2025. aasta horoskoop SKORPIONILE

Intiimelus tasub olla ettevaatlik, et vältida haigusi või soovimatut rasedust (kui see pole just see, mida soovid).

Abieluprobleemid võivad tekkida neil, kelle partner elab teises elukohas või riigis. Probleemid võivad olla seotud reisimise võimatusega partneri sugulaste juurde või sugulaste elus esinevate raskustega, kus sina ei saa erinevatel põhjustel abiks olla.

Üldiselt ei puutu sinu suhe sellel aastal kokku selliste katsumustega, mida sa lahendada ei suudaks.

Selle aasta esimesed kuud võivad kaasa tuua mitmeid piiranguid isiklikus või tööalases elus, mis on osa eluprotsessist ja neid ei tohiks võtta traagiliselt. Need piirangud ei kesta kogu aasta, vaid ainult teatud perioodil. Mingil hetkel sellel aastal avab ootamatu sündmus sulle uued võimalused või algatab arenguetapi, mis viib sind paremas suunas.




Perioodil jaanuarist juunini võivad aset leida sündmused, mis on seotud raha, päranduse või muude sugulastelt saadud hüvedega, kuid see toimub pigem dokumentide kaudu ja tegelik päringu saamine ja kasutamine juhtub veidi hiljem.

Aasta esimene pool toob kaasa keerukusi pikamaareisidega. Need reisid osutuvad riskantsemaks või raskemini teostatavaks, mis võib tõsiseks takistuseks saada. Uudised, mis on seotud sündmustega riikides, kuhu soovid reisida või kus pikemalt viibida, vajavad erilist tähelepanu.

Sel aastal ei ole sul piire, kui kõrgele või kui kaugele võid oma tööalases tegevuses, äritegevuses või isiklikus arengus jõuda. Kõik sõltub sinu eesmärkidest, püüdluste teostatavusest ja võimest neid saavutada.

Sul peaksid olema küllaltki head suhted mõne vanema ülemuse või kolleegiga, mis aitab kaasa sinu ettevõtmistele nii tööalases kui ka isiklikus elus.




Sellel aastal on sul lihtsam suhelda naistega, kes on sinu sõbrad või mõttekaaslased. Meestega suhtlemine võib olla keerulisem, kuid mitte halb.

Meestele toob see aasta kaasa isikliku arengu või iseseisvate otsuste tegemise, mis on seotud sinu elu saavutustega. Sissetuleku suurendamine on võimalik, kuid see ei ole sinu peamine eesmärk.

See aasta toob sinu ellu mingi erilise üllatuse, mis on seotud olulise dokumendiga, mida sa kas vormistad või see jõuab mingite erinevate kokkusattumiste läbi sinuni.

Teine üllatus on seotud koduga – kas uue kodu saamise või ostmisega. See üllatus tuleb sinuni täiesti ootamatult.




Naiste jaoks toovad ootamatud sündmused aasta esimesel kuuel kuul kaasa töö- või karjäärimuutusi. Nende sündmuste eesmärk on sind tõeliselt üllatada, nii et neid on raske ette ennustada.

Aasta teine pool toob erinevaid kogemusi ja muutusi, mis on seotud inimeste või sündmustega välismaal, olenemata sellest, kus sa sel hetkel viibite. On võimalik, et lähed peresuhtest tulenevalt või töökohustustega seonduvalt pikemaks ajaks mõnda välisriiki.

Sellel aastal pead oma tervise eest rohkem hoolt kandma. Mured ei puuduta mitte ainult sind, vaid ka sinu lähedasi. Seda ei tohiks võtta dramaatiliselt, kuna need mured on seotud mõne raviprotseduuri või muude rutiinsete protseduuridega.

Sinu armuelus võivad aset leida ootamatud sündmused, mis võivad tekitada pingeid kas arengute ebamugavuse või nende dünaamika tõttu.




Jälgid palju tõsisemalt oma plaane või tegevusi, mis on seotud rahaga või finantsdokumentidega. Paljud sinu otsused on seotud sooviga tagada endale rahaasjades stabiilsus.

Suhted sugulaste või sõpradega vajavad rohkem tähelepanu. Nii mõnedki nende tegevused võivad sinus segadustundeid tekitada, sundides sind mõtlema, kas nende käitumises on ebasiirust. Suhted naistega võivad olla keerulised, eriti nende naistega, kelle saladuslik iseloom teeb neisse usaldamise raskeks.

Selle aasta jooksul on soodne luua isiklikke ja ametialaseid tutvusi inimestega teistest riikidest. Planeerid mitmeid erinevaid kaalukaid kohtumisi. Üldiselt jääb ajavahemik juulist detsembrini 2025 meelde aktiivsema suhtlusperioodina. Uued tuttavad mõjutavad olulisel määral sinu maailmavaadet, tulevikuplaane või elustiili.

Aasta teine pool on huvitav, tuues kasvuvõimalusi tüdrukutele ja noortele naistele. Paljude sinu ootuste ja plaanide täitumise tõenäosus on suurenenud, eriti kui ootad rahaasjade stabiliseerumist. See võib olla aasta, mil alustad oma äri, uut tegevust, tööalast elu või uut etappi oma haridusteel.




Kuid nagu igal aastal, toob ka see aasta kaasa oma negatiivsed mõjud. Saavutuste nimel teed suuri jõupingutusi, kuid sealjuures tuleb oma emotsioonid kontrolli all hoida ning olla väga kannatlik. Konfliktide arvu tuleks hoida miinimumis. Kui sellised konfliktid tekivad, tuleb kiiresti otsida leppimise, kompromisside ja kokkuleppe võimalusi. See kehtib eriti sinu töö- või ärielus, samas ka suhetes pereliikmetega.

Sinu suhted töökaaslastega pannakse proovile, kuid ilma draama või lahkumiseta.

Selle aasta jooksul jääb meelde oluline sündmus või kogemus, mis on seotud ühe meesterahvaga: isa, vanaisa, vanem vend, meessoost sõber jne. See sündmus mõjutab nii mõneski mõttes ka sinu edaspidist elu.

Sellel aastal kerkib esile mingi situatsioon, mis on seotud sinu vanemate või vanemate sugulaste kinnisvara või varaga. Võivad tekkida tõsisemad lahkhelid mõne sugulasega.




Pereliikme tööga seonduv mure, kes võib kaotada oma töö, peab pensionile minema või ümber õppima, on samuti tõenäoline. See pereliige peab kohanema uute tingimuste ja nõudmistega. Sinu toetav sõna aitab seda pereliiget märkimisväärselt.

Kui oled lapseootel, siis sünnitusega võivad kaasneda mingid ootamatused, mis on seotud näiteks sünnitamisega ebatavalistes oludes.

Mingi ebameeldiv üllatus võib jätta kibeda mälestuse, mis on seotud ebameeldiva sündmusega sinu kodus, mõne eseme või esemete kaotamise või varguse tõttu.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Aasta horoskoop (armastus ja suhted) + aasta horoskoop (armastuse otsimine ja leidmine)


Pendel: tiigrisilm


Pehme mänguasi: vöölane


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Kaelakee: opaal


Taro kaardid: Wheel of the Year (ainult kaardid)


Kausid (31 cm) (4 tk)


Kaelakee: elu puu


Päikesepüüdja: elu puu, kuu, liblikas (3 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused