Ruunide ennustus ajavahemikuks 29.07.2024. – 04.08.2024.a.

Sellel nädalal on oluline see, et oleksid kannatlikum ja püüaksid oma ettevõtmisi sihikindlalt ellu viia. Ära eelda seda, et suudaksid kiiresti oodatud tulemusteni jõuda, mistõttu varu aega. Armastuse vallas võib see nädal kaasa tuua pingeid, mistõttu ole kannatlik ja kuula oma partneri mõttekäike. Seeläbi suudad suuremad probleemid ära hoida. Hea aeg selleks, et tuua oma suhtesse veidi uut energiat. Pereasjades peaks olema üldiselt õhkkond rahulik, kuid vanemate pereliikmetega võib tekkida lahkarvamusi. Sellistel puhkudel ole valmis tegema järeleandmisi, sest vastasel korral võivad arusaamatused liialt suureks paisuda. Tööalaselt võib see nädal kaasa tuua mitmesuguseid väljakutseid, mis nõuavad kiiret reageerimist. Näita välja oma võimekust ja sihikindlust ning suudad kõik asjad kenasti kontrolli all hoida. Suhted kolleegidega peaksid olema sellel nädalal üsna head, mis aitab kaasa meeskonnatöö tegemisele. Rahaasjad peaksid olema üsna stabiilsed, kuid suuremaid kulutusi tasub vältida. Mõelda tasub rohkem investeeringute tegemisele, kuid selles vallas väldi liialdusi. Tervise vallas tuleb rohkem oma vaimsele ja füüsilisele tervisele tähelepanu pöörata. Vajad rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks, et vältida stressi ja ületöötamist.




Üldiselt peaksid sellel nädalal oma ettevõtmistega kenasti hakkama saama, kuid ole valmis ka mõningateks tagasilöökideks. Sellistel puhkudel on oluline säilitada kannatlik meel. Armastuse vallas võib see nädal kaasa tuua mitmesuguseid arusaamatusi, kuid samas on ka võimalus selleks, et muuta oma suhe veidi tugevamaks. Ole valmis oma partneri mõttekäikudega rohkem kaasa minema. Hea aeg selleks, et panna paika ühised tulevikuplaanid, see kindlustaks olulisel määral suhte toimimist. Pereasjades võib see nädal kaasa tuua mõningaid erimeelsusi, eriti vanemate ja laste vahel. Sellegipoolest on peresuhted üldiselt harmoonilised, kuid eeldus on see, et jääd rahulikuks ja mõistvaks. Tööalaselt võib see nädal kaasa tuua mõningaid väljakutseid, mis võivad alguses tunduda väga keerulistena. Samas võid olla kindel selles, et saavutad häid tulemusi ja see parandab olulisel määral sinu kindlustunnet. Rahaasjades tasub olla sellel nädalal mõnevõrra ettevaatlikum. Ära mine kaasa kahtluste skeemidega. Tervise vallas on oluline see, et leiaksid tasakaalu töö ja puhkuse vahel. Tee kõik selleks, et vältida stressi ja ülekoormust.




Tunned ennast sellel nädalal päris hästi ning sinu igapäevased ettevõtmised kulgevad samuti hästi. Ole siiski valmis selleks, et kõik asjad ei kulge päris sellises tempos nagu sa oleksid soovinud. Ole valmis tegema järelandmisi. Armastuse vallas peaks see nädal olema üsna positiivne, kuid ole valmis ka mõningateks lahkarvamusteks. Avatud suhtlemine on äärmiselt oluline. Ole ettevaatlik sellega, et sa ei annaks partnerile lubadusi, mida hiljem täita on väga keeruline. Kui oled vallaline, võib see nädal sulle avada uusi võimalusi, mida kaua oodanud oled. Pereasjades võivad sellel nädalal kergesti tekkida mitmesugused pinged. Sellistel puhkudel jää rahulikuks ja kuula oma pereliikmete mõttekäike. Konfliktide lahendamine aitab pikemas perspektiivis peresuhteid tugevdada. Tööalases elus võib see nädal kaasa tuua mitmesuguseid ootamatusi. Need eeldavad sinult kohanemisvõimet ja loovuse kasutamist. Võid olla kindel, et selle nädala jõupingutused tasuvad ennast ära ja loovad sulle edaspidiseks uusi võimalusi. Rahaasjad nõuavad ettevaatlikkust, vältida tuleks suuremaid kulutusi ja keskenduda võiksid säästmisele. Hea aeg selleks, et otsida endale uusi teenimisvõimalusi, selles osas võivad avaneda unikaalsed võimalused. Tervis nõuab sinult rohkem tähelepanu. Hoolitse enda eest ja varu piisavalt määral aega puhkamiseks. Väldi seda, et ennast igapäevaste toimetuste juures ära kurnaksid., sest see võib kaasa tuua mitmesuguseid tervisemuresid, mille lahendamine võib kujuneda keeruliseks.




See nädal peaks olema üsna hea aeg. Samas inimsuhete vallas tuleks jälgida seda, et oma emotsioonid kontrolli all hoiad. Armastuse vallas toob see nädal kaasa arusaamatusi partneriga. Avatud suhtlemine aitab need probleemid lahendada ja pikapeale tugevdab ka suhet. Jälgima peaksid seda, et sa ei hakkaks armuasjades võtma mõttetuid riske ja oma partnerile survet avaldama. Pereasjades võib see nädal kaasa tuua mõningaid pingeid ja arusaamatusi. Kuula rohkem pereliikmete mõtteid ja ideid, see aitab asjad paremini kontrolli all hoida. Tööalases elus on sul head võimalused selleks, et ennast tõestada. Ootamatud väljakutsed annavad sulle võimaluse särada ja tunnustuse osaliseks saada. Jälgi seda, et suhted kolleegidega hästi toimiksid. Rahaasjades tasub olla ettevaatlikum, eriti just suuremate kulutuste tegemisel. Säästlikkus aitab stressi vältida ja loob kindlustunde tulevikuks. Sellel nädalal tasub väga ettevaatlik olla laenu võtmisel. Tervise vallas tasub rohkem tähelepanu pöörata puhkamisele ja lõõgastumisele. Jälgi seda, et sinu unerežiim oleks regulaarne, see aitab paremini ennast välja puhata. Hea aeg selleks, et käia looduses ja ujumas.




See nädal peaks kujunema sulle üsna mitmekesiseks ja põnevaks. Keskendu sellele, et olulised asjad õigeaegselt tehtud saaksid. Ära võta endaga anda liialt palju kohustusi. Armastuse vallas tasub olla tähelepanelikum ja mõelda sellele, kuidas oma armuasjad paremini toimivatena hoida. Vältida tasuks rahaliste küsimuste arutamist, kuna see võib kaasa tuua palju probleeme ja erimeelsusi. Pereasjad kulgevad sellel nädalal üsna hästi. Keegi lähedastest võib vajada praegu rohkem sinu tuge ja mõistmist. Võta aega, et kuulata ja ole olemas. Hea aeg selleks, et koos perega ette võtta midagi uut ja põnevat. Tööalases elus võib see nädal kaasa tuua ootamatuid väljakutseid. Ole valmis kiiresti reageerima ja näita välja oma oskusi. See aitab tööalases elus märkimisväärseid tulemusi saavutada. Hea aeg selleks, et oma oskusi ja teadmisi mõnevõrra täiendaksid. Rahaasjades tasub olla sellel nädalal ettevaatlikum. Impulsiivsust tasuks otsuste tegemisel vältida. Sulle võib avaneda unikaalne investeerimisvõimalus, millega tasub lähemalt tutvust teha. Tervise vallas on oluline leida tasakaal. Pööra rohkem tähelepanu nii oma füüsilisele kui ka vaimsele heaolule. Väga olulisel kohal on regulaarne treening ja looduses viibimine.




Peaksid ennast sellel nädalal päris hästi tundma ning sinu igapäevased toimetused kulgevad samuti hästi. Näita välja oma oskusi ja teadmisi, seeläbi lood endale uusi eeliseid. Armastuse vallas võib see nädal kaasa tuua mõningaid pingeid, kuid avatud suhtlemine aitab neid lahendada. Tee kõik selleks, et oma suhet tugevdada, mis tähendab ka seda, et ole valmis tegema järeleandmisi. Pereasjades peaks see nädal olema üsna positiivne. Sul on oodata rõõmsaid hetki, mida koos lähedaste inimestega nautida. Võimalik, et keegi pereliikmetest vajab rohkem sinu abi ja tuge. Tööalaselt pead arvatavasti tegelema hakkama mõningate keeruliste ülesannetega. Samas pakub see sulle võimaluse silma paista ja oma oskusi näidata. Seeläbi lood endale edaspidiseks uusi võimalusi ja tagad tööalases elus kiirema arengu. Hea aeg selleks, et kolleegidega rohkem koostööd teha. Siiski ole valmis selleks, et keegi kolleegidest võib sul hakata kaid kodaratesse pilduma. Rahaasjades tasub olla ettevaatlikum ja vältida liigseid kulutusi. Pane rohkem rõhku säästmisele ning uute teenimisvõimaluste otsimisele. Tervise vallas tasub hoida tasakaalu ja hoolitseda rohkem ka oma vaimse heaolu eest. Väga olulisel kohal on regulaarne liikumine, sest vastasel korral on tervisemured kerged tekkima. Jälgi tähelepanelikumalt ka oma toiduvalikut, kuna sinu keha võib olla erinevate toitude suhtes tavalisest tundlikum.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Elutee üldskeem


Nimemuutuse mõju eluteele + Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku?


Käevõru: maasika kvarts


Multitööriist: 14-osaline, taskulambiga


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang


Sall: Black Cats


Kaelakee: panda


Taldrikud (27 cm) (4 tk)


Konna kujuke: roheline aventuriin


Soola- ja pipratoos: koerad


Kausid (15 cm) (6 tk)



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused