Päeva manifestatsioon: 31.07.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

Hommikul võta hetk, et mõelda, milline oleks sinu ideaalne päev. Kujuta ette, kuidas see päev kulgeb, milliseid tegevusi sa teed ja kuidas sa end tunned. Sea selge eesmärk, mis aitab sul luua oma unistuste päeva. Näiteks:

  • “Ma elan täna oma parimat elu.”
  • “Ma olen täna täis rõõmu ja rahulolu.”
  • “Ma saavutan täna kõik, mida ette võtan.”



Loo plaan, kuidas sa saad oma unistuste päeva ellu viia. Mõtle sammudele, mida pead astuma, et saavutada oma eesmärgid ja tunda end õnnelikuna. Planeeri oma päev nii, et sul oleks aega nii töö kui ka lõõgastumise jaoks.

Visualiseeri päeva jooksul korduvalt, kuidas sinu unistuste päev kulgeb. Näe vaimusilmas, kuidas saavutad oma eesmärgid ja naudid igat hetke. Visualiseerimine aitab sul hoida positiivsust ja olla keskendunud.




Keskendu terve päev on eesmärkidele. Kui tekivad raskused või takistused, tuleta endale meelde oma hommikust eesmärki ja keskendu sellele. Ole teadlik oma mõtetest ja tegudest ning püüa tegutseda kooskõlas oma eesmärkidega.

Päeva lõpus mõtle tagasi oma unistuste päevale. Analüüsi, kuidas sinu eesmärgid realiseerusid ja milliseid tulemusi saavutasid. Ole tänulik kõigi positiivsete kogemuste ja õppetundide eest. Kirjuta oma mõtted üles ja valmistu järgmiseks päevaks.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Armastuse ja suhete aastahoroskoop


Sünniratta kood


Aastahoroskoop (armastuse otsijale)


Vaas - Villeroy & Boch


Kõrvarõngad: laiskloomad


Kausid (4 tk) - Villeroy & Boch


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Seinapilt lõuendil või kapal: Seli raba


LED küünlad (3 tk)


Käevõru: amasoniit


Taro kaardid: Wild Mystic Oracle (koos raamatuga)


Multitööriist: 18-osaline



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused