad oluliselt sinu rahalised väljaminekud, mis on seotud peamiselt lastega.

Arvatavasti avanevad sulle aasta esimeses pooles ootamatud võimalused lisatulu teenimiseks, kuid neid võimalusi ei ole võimalik ette planeerida.




Arvatavasti tuleb sul minna lahku mõnest inimesest, keda oled kaua tundnud, kuid erinevad elulised põhjused on need, mis teie teed lahku viivad.

Ole väga ettevaatlik, kui ostad kalleid asju oma lastele või sugulastele. Neil pole piisavalt oskusi või tahet neid asju hinnata, mistõttu võib selliste kingituste tegemine sulle sügava pettumuse valmistada.

Võimalik on mingi sulle kalli eseme vargus või kaotus. Ehkki see võib olla valus kaotus, saad sellest üsna kiiresti üle.

See aasta soosib plaanide teostamist, mis on seotud koduga või kinnisvaraga laiemalt. Oluline on aga see, et vajalikud ettevalmistused tehtud oleksid.




Üldiselt soosib aasta erinevate pärandiküsimuste lahendamist, olgu need seotud raha, vara või kinnisvaraga.

Kui oled aktiivne poliitikas või tegeled heategevusega, on sellel aastal oht sattuda vastuolulistesse, skandaalsetesse olukordadesse, mis võivad tekitada hulganisti peavalu ja probleeme. Väga oluline on esmalt lahendada erimeelsused teiste inimestega, siis lahenevad ka muud probleemid.

Saad aasta esimesel poolel mitmeid kasulikke nõuandeid ja informatsiooni oma sõpradelt. Ka võivad sulle avaneda sõprade kaudu uued tutvused, mis mõjutavad sinu edaspidist elu päris märkimisväärselt.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Taro kaartide ennustus


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Unenäo seletus


Käevõru: turmaliin (15-16,5 cm)


Tekk (150 x 200 cm)


Kaelakee: akvamariin


Vaas


Seinapilt lõuendil või kapal: udune hommik rabas


Vaagen


Päikesepüüdja


Unenäopüüdja


Käevõru: kuukivi



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused