Inglite sõnum ajavahemikuks 08.07.2024. – 14.07.2024.a.

Selle nädala inglikaardid räägivad järgmist:

See nädal toob sinu ellu mitmesuguseid võimalusi isiklikuks ja vaimseks kasvuks. Inglid juhatavad sind avardama oma silmaringi ja astuma oma mugavustsoonist välja. Praegu on kätte jõudnud aeg, mil tasub rohkem usaldada oma sisetunnet, sest see juhatab sind õiges suunas.

Kui oled jõudnud silmitsi otsustega või väljakutsetega, lase oma südamesõnumil ennast juhatada. Oled õigel teel ja kõik juhtub sinu kõrgemaks hüvanguks.

See nädal on suurepärane aeg selleks, et inimsuhteid süvendada. Leia üksmeel nende inimestega, kes on sinu jaoks olulised. Väga oluline on peresuhetele, sõprussuhetele ja isegi tööalastele kontaktidele rohkem tähelepanu pöörata. Suhtlemisel ole avatud, see toob kaasa harmoonia ja mõistmise.




See nädal on suurepärane aeg selleks, et keskenduda rohkem oma küllusele ja rikkusele. See ei pruugi alati tähendada materiaalseid hüvesid, vaid võib hõlmata ka vaimset ja emotsionaalset rikkust. Ole tänulik kõige selle eest, mis sul juba on ja ava end vastu võtma rohkem headust ja õnne.

Ole sellel nädalal julgemalt valmis vastu võtma muutusi, mis sind elus uutele radadele viivad. Muutused võivad olla alguses hirmutavad, kuid inglid kinnitavad, et need on vajalikud sinu kasvuks ja arenguks. Usalda protsessi ja ole avatud uutele võimalustele.

Nädal lõppeb aktiivsema loovuse ja eneseväljenduse kasutamisega. Leia siis aega selleks, et tegeleda tegevustega, mis pakuvad sulle tõelist  rõõmu ja rahulolu.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Numeroloogia kalender


Nimemuutuse mõju eluteele


Kaelakee: kuldobsidiaan


Käevõru: päikesekivi


Taro kaardid: African Goddess Rising Oracle (koos raamatuga)


Päikesepüüdja: konn


Hundi kujuke: amasoniit


Käevõru: aafrika türkiis


Taro kaardid: Gentle Creatures Wisdom Deck (koos raamatuga)


Kassi kujuke: obsidiaan


Seinakaunistus: hunt



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused