2025. aasta horoskoop LÕVILE

Keegi sõber võib sulle sellel aastal tahtmatult päris suure pettumuse valmistada, kuritarvitades sinu usaldust või tõmmates sind ebameeldivasse intriigi või olukorda, mis sulle kahjulikult mõjub või mis tõsiselt kahjustab sinu mainet.

Naistel on võimalik sellel aastal nii mõnestki situatsioonist märkimisväärselt kasu lõigata. Tuleb ainult oma oskusi ja teadmisi rohkem ära kasutada.

Mehed kogevad raskusi tööl seoses rahaliste küsimustega, mis võib viia töökohavahetuseni. Rahaasjad on üldiselt sul üsna stabiilsed, mis tuleneb sinu viimase kahe aasta jooksul tehtud kaalutletud otsustest organiseeritud tegevustest.




Aasta teine pool tõotab olulisi muutusi sinu armuelus, perekonnas või materiaalses elus. See on aeg, mida paljud jäävad mäletama uue armastuse, perelisa, olulise ostu või teiste oluliste muutustega.

Aasta teine pool soosib finantsplaanide arengut, mis väljendub parema sissetuleku ja stabiilsuse näol, kuid see ei tähenda, et peaksid rahaasjadesse kergekäelisemalt suhtuma ja laristama hakkama, lootuses, et kriise ei tule. Kasuks tuleks see, kui võtaksid rohkem kuulda ka teiste inimeste nõuandeid, mida nad sulle rahalistes asjades räägivad.

Aasta teine poole on keeruline uue töökoha leidmiseks. Siis tasub hoida oma olemasolevast töökohast kinni, väldi rutakaid otsuseid. Võib suureneda oht töötuks jääda.

Ära usalda aasta teises pooles teiste inimeste antud lubadusi või ahvatlevaid pakkumisi. On oht tõeliselt pettuda.




Kui elad oma kodust eemal, seisad sellel aastal silmitsi mitmesuguste väljakutsetega või tekib sul vajadus tagasi pöörduda.

Üldiselt soosib aasta reisimist, kuid paremini kulgevad reisid, kui teed seda koos perega. Tööalaste reisimisega võivad esile kerkida mitmesugused probleemid ja takistused.

Selle aasta teises pooles toob elu kaasa lahkumineku mehest, kellega sul on olnud lähedane sõprus.

Aasta teine pool soosib neid noori Lõvisid, kes püüdlevad kõrgema palga poole, otsivad lisatööd või uusi sissetulekuallikaid. Sinu rahaline olukord peaks sellel aastal märkimisväärselt paranema, võimaldades sul leida enda soovitud eluase. Ka muude suuremate ostude tegemiseks peaks see aasta olema hea aeg.




Perekondlikud suhted võivad sellel aastal kokku puutuda mitmete kriisidega, kuid need ei mõjuta sinu suhet partneriga ega perekonnaelu üldisemas plaanis.

Aasta viimased kuus kuud toovad kaasa mõne väga ootamatu võimaluse. Ka on siis võimalik osa saada edust või tunnustusest.

Aasta jooksul vajab tähelepanu nende sugulaste tervis, kellega sa koos ei ela. Neil võib vaja minna erilist haiglaravi, operatsiooni või muud spetsiifilist ravi.

Suhtlemine välisriikides elavate inimestega võivad kaasa tuua palju segadustundeid. Peamiselt on see tingitud sellest, et näed situatsioone ebarealistlikult. Väga ettevaatlik tasuks olla tööpakkumistega välismaal. Võid sattuda pettuse ohvriks või antakse sulle asjatult lootust.




Naistele on soodne aeg näidata oma oskusi ja arendada potentsiaali erinevate avalike tegevuste kaudu. See on aasta, mil peaksid astuma välja oma maailmast, millesse olete viimastel aastatel end isoleerinud. Astu välja oma mugavustsoonist.

Sõprussuhted võivad sinu elus teha läbi mitmeid olulisi muutusi. Mõned sõbrad lahkuvad, et seeläbi teha ruumi uutele sõprussuhetele.

Kahjuks jääb 2025. aasta lõpp meelde mingi ebameeldiva sündmusega, mis on seotud lapse või noore inimesega, keda hästi tead ja tunned.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Inimese isiksuse ja elutee skeemi põhjalik numeroloogiline analüüs (lühem kokkuvõtlikum variant)


Horoskoop mehele + aastahoroskoop mehele


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Skulptuur: ema ja lapsed


Pehme mänguasi: känguru


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Kaelakee: oonüks


Tassid: kassid (3 tk)


Pealamp: Black Diamond Spot 350


Šungiit


Buddha kuju: rodoniit


Kaelakee: tiigrisilm ja obsidiaan



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused