Mangojäätis

Mõnusalt värske maitsega isetehtud mangojäätis meeldib nii suurtele kui ka väikestele. Tore üllatus peolauale.




KOOSTISAINED

400 ml vahukoort (35%-line rõõskkoor)
250 g magusat kondenspiima
250 ml mangopüreed (näiteks Salvesti mangopüree)

kaunistamiseks riivitud šokolaadi




VALMISTUSJUHEND

1. Vahusta vahukoor pehmeks vahuks.

2. Lisa kondenspiim ja mangopüree. Vahusta segamini.

3. Pane jäätis sama segamisnõuga sügavkülma.

4. Sega umbes tunniste vahedega jäätist. Tee seda 3-4 korda, seeläbi väldid jääkristallide moodustumist. Viimasel korral tõsta jäätis segamisnõust välja ja aseta näiteks karpi.

5. Enne serveerimist tasuks jäätist hoida toatemperatuuril 5-10 minutit, siis muutub see pehmemaks.

6. Kaunista soovi korral riivitud šokolaadiga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Nimemuutuse mõju eluteele


Elutee üldskeem


Skulptuur: tüdruk linnuga


Skulptuur: kass


Päikesepüüdjad (4 tk)


Kristall: india ahhaat


Nukk Candice


Seinapilt lõuendil: päikeseloojang Valgamaal


Skulptuur: kass


Elevandi kujuke: draakoni verekivi


Kaelakee: kuldobsidiaan

Related posts