2019 aasta sügishoroskoop (Kalad)


Foto: pexels.com

KALAD

Sugulastega seonduvad sündmused ja arengud võivad võtta sellel sügisel palju Sinu aega ja energiat, mõnel juhul kulutada ka palju närvirakke. Suhtlemine sugulastega ei kujune praegu kergeks ning erinevad arusaamatused on kerged tekkima. Jälgima peaksid seda, et Sa ei laseks sugulasel endale pähe istuda, sest see võib kaasa tuua palju ebameeldivusi.

Sügiskuudel (eriti aga oktoobris) peaksid jälgima seda, et Sinu emotsioonid oleksid kindlalt kontrolli all. Vajadusel leia võimalusi selleks, et aeg maha võtta ja puhata. Looduses liikumine tuleks praegu kasuks, kuna aitaks Sul oma sisemise maailma kõige paremini tasakaalus hoida.

Tööalased asjaajamised nõuavad kannatlikkust. Ära eelda seda, et suudaksid kõik asjad koheselt soovitud viisil ellu viia. Varu kannatust ja aega, kuid ära alla anna.



Mingid olulise tähtsusega dokumendid võivad praegu Sinuni jõuda, mis sunnib Sind mõningates plaanides muudatusi tegema. Pole välistatud seegi, et pead loobuma millestki sellisest, mis on Sulle väga olulise tähendusega.

Rahaline seis võib olla pingeline, seda eriti just sügise lõpu poole ja Jõulude lähenedes. Seepärast tuleb Sul oma rahaasju hoolikamalt korraldada ning leida võimalus selleks, et raha ka veidi kõrvale panna.

Oled paljude võimaluste ja pakkumiste suhtes naiivne, mistõttu on oht endale võtta selliseid rahalisi kohustusi, mis võivad pikaks ajaks Sulle rahaasjades pingeid tekitada.



Sind võidakse sügiskuudel korduvalt proovile panna. Mida keskendunumalt otsuseid langetad ja mida sihikindlalt oma ideid teostad, seda kergemaks need proovikivid Sinu teel kujunevad.

Armuasjades võivad sügiskuud Sulle tuua mõningaid meeldivaid üllatusi, eriti siis, kui Sinu suhe pole veel väga kaugele arenenud. Oma partneriga tasuks pimedatel sügisõhtutel rohkem koos olla. Romantika on väga olulisel kohal.

Kui oled vallaline, siis tasuks praegu oma silmad lahti hoida, sest sügis võib Sulle välja pakkuda midagi väga erilist.



Naissoost Kalad märkavad kindlasti seda, kuivõrd tugevalt mõjutavad Sinu arvamused teisi inimesi. Sellega on Sul võimalik luua endale eeliseid, kuid manipuleerimisest tuleb hoiduda, sest see tooks kaasa valusaid lööke edaspidi.

Meessoost Kalad püüavad rohkem erinevates asjades kompromisse otsida. See eeldab nii mõnegi olulise asja juures suuremate järeleandmiste tegemist ja see ei saa olema kerge ülesanne.

Tervis on Sul sügiskuudel üsna hea, kuid tähelepanelikum tasuks olla seadmetega ja kemikaalidega töötamisel. Ka liikluses tasuks olla tavapärasest tähelepanelikum.

Seotud postitused