Õunavaht

Õuna- ja kaneelimaitselist vahtu on kerge valmistada. Maitseb nii väikestele kui ka suurtele. Tore üllatus ka peolaual.




KOOSTISAINED

4 keskmist õuna
1 väiksem sidrun (kui kasutad hapukamaid õunu, võib sidruni ära jätta)
200 ml piima
80 g suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
1 tl kaneeli
60 g kartulitärklist
400 ml 35%-list rõõskkoort (vahukoort)




VALMISTUSJUHEND

1. Pese, koori ja eemalda õuntelt südamikud. Lõika õunad väiksemateks tükkideks. Lisa piim ja purusta blenderis või saumikseriga.

2. Lisa suhkur, vanillisuhkur ja kaneel. Sega läbi.

3. Tõsta segu pliidile. Kuumuta nõrgal kuumusel kogu aeg segades. Lisa kartulitärklis. Kuumuta kogu aeg segades kuni segu hakkab veidi paksenema.

4. Tõsta õunasegu pliidilt, pane kaussi ja kata toidukilega. Jahuta täielikult.

5. Vahusta vahukoor korralikuks vahuks. Sega vahukoor õunaseguga.

6. Jaota magustoidukaussidesse.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Kas sobime kokku?


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja armastuse soodsad ajad


Kaelakee: hauliit, lasuriit


Kaelakee: roosa kvarts


Kaelakee: sinine kaltsedon


Kaelakee: roos, rist ja süda


Kaelakee: ametüst


Vaas


Kaelakee: Picasso jaspis, tiigrisilm


Kaelakee: roos, rist ja süda


Tass: pingviin

Seotud postitused