2025. aasta horoskoop NEITSILE

2025. aastal muutuvad erinevate vestluste ja uute kohustuste keskseks teemaks laste või noore pereliikme hariduse ja karjääriga seotud küsimused. Sul tuleb langetada selles osas mitmeid olulisi otsuseid.

Sellel aastal vajab üks sinu pereliikmetest enam kui kunagi varem sinu tuge ja mõistmist. Ära jäta tähelepanuta tema vajadusi ja soove, kuigi ta ei pruugi sulle otse välja öelda, et ta abi vajab.

Sul tuleb võtta tõsisemalt oma tervis või kellegi teise lähedase tervisega seonduvaid probleeme. Aasta jooksul võib ootamatult ilmneda terviseprobleem, näiteks külmetus või viirusnakkus, millele tuleb kiirelt reageerida. Ainult nii saad tagada vajaliku taastumise.




Pead tegelema mitmesuguste dokumentidega, mis puudutavad peres olevat kinnisvara, kinnisvara ostu, maksude tasumist või muid sarnaseid kohustusi.

Sul tuleb osaleda olulisel perekondlikul üritusel, mis nõuab spetsiaalse kingituse valimist. Ehkki see võib praegu tunduda lihtsa asjana, võib sellel hetkel, kui kingituse valimine päevakorrale tõuseb, olukord sootuks keeruliseks osutuda.

Aasta esimene pool lubab sulle märkimisväärset edu tööalases elus. Ka on see hea aeg poliitikaga tegelemiseks, esinemisteks jms.

Aasta esimesel poolel saavutad arvatavasti kõrgema ametipositsiooni, alustad uue äri või poliitilise projektiga. Sul on piisavalt tahtejõudu, et oma eesmärkideni jõuda.




Sellel aastal reisid ehk tavalisest enam. Reisimisega seonduvad võimalused võivad tekkida ootamatult, mis jätab sulle paljudel juhtudel vähe mõtlemisaega.

Üldiselt on sinu sotsiaalne elu sellel aastal palju dünaamilisem. Lood uusi tutvusi ja sõprussuhteid ning osaled rohkem koosviibimistel.

Suuremad katsumused on sellel aastal seotud emotsionaalsete vastuoludega. Samuti võivad suhted sõpradega olla tavalisest keerukamad. Arusaamatusi võib tekkida ka kõige tühisemate asjade pärast.

Mitte iga uus tutvus ei arene vastavalt sinu ootustele. Vahel koged pettumusi, aga ära lase end sellest heidutada, ära isoleeri end ja liigu julgelt edasi.




Aasta esimene pool aitab sul jätta seljataha pettumused või valu, mis tulenevad emotsionaalsest lahkuminekust armastuses või kellegagi sinu sõprade/sugulaste ringist. Ees ootab uus algus, kus saatus toob sinu teele uusi huvitavaid ja kasulikke inimesi, kes aitavad sinu arengule kaasa.

Võimalik, et see aasta toob kaasa mõne sulle olulise asja varguse. Püüa jääda selles olukorras rahulikuks, sest lõpptulemusena saavutad soodsa lahenduse.

Aasta esimesel poolel tulevad sul pähe huvitavad ideed töö või äri kohta, mille elluviimine on sinu jaoks oluline. Asjad võivad areneda aeglaselt, kuid ära anna alla ja liigu oma eesmärkide poole.

Sul võib tekkida mure ühe oma lähedase inimese tervise pärast. Väldi paanikat ja tarbetut stressi, sest see probleem saab hea lahenduse pärast vajaliku ravi ja teraapia läbiviimist. Pea meeles, et sinu rahulik meel on samuti väga oluline, et see inimene saaks ennast paremini tunda.




Võimalikud on väikesed probleemid seoses koduga. Need probleemid nõuavad mõningaid suuremaid muudatusi, remonti või muid suuremaid töid.

Sellel aastal tuleb reisimisteks põhjalikult ette valmistada. Ära jäta midagi juhuse hooleks. Reisil olles on oluline säilitada rahulik meel, sest see on hädavajalik, kui peaksid mõningatesse raskustesse sattuma.

See aasta võib kaasa tuua palju erimeelsusi oma pereliikmetega, sugulastega või naabritega. Üksmeele leidmine ei saa olema kerge ülesanne. Tee järeleandmisi, kuid mitte oma põhimõtetes.

Kui oled lapsevanem, siis see aasta toob lapsega seonduvalt kaasa palju kurbuse, rahutuse ja murega seonduvaid hetki. Tegemist on siiski üsna ajutiste probleemidega, mis lahenevad praktiliselt iseenesest.




See aasta toob sinu ellu mitmeid üllatusi, mis on seotud tähtsate uudiste, ootamatute lepingute või dokumentidega või ka ootamatu rahaga.

Noortele naistele on see aasta suureoärane aeg alustada pereäriga, olenemata sellest, kellega sa koostööd teed: kas abikaasa, isa/ema, vend/õde või keegi muu.

Kui oled nooremaealine, siis sellel aastal on Sul võimalik saavutada olulisi edusamme tööelus ning see on soodne aeg pere loomiseks või abiellumiseks.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatus-tulevik horoskoop


Reisihoroskoop üheks kuuks


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Käevõru: aafrika türkiis


Kaelakee: shungiit


Seinakell


Kott: moonid


Taro kaardid (tugevast materjalist, veekindlad, koos raamatuga)


Lamp


Kaelakee: labradoriit


Tass: kass


Taldrikud (25 cm) (4 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused