Päeva manifestatsioon: 04.08.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

Alusta oma päeva leides vaikne ja rahulik koht, kus saad olla segamatult. Ideaalis tee seda kohe pärast ärkamist, enne igapäevaste tegevuste juurde asumist.




Võta päevik või märkmik ning kirjuta üles viis asja, mille eest oled tänulik. Need võivad olla suured või väikesed, tähtis on keskenduda positiivsele. Näiteks:

  • “Olen tänulik oma tervise eest.”
  • “Olen tänulik oma pere ja sõprade toetuse eest.”
  • “Olen tänulik uute võimaluste eest, mis täna minu teele tulevad.”
  • “Olen tänulik päikeselise ilma eest.”
  • “Olen tänulik oma kodu mugavuse eest.”

Pärast iga punkti kirjutamist võta hetk, et tõeliselt tunnetada tänulikkust. Keskendu sellele heale tundele ja lase sel end täita. Võid sulgeda silmad ja hingata sügavalt, et tugevdada seda tunnet.




Loe oma tänulikkuse loetelu valjusti ette. See aitab kinnistada positiivsed mõtted ja suurendada nende mõju. Näiteks: “Olen tänulik oma tervise eest. Olen tänulik oma pere ja sõprade toetuse eest.”

Kogu päeva jooksul tuleta endale meelde oma hommikust tänulikkuse loetelu. Kui tekib stressirohke või raske hetk, mõtle tagasi nendele positiivsetele asjadele, mille eest oled tänulik. See aitab sul säilitada positiivset suhtumist ja meelitada ligi rohkem häid kogemusi.




  • Ole järjekindel: Praktiseeri hommikust tänulikkuse loetelu igapäevaselt. Järjepidevus suurendab selle mõju.
  • Ole spetsiifiline: Püüa iga päev leida uusi asju, mille eest oled tänulik, et hoida praktika värske ja sisukas.
  • Jaga tänulikkust: Räägi oma tänulikkusest ka teistele. Positiivse energia jagamine võib inspireerida ka teisi ja suurendada üldist heaolu.

Tänulikkuse praktika on lihtne, kuid sügava mõjuga tehnika, mis aitab sul alustada oma päeva positiivse ja keskendunud meelega. See tõstab sinu vibratsioonitaset ja aitab sul märgata ning nautida elu väikeseid rõõme.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs


Kahe kuu horoskoop ja numeroloogia (53 lehekülge)


Horoskoop naisele + aastahoroskoop naisele


Kausid (15 cm) (4 tk)


Kassi kujuke: roosa kvarts


Seinapilt lõuendil või kapal: Tartu


Kausid (5 tk)


Skulptuur


Küünlaalused (2 tk)


Tassid: New York (3 tk) - Villeroy & Boch


Käevõru: tiigrisilm


Seinapilt lõuendil või kapal: talv rabas



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused