Päeva manifestatsioon: 27.07.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

  • Ärka varakult: Alusta oma päeva rahulikult ja keskendunult. Varajane ärkamine annab sulle piisavalt aega, et pühenduda oma eesmärkidele.
  • Mediteeri: Võta vähemalt 5-10 minutit, et rahuneda ja keskenduda hingamisele. Meditatsioon aitab meelt selgitada ja luua vastuvõtlikkust positiivsete muutuste jaoks.



  • Kirjuta oma eesmärgid üles: Võta paber ja pliiats ning kirjuta üles oma päeva eesmärgid. Olgu need suured või väikesed, konkreetsete eesmärkide kirja panemine aitab luua selgust ja loob soodsa pinnase keskendumiseks.
  • Visualiseeri oma eesmärke: Sulge silmad ja kujutle, et oled juba saavutanud oma eesmärgid. Tunne rõõmu ja rahulolu, mis sellega kaasneb. Visualiseerimine aitab sul luua vaimset pilti edust ja motiveerib sind tegutsema.
  • Positiivsed afirmatsioonid: Loo ja korda positiivseid väiteid, mis toetavad sinu eesmärke. Näiteks: “Olen võimeline saavutama kõik, millele keskendun,” või “Iga päev viin oma eesmärgid ellu.” Korda neid afirmatsioone hommikul ja päeva jooksul.



  • Koosta tegevusplaan: Mõtle läbi, millised sammud on vajalikud sinu eesmärkide saavutamiseks ja pane need kirja. Jaota suuremad ülesanded väiksemateks sammudeks, et need tunduksid kergemad.
  • Tegutse kohe: Alusta oma päevaga proaktiivselt, täites esimesi samme oma tegevusplaanist. Iga väiksemgi samm viib sind lähemale oma eesmärkidele.
  • Hinda oma päeva: Võta õhtul aega, et mõelda tagasi oma päevasele tegevusele. Kas saavutasid oma eesmärgid? Mis läks hästi ja mis vajab parandamist? Ole enda vastu aus ja õpi oma kogemustest.
  • Ole tänulik: Lõpeta oma päev tänulikkuse praktikaga. Kirjuta üles kolm asja, mille eest oled tänulik. Tänulikkus aitab keskenduda positiivsele ja loob heaolu tunde.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Parima sõbra horoskoop


Karjäärihoroskoop


Kaelakee: ema ja poeg


Skulptuur: elevandid


Päikesepüüdja: elu puu, kuu, liblikas (3 tk)


LED teeküünlad (24 tk)


Taro kaardid: Runic Tarot (koos raamatuga)


Tassid: Luxembourg (3 tk) - Villeroy & Boch


Käevõru: heliotroop


Käevõru: lasuriit


Kõrvarõngad: süda ja käed



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused