Päeva afirmatsioon: 02.08.2024

Alustades uut päeva, on oluline end toetada ja inspireerida. Tänane päev on täis uusi võimalusi, et liikuda edasi oma eesmärkide suunas ja avastada enda tugevused. Keskendu positiivsusele ja kindlusele.

Kasuta seda afirmatsiooni kogu päeva jooksul, et hoida end keskendununa ja motiveerituna. Olgu see päev täis rahu, rõõmu ja eneseteostust!




Täna on minu päev. Alustan seda päeva puhtalt lehelt, valmis looma ja kogema kõike, mida elu mulle pakub. Olen kohal igas hetkes, täielikult teadlik ja avatud kõigele, mis tuleb. Ma usun oma sisemisse jõudu ja tarkusesse, mis juhib mind õiges suunas. Olen tänulik kõigi väljakutsete eest, sest need aitavad mul kasvada ja areneda.

Täna keskendun armastusele ja lahkusele – nii enda kui ka teiste suhtes. Iga kohtumine ja vestlus on võimalus jagada headust ja positiivsust. Usaldan elu kulgu ja tean, et kõik, mis juhtub, toimub minu hüvanguks. Luban endal teha vigu ja õppida neist, teades, et olen pidevas arenguteel.

Olen avatud uutele ideedele ja inspiratsioonile, mis võivad mu päeva rikastada. Loon teadlikult rõõmu ja rahulolu, tehes asju, mis toovad mulle ja teistele rõõmu. Olen rahulik ja tasakaalukas, teades, et kõik, mida vajan, on juba minu sees olemas.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Unenäo seletus


Kas Sinu nimi sobib eluteega kokku? + Millest räägib Sinu nimi?


Aeg-joone horoskoop


Kruvikeeraja: Smallrig UK0729


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Skulptuur: mammut


Taro kaardid: The Starseed Oracle (koos raamatuga)


Pehme mänguasi: flamingo


Tekk (220x 240 cm)


Kausid (5 tk)


Padjakate 40 x 40 cm (4 tk)


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused