2025. aasta horoskoop NEITSILE

Meestel on 2025. aastal suhted oma vanemate või sugulastega mõnevõrra pingelised või tuleb käsitleda tavapärasest delikaatsemaid teemasid.

Naistel on soodne aeg selleks, et muuta oma rahaline olukord stabiilsemaks. Ka armuelus on see aasta hea aeg, kuna suhe on muutumas harmoonilisemaks.

Aasta teisel poolel on suur tõenäosus, et sinu maailmavaade ja arusaamad elust muutuvad oluliselt. Nende muutuste katalüsaatoriks on sellel aastal aset leidvad olulised sündmused.




Pead olema tolerantsem teiste arvamuste suhtes ning ära suru iga hinna eest peale oma seisukohti ja tahet. Suudad teised inimesed endaga ühele meelele saada oluliselt paremini siis, kui arvestad nende mõtteid, sest just siis nähakse, et oled koostöövalmis ja avatud.

Sul on võimalus parandada olulisi sõprussuhteid, muuta neid huvitavamaks ja luua ka uusi tutvusi, millest paljud võivad osutuda vägagi kasulikeks.

Oled väga ambitsioonikas oma rahaliste asjade korraldamisel. Sa ei lepi sellega, et sinu rahaline seis oleks ebastabiilne, mistõttu oled julgemalt valmis võtma riske, et oma rahaasjad paremini toimima saada.

Aasta lõpus võib sinuni jõuda mingi oluline dokument, mis aitab sul märkimisväärselt raha teenida.




Ole sellel aastal ettevaatlik asjadega, mis on sulle olulised. Ka tasub jälgida inimsuhete toimimist, eriti nende inimestega, kellega on sul seni olnud keerulised suhted. Ära unusta oma varasemaid kibedaid kogemusi nendega. Kaotused, mida võid nüüd kogeda, on palju ebameeldivamad või valusamad.

Aasta teises pooles eemaldud lõplikult ühest inimesest, kes on varasemalt olnud sinu liitlane, kuid viimasel ajal on sulle põhjustanud palju probleeme või ebamugavusi.

See aasta paneb proovile suhte partneriga. Erimeelsused võivad tekkida erinevate eesmärkide tõttu, mis võivad nii mõnelgi juhul viia lahkuminekuni.




Suhted lähedaste sugulastega võivad olla keerulised. On oht, et lähisugulased viivad sind olukordadesse, kus tunned end solvatud või pettununa.

Aasta 2025 toob kaasa huvitavaid sündmusi, mis on seotud sinu vanemate või meessoost sugulasega. See inimene kogeb suurt edu, mis võib olla seotud raha või uue elualgusega. Sinul on võimalik saada mitmesugust rahalist abi oma vanematelt või sugulastelt. Raha küsimisel tasub aga läbi mõelda see, kas see on ikka hädavajalik.

Aasta teisel poolel ootavad sind mitmesugused meeldivad sündmused, mis on seotud lapsega, armastusega kaugelt pärit inimese vastu, uue pere loomise või kolimisega uude elukohta.




Tööalastes asjades püüa olla võimalikult täpne ja kohusetundlik. Keskendu oma ülesannetele ja kohustustele. Väldi kolleegide või juhtide töö kommenteerimist ja hoidu olukordadest, mis võivad tekitada ebameeldivaid konflikte. Saavutad tööasjades edu siis, kui keskendud ainult oma ülesannetele.

Sul on sel aastal võimalus osta endale uus kodu, maamaja või teha muid kinnisvaraga seonduvaid tehinguid. See on aasta, mil saad oma kodus ellu viia need suuremad plaanid, millele oled kaua mõelnud, näiteks suurem remont.

Ära lase tööalases elus pingetel tekkida, sest sa ei oska oma emotsioone kontrollida, mis viib sind paratamatult mitmesugustesse intriigidesse. Kui need intriigid on tekkinud, võid kaotada väga ebameeldival viisil oma töökohta. Keegi teine võib kasutada ära keerulist olukorda sinu ümber ja võtta sinu koha. Niisiis ära tegutse mõtlematult.




Aasta teine poole on soodne sinu plaanide arenguks, mis on seotud välismaaga või välismaalastega. Sulle võivad avaneda uued võimalused välismaale reisimiseks. Sinu suhted välismaaga võivad soodsalt mõjutada sinu rahalist olukorda.

Arvatavasti tuleb Sul hoolitseda ühe pereliikme eest, kes vajab haiglaravi, operatsiooni või muud spetsiifilist ravi.

Terve aasta, aga eriti aasta teine pool, ei soosi sinu osalemist kohtuvaidluses või õiguslikke vaidlusi. Kui selline olukord siiski tekib, ole väga ettevaatlik nende inimestega, keda ennast kaitsma palkad.

Sinu elust üks mees ja üks naine, mis juhtub ootamatult ja teatud dramaatilistes oludes. Nad ei pea olema sinu sugulased, kuid selline sündmus jätab kindlasti sinu ellu jälje.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Kuu horoskoop ja numeroloogia analüüs


Elusündmuste ennustamine nime transiittähtede järgi


Taro kaardid: The Psychic Tarot Oracle (koos raamatuga)


Kaelakee: kuldobsidiaan


Kõrvarõngad: kaljukits


Kõrvarõngad mageveepärlitega


Taldrikud (21 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch


Söögiriistade komplekt (30 tk)


Taro kaardid: Tarot of the Divine (koos raamatuga)


Peegel: makramee


Kaelakee ja kõrvarõngad



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused