2025. aasta horoskoop SÕNNILE

Aasta teine pool on aeg, mil sul on võimalus saavutada olulisi tulemusi, mis põhinevad aasta esimese poole jooksul tehtud tööl. Need võivad puudutada pereasjade arengut, kuid võivad olla seotud ka töö või äriga.

Kui tegeled töö või tegevusega, milleks sul on kutsumus, talent ja kogemus, on sul võimalik saavutada märkimisväärset edu. Edu saavutamise oluliseks tingimuseks on sinu võime hoida tasakaalu suhetes, soovides ja eesmärkides. Püüa alati realistlikult hinnata, mida sa oma tegelike võimete, teadmiste ja oskuste põhjal suudad saavutada.

See aasta on kasvuperiood, nii et ole julge ja tegutse enesekindlalt. Arenda end, õpi, ära jää paigale seisma ja ära looda ainult sellele, mis sul juba saavutatud on.




Rahaasjades ei tohi hooletuks muutuda, sest see võib sulle kätte maksta ja sa võid kogeda märkimisväärseid kaotusi. Midagi katastroofilist ei juhtuks, kuid kindlasti ei ole meeldiv, kui satud soovimatutesse raskustesse.

Sellel aastal seisad silmitsi tõsise kulutusega, mis on seotud mõne sinu pereliikmega.

Tööalases elus või äris tekivad uued võimalused, eriti kui sinu tegevus on seotud turismi, transpordi, logistika, kommunikatsiooni, veebimüügi või iseseisva tegevusega.

Võimalik, et sulle avaneb võimalus uueks paljutõotavaks tööks, mis võib sind üllatada.




Raskused võivad tekkida vanemate või teiste eakate sugulastega, kes näitavad üles kangekaelsust oluliste otsuste tegemisel või oluliste muutuste elluviimisel. Peamised probleemid võivad tekkida dokumentide täitmisel või koostamisel, kus üksmeele leidmine on väga raske või lausa võimatu.

Sinu armuelu ei ole ideaalne, kuid see võib olla tingitud liiga kõrgetest ootustest. Emotsioonid võivad kergesti keema minna, tekitades palju ebameeldivusi.

Sellel aastal võid kuulda ebameeldivaid uudiseid terviseprobleemi kohta naisel, kes kuulub sinu sugulaste või lähedaste sõprade ringi.

Sõprussuhted mõjutavad sellel aastal tavaliselt enam sinu isiklikku ja tööelu.




See aasta on soodne aeg reisimiseks või lõplikuks tagasikolimiseks oma kodukohta. Arvatavasti lood reiside ajal ka mitmeid väärtuslikke kontakte teistes riikides elavate inimestega, kes hakkavad sinu edaspidist elu vägagi olulisel määral mõjutama.

Õpi hoolikalt kaitsma oma isiklikke ideid ja plaane, eriti tööalaselt, kuna on võimalus, et keegi kasutab neid enda huvides ära. Kui sa õigel ajal ei reageeri, on oht millestki olulisest ilma jääda.

Aasta teine pool üllatab mõningaid peresid kauaoodatud lapse sünniga. Mingi meditsiiniline protseduur on aga vajalik eelnevalt, et laps sündida saaks. See ei pea sugugi olema midagi tõsist, kuid on lihtsalt hädavajalik.




Mõned lapsevanemad kogevad lahkuminekut lapsest. See lahkuminek on positiivset laadi.

Mehed kaaluvad koduga seotud muudatusi, mis nõuavad rahalisi kulutusi ning seetõttu tuleb neid hoolikalt läbi mõelda ja planeerida. Võid otsustada kodu või kinnisvara ostmise kasuks, kuna selle idee elluviimiseks tekib võimalus.

Naistel tuleks pöörata tähelepanu oma tervisele ning mitte võtta kergekäeliselt ühtegi terviseprobleemi.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + elukutsevalik numeroloogia põhjal


Lamp


Taro kaardid: Sacred Spirit Reading Cards (koos raamatuga)


Taro kaardid: Phantasma Tarot (koos raamatuga)


Käevõru: must ahhaat (tshakra)


Seinapilt lõuendil või kapal: Võhandu jõgi


Päikesepüüdja: ingel


Tass: linnud - Maxwell & Williams


Kaelakee ja kõrvarõngad: delfiin


Vaagen - Villeroy & Boch



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.



Lehed ( 2 / 2 ): « Eelmised1 2

Seotud postitused