Kuu mõjud ajavahemikul 05.08.2024. – 11.08.2024.a.

Emaspäeval mõjutab kuu Lõvis. Esmaspäeva õhtul läheb Veenus Neitsi märki, mis Lõvi märgis oleva Kuu mõju pärsib. Esmaspäeval on esil küll veel väline külg ja draamat võib samuti olla, aga vähemal määral. Sobib üritusteks ja koosviibimisteks, reklaamimiseks, inimeste kokkuajamiseks. Tunnustust oodatakse siiski vähem kui pühapäeval.

Tervis: selgroog ja diafragma piirkond võivad ikka veel tunda anda, aga tervisele pööratakse nüüd rohkem tähelepanu. Vererõhku võiks igaks juhuks kontrollida.




Teisipäevast (00:17) neljapäeva lõunani (12:32) mõjutab Kuu Neitsis. Ka Veenus on Neitsis, mis tundeelu tagaplaanile surub. Inimesed on täpsed, korralikud ja püüavad tervist hoida. Süsteem ja kord on olulised, kritiseeritakse ja irisetakse rohkem, isegi pisiasjade pärast. Distsipliinitunne on hea, aga igasuguste ebamugavuste ja korratuse suhtes ollakse tundlikum, segadus ja lohakus häirib rohkem tavapärasest. Koristamine, korra loomine, viimistlemine, süstematiseerimine, analüüsimine, kontrollimine jm selline tegevus on soositud. Hea aeg säästmise alustamiseks, õige aeg üle vaadata oma rahaasjad ja leida kohti, kust kokku saab hoida. Raamatupidamisega seotud tegevused on soositud. Tulemärgid on pärsitud, maamärgid tunnevad end hästi, veemärkide tunded on tasakaalukamad ja ratsionaalsemad, õhumärgid ei tunne end nii vabalt kui tahaksid.

Tervis: meditsiinilisteks protseduurideks on see hea aeg, tulemused on täpsemad ja õigemad. Soolestik, alakõht ja seedeorganid on tundlikud. Rohke vee joomine on kasulik, paastumine mõjub hästi. Sööma peaks mõõdukamalt ning puhast ja tervislikku toitu. Võimlemine ja idamaised teraapiad teevad tervisele head.




Neljapäeva lõunast (12:32) pühapäevani (01:34) mõjutab Kuu Kaaludes. Kesknädalal on suhtlemine pingevabam, sõbralikum, aga küllaltki ratsionaalne. Välditakse äärmusi, ei kiputa solvama ega oma õigust iga hinna eest taga ajama. Samas on siiski õiglustaju tugev, aga eelkõige olukordade tasakaalustamise eesmärgil. Ollakse rohkem sõltuv sellest, mida teised arvavad ja püütakse paljudele meele järele olla. Mitte just pugedes, aga meeldivalt käitudes. Otsuste langetamine sõltub teistest rohkem, ollakse ise sageli kahtlev. Sobiv aeg läbirääkimisteks, koosolekuteks, kokkulepete sõlmimiseks, leppimiseks, abieluettepaneku tegemiseks, klubide ja seltside liikmeks astumiseks, konsultatsioonideks, juriidilisteks nõuanneteks. Hea aeg osta riideid ja aksessuaare, ilumeel on parem. Kunsti, ilu ja moega seotud ürituste jaoks hea aeg. Hea aeg külastada kunstinäitusi, käia teatris, kontserdil, eriti reede ja laupäeva õhtu sobivad selleks hästi. Siiski võib Kaalude mõju all suurte massidega kokkupuude mõjuda ka närviliseks tegevalt, sest Kaalud ei talu valimatut suhtlust. Nad vajavad harmooniat enda ümber, mis suures inimmassis enamasti kaotsi läheb. Spordialadest soosib paarisspordialasid, tantsimiseks on soodne aeg. Hästi tunnevad end õhumärgid. Maamärgid ei ole nii maa küljes kinni, tulemärgid saavad hoo sisse, leegitsevad heledalt. Veemärkide tunded on tormilisemad.

Tervis: Kaalud mõjutavad puusade piirkonda, neerud, pankreas ja põis on mõjutatud.




Pühapäevast (01:34) hakkab mõjutama Kuu Skorpionis. Juba pühapäeva hommikust on õhus salapäraseid energiaid, inimesed muutuvad kahtlustavamaks ja kinnisemaks ja äärmuslikumaks igas eneseväljenduslikus aspektis. Võimenduvad kättemaksuiha, armukadedus, fanatism, tunnetega (eriti süütunnetega) manipuleerimine. Võib esineda raevu- ja kirepurskeid. Vigade parandamiseks ja praagi ümbertegemiseks on pühapäev väga sobilik, samuti millegi taastamiseks või restaureerimiseks. Ekstreemsport tõmbab rohkem, sobivad kõik kirglikud ja suurt pühendumist nõudvad tegevused. Seks on kirglik, aga võidakse olla lähisuhetes piinav partner. Tajutakse oma jõudu mingil müstilisel kombel. Nuhitakse rohkem teiste järel ja ollakse umbusklik. Paremini tunnevad end veemärgid, kes on omas elemendis. Riskialtimad tähemärgid võivad ennasthävitavat elustiili harrastama hakata. Võib kirglikke juhusuhteid tekkida, seks on esiplaanil. Inimestes võib välja lüüa nende tumedam pool, võidakse seadust rikkuda.

Tervis: suguelundid, põis ja jämesool on ohustatud. Vältima peaks juhusuhteid, need võivad halbu tagajärgi anda.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Kahe inimese numeroloogiline analüüs ja kokkusobivus


Eelmise elu analüüs


Karjäärihoroskoop


Noad (5 tk) - Victorinox


Võtmehoidja: tiigrisilm


Kaelakee: obsidiaan


Vaas - Villeroy & Boch


Kott Art - Kipling


Skulptuur: kass


Piknikutekk (150×150 cm)


Seenekujulised kristallid: obsidiaan (7 tk)


Ehitusmasinad



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused