Ilmaennustus: 06.07.2024.a.

ÖÖSEL

Öö hakul on pilvi vähe ja on vaid üksikute sajuhoogude võimalus. Pärast keskööd Lääne-Eesti poolt pilvisus tiheneb ja vihmasadu liigub saartelt mandrile, on äikeseoht. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-12 m/s, rannikul puhanguti kuni 18 m/s, varahommikul äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on 8…13 °C, rannikul kuni 16 °C.




PÄEVAL

Muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest, pärastlõunal sajuhood hõrenevad. Puhub edela- ja läänetuul 6-12 ms, puhanguti kuni 17 m/s, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Õhtul tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on 17…20 °C, Kagu-Eestis kuni 22 °C.




ILM VEEKOGUDEL

Läänemeri:
Läänemerele ulatub madalrõhuala idaserv, päeval laieneb Läänemere lõunaosast kõrgrõhkkonna loodeserv kirde suunas.

Läänemere põhjaosa: edela- ja läänetuul 5-10 m/s, puhanguti 15 m/s, õhtul tugevneb edela- ja lõunatuul 8-13 m/s, puhanguti 18 m/s. Ennelõunal edelatuul nõrgeneb 6-11 m/s, puhanguti 16 m/s. Laine kõrgus 2-3 m. Öösel mitmel pool vihm ja äikeseoht, hommikul sajud hõrenevad. Nähtavust heast mõõdukani.

Soome laht:
Pärast keskööd edela- ja lõunatuul tugevneb 8-13 m/s, puhanguti kuni 18 m/s, hommikul lääneosas kuni 20 m/s, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Pärastlõunal edelatuul nõrgeneb 5-10 m/s, puhanguti 14 m/s. Laine kõrgus 1-3 m. Mitmel pool hoovihm, äikeseoht, pärastlõunal sajud hõrenevad. Nähtavust heast mõõdukani.

Väinameri, Liivi lahe põhjaosa:
Kesköö paiku tugevneb edela- ja lõunatuul 9-14 m/s, puhanguti 18 m/s, varahommikul kuni 20 m/s, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Pärastlõunal edelatuul nõrgeneb 5-10 m/s, puhanguti 15 m/s. Laine kõrgus õhtul 0,8-1,5, öösel ja päeval 1-2,5 m. Öösel mitmel pool hoovihm ja äikeseoht, pärastlõunal sajud hõrenevad. Nähtavus heast mõõdukani.

Peipsi järv:
Edelatuul 4-9 m/s, puhanguti kuni 14 m/s. Laine kõrgus 0,6-1,2 m. Olulise sajuta. Nähtavus hea. Õhutemperatuur on 13…15 °C.

Allikas: Riigi Ilmateenistus





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Numeroloogia kalender


Serviis (12-osaline)


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Lamp


Sall


Kaelakee: skorpioni tähtkuju


Kaelakee: kaalude tähtkuju


Päikesepüüdja


Taldrikud (6 tk) (20 cm)


Multitööriist



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused