Päeva afirmatsioon: 01.08.2024

Alustades uut päeva, on oluline end toetada ja inspireerida. Tänane päev on täis uusi võimalusi, et liikuda edasi oma eesmärkide suunas ja avastada enda tugevused. Keskendu positiivsusele ja kindlusele.

Kasuta seda afirmatsiooni kogu päeva jooksul, et hoida end keskendununa ja motiveerituna. Olgu see päev täis rahu, rõõmu ja eneseteostust!




Täna on uus päev, täis piirituid võimalusi ja lootust. Olen valmis astuma igasse hetke kindluse ja positiivsusega. Tunnen end tugeva ja enesekindlana, teades, et suudan toime tulla kõigega, mida elu mulle toob. Keskendun täna lahkusele ja kaastundele, nii enda kui ka teiste suhtes. Iga väike tegu loeb ja ma valin teha head nii palju kui võimalik.

Olen avatud uutele ideedele ja võimalustele, mis rikastavad minu elu ja aitavad mul kasvada. Usun, et kõik väljakutsed on õppetunnid, mis viivad mind lähemale minu tõelisele eesmärgile. Ma leian ilu ja rõõmu igas hetkes, olles tänulik kõige eest, mis mul on. Loon täna teadlikult oma reaalsust positiivsete mõtete ja tegudega. Olen rahulik ja keskendunud, usaldades, et kõik läheb täpselt nii, nagu peab.

Naudin elu täiel rinnal, võttes vastu kõik head, mida see päev mulle pakub. Olen tänulik võimaluste eest ja valmis looma midagi imelist. Minu süda on avatud ja ma jagan oma rõõmu ja armastust kõigiga, kellega kokku puutun.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünniratta kood


Armastuse soodsad ajad


Aastahoroskoop (karmad)


Kaelakee: türkiis


Kaelakee: akvamariin


Taro kaardid: The Wild Unknown Pocket Tarot (koos raamatuga)


Pehme mänguasi: jaaguar


Multitööriist


Sall: moonid


Ripats: punane jaspis


Kilpkonna kujuke: must obsidiaan


Kokkupandav helikopter - AH-64 Apache



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused