Ilmaennustus: 30.07.2024.a.

ÖÖSEL

Pilves selgimistega, saartel vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9 m/s, rannikul puhanguti 12 m/s, saartel kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 14…19 °C.




PÄEVAL

Muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest, pärastlõunal lääne pool pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9 m/s, puhanguti kuni 12 m/s, saartel ja läänerannikul kuni 15 m/s, äikesega võib kaasneda ka tugevamaid puhanguid. Õhutemperatuur on 19…23 °C.




ILM VEEKOGUDEL

Soome lahe lääneosa:
Loode- ja põhjatuul 5-10 m/s, puhanguti 13-15 m/s. Laine kõrgus 1-2,5 m. Mitmel pool hoovihm, on äikeseoht. Nähtavus mõõdukast heani.

Soome lahe idaosa:
Kirde- ja põhjatuul, homme päeval põhja- ja loodetuul 4-8 m/s, puhanguti kuni 13 m/s. Mitmel pool hoovihm, on äikeseoht. Nähtavus mõõdukast heani.

Läänemere põhjaosa, Väinameri, Liivi lahe põhjaosa:
Loode- ja põhjatuul 7-13 m/s, puhanguti 17 m/s, algul kuni 19 m/s, pärast keskööd nõrgeneb 5-10 m/s, puhanguti 13-15 m/s. Laine kõrgus 1-3 m, algul merel kuni 4 m, Väinamerel 1-2 m, ööst alates 0,5-1 m. Merel kohati, mujal mitmel pool hoovihm, on äikeseoht. Nähtavus enamasti hea.

Peipsi järv:
Puhub põhja- ja loodetuul 3-9 m/s, öö hakul puhanguti kuni 12 m/s. Laine kõrgus 0,3-0,9 m. Kohati sajab hoovihma. Nähtavus mõõdukast heani. Õhutemperatuur on 16…18 °C.

Allikas: Riigi Ilmateenistus





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe kuu horoskoop (päevade lõikes)


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Armastuse- ja seksihoroskoop + numeroloogia analüüs


Seinapilt lõuendil või kapal: võilill


Chevrolet Corvette 1957


Šungiit


Konna kujuke: kuukivi


LED küünlad (3 tk)


Dekoratsioon: roos valgustusega


Nukk Candice


Kaelakee: veevalaja tähtkuju


Skulptuur



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused