2025. aasta horoskoop SKORPIONILE

Aasta alguses hakkavad paljud Skorpionid valmistuma mingiks suuremaks kogunemiseks või esinemiseks, mis leiab aset 2025. aasta jooksul.

Sel aastal on sulle esile kerkimas mingi päris tõsine katsumus, mis on seotud lepinguga või rahalise dokumendiga, tõenäoliselt seotud teie praeguse või tulevase töö/haridusega.

Kõik katsed sinu poolt oma tööalastes asjades millegagi manipuleerida või petta, mis toob kaasa ebameeldiva kaotuse, mistõttu tasub sellist lähenemist vältida.




Tööalases elus lood sellel aastal kontakti ühe meesterahvaga, mille kaudu saavutad olulisi tulemusi, edu, konkreetse eesmärgi saavutamise, uue äri jne.

Üldiselt toob see aasta sulle uusi võimalusi, kohtumisi uute inimestega, meeldivaid kogunemisi või positiivseid sündmusi sinu elus.

Ole ettevaatlik õnnetuse suhtes, kus sa ise ei pruugi viga saada, kuid keegi teine, näiteks pereliige, võib ennast vigastada või mingil muul moel kannatada.

Aasta esimene pool toob palju muutusi sinu isiklikus elus, sealhulgas ka sinu sisemises maailmas. Teed päris suuri jõupingutusi selleks, et oma iseloomuomadusi muuta, kuna soovid vabaneda halbadest harjumustest ja kujundada uusi, mis mõjutavad sinu isiksust soodsalt. Sel aastal on pöörad suuremat tähelepanu sellele, mida teised inimesed sinust ja sinu tegemistest arvavad. Selles pole midagi halba, kui see ei määra sinu tegevusi liiga palju, kuna vastasel korral võid kaotada oma iseseisvuse ja individuaalsuse.




Selle aasta jooksul siseneb sinu ellu palju uusi inimesi ja see ei jäta sind muutmata, olgu selleks siis uued teadmised, kogemused või oskus suhelda erinevate inimestega.

Aasta esimene pool jääb meelde tähtsa sündmusega, mis on seotud isa, vanaisa või mõne teise vanema meessugulasega. Kui sinu vanemad on lahkunud, koged sellel aastal väga tugevaid ja meeldejäävaid unenägusid, nägemusi või muid kummalisi kogemusi, mis on seotud selle lähedase inimesega.

See aasta on hea aeg lapse saamiseks, kuna rasestumine toimub tavalisest kergemini.

Finantsiliselt avaldab see aasta väga olulist ja positiivset mõju sinu rahaasjadele.

Sul on ootused tõsisteks muutusteks, kuid kõik sõltub sinu senisest tahtest, ambitsioonidest ja kogemustest, et need ellu viia.




Sinu vaimne või sotsiaalne roll taastub järk-järgult isegi kui sa seda eriti ei taju. Alles siis, kui aasta hakkab lõppema, suudad märgata, kuidas sinu roll on muutunud.

Aasta jooksul vajab sinu tähelepanu igasugune raha, finantsturgude ja investeeringutega seotud teave, sest liikvel on palju valesid ja eksiarvamusi, mis võivad sulle põhjustada tõsiseid kaotusi. Tõsised muutused toovad finantsasjadesse kogu aasta vältel muudatusi ja mitte ainult sinu enda eelarves ja ressurssides.

Need, kes kaaluvad elukoha vahetamist paremini tasustatud töö eesmärgil, võivad pettuda. See on aasta, kui pead otsima stabiilsust ja mugavust selles, mida teed, mitte tingimata suuremat raha taga ajama. Isegi kui rahaline olukord paraneb, peaksid see olema loomulik protsess, mitte peamine eesmärk.

Rahaliste küsimustele tuleb suuremat tähelepanu pöörata, kui need on seotud vendade, õdede, lähisugulaste, naabrite ja sõpradega. Seal võivad tekkida igasugused ebameeldivad üllatused.




On oht sattuda ootamatutesse kohtulahingutesse või finantsalaste juriidiliste probleemide keskele, mis võivad arenema hakata sinu jaoks ebasoovitaval viisil.

Sinu isiklik elu saab igal juhul olema teie prioriteet, sest nüüd, nendel keerulistel aegadel, on peresuhted veelgi olulisemad.

Koduga seonduvalt, olgu see sinu elukoht või maa, mille omanik oled, võivad ilmneda mitmesugused ootamatud probleemid, kuid pereliikmete abiga leiad iga probleemi jaoks parima, praktilise lahenduse.

Pea meeles, et kogu aasta jooksul püüdle harmoonia, leppimise ja alandlikkuse poole, mitte võimu poole teiste üle, isegi mitte oma pere üle.




See aasta nõuab hoolikat kaalumist otsuste tegemisel, mis on seotud oma pere loomisega, olenemata sinu vanusest. Kas oled selliseks pühendumiseks ikka valmis? Kas sinu partner on valmis võtma vastu ja toime tulema uute kohustustega? Mõtle kõik asjad hoolikalt läbi ja ära anna järele survele, mida teised inimesed sulle esitavad.

Ära kiirusta uusi sõprussuhteid looma. Ära koorma juba väljakujunenud suhteid ootustega, et need inimesed peavad sind alati aitama ja mõistma, kui sa seda vajad.

Tööalases elus või ka ärielus puutuvad paljud Skorpionid kokku lühemate või pikemate ebakindluse perioodidega, justkui oleksid teinud vale valiku või justkui oleksid võinud paremini õnnestuda mõnes teises valdkonnas.

See aasta nõuab oma toitumisharjumuste muutmist, kuna tekivad toitumisega seotud terviseprobleemid.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karjäärihoroskoop


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + aasta analüüs numeroloogia järgi


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Nukk Holly


Käevõru: oonüks


Puldiga juhitav robot


Kaelakee: akvamariin


Kausid (5 tk)


Multitööriist: Leatherman Wingman 832523


Tassid: loomad (4 tk)


Kaelakee: tiigrisilm


Kaelakee: tiigrisilm



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused