Päeva afirmatsioon: 28.07.2024

Alustades uut päeva, on oluline end toetada ja inspireerida. Tänane päev on täis uusi võimalusi, et liikuda edasi oma eesmärkide suunas ja avastada enda tugevused. Keskendu positiivsusele ja kindlusele.

Kasuta seda afirmatsiooni kogu päeva jooksul, et hoida end keskendununa ja motiveerituna. Olgu see päev täis headust, rahu ja eneseteostust!




“Täna on päev, mil olen lahke enda ja teiste vastu. Usun, et iga teguviis, mis lähtub headusest, loob positiivset muutust minu ümber. Olen avatud kuulama ja mõistma, sest tean, et empaatia ja kaastunne muudavad maailma paremaks. Võtan aega enda eest hoolitsemiseks, olles teadlik oma vajadustest ja piiridest. Iga samm, mille täna teen, on kooskõlas minu sisemise rahu ja tasakaaluga.

Olen tänulik kõikide õppetundide eest, mis aitavad mul kasvada ja areneda. Usun, et universum toetab mind kõiges, mida ma ette võtan ja seetõttu liigun edasi kindla ja rahuliku meelega. Täna luban endal väljendada oma tõelisi tundeid ja mõtteid. Iga hetk on kingitus, mida võtan vastu avatud südame ja meelega.”





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Suhte analüüs ja võimalused (kvaliteet)


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Reisihoroskoop üheks kuuks


Külmakott: Lifewit 20 l


Kaelakee: hõbe


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Kausid (21 cm) (6 tk)


Käevõru: unepüüdja


Käevõru: tiigrisilm


Kaelakee: ingel


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Vaas



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused