Kiiresti valmiv maitsev vormiroog, mis sobib suurepäraselt valmistamiseks ka argiõhtuteks.
KOOSTISAINED
1 keskmine lillkapsas
200 g sinki
150-200 g hapukoort
150g majoneesi
200 g riivjuustu
veidi võid ahjuvormi määrimiseks
VALMISTUSJUHEND
1. Eralda lillkapsas õisikuteks. Keeda 5 minutit soolaga maitsestatud vees.
2. Kurna lillkapsas ja aseta võiga määritud ahjuvormi.
3. Tükelda sink kuubikuteks ja jaota lillkapsa peale.
4. Sega hapukoor ja majonees. Lisa 2/3 riivjuust kogusest. Sega läbi. Kalla ahjuvormi ja jaota ühtlaselt.
5. Raputa peale ülejäänud riivjuust.
6. Küpseta 160-kraadises ahjus 15 minutit.
Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.