Inglite sõnum ajavahemikuks 05.08.2024. – 11.08.2024.a.

Selle nädala inglikaardid räägivad järgmist:

Sellel nädalal soovitavad inglid sul rohkem keskenduda iseendale ja suhetele, et neid paremini mõista ja sügavama tasandini jõuda.

Sind julgustatakse praegu olema tähelepanelikum oma mõtete, sõnade ja tegude suhtes. See aitab sul mõista, kuidas sinu käitumine ja tegevused mõjutavad sind ja sind sinu ümbrust. Seeläbi langetad edaspidi oluliselt paremaid otsuseid.

Väga oluline teema on sellel nädalal ka armastus ja kaastunne. Nädal võib kaasa tuua mitmesuguseid sügavamaid sidemeid ja võimaluse näidata rohkem armastust nii iseendale kui ka teistele. Tee suuremaid jõupingutusi selleks, et armuasjades suurem tasakaal tagada.

Fookuses on ka jõukus ja küllus. See ei pruugi piirduda ainult materiaalsete väärtustega, vaid hõlmab ka vaimset ja emotsionaalset rikkust. Tunnetades tänulikkust selle eest, mis sul juba on, avad ennast uutele võimalustele ja küllusele.




Intuitsioon peaks sellel nädalal sul suurepäraselt töötama. Seetõttu usalda oma sisetunnet, see aitab sul igapäevaste toimetuste juures õiges suunas liikuda. Lisaks langetad seeläbi otsuseid, mis on sinu heaolu silmas pidades väga olulise tähendusega.

See nädal võib kaasa tuua mitmesuguseid muutusi, mis kujunevad võimaluseks kasvamiseks ja arenguks. Ära karda muutusi, vaid usalda protsessi ja ava ennast uutele kogemustele ja võimalustele. Seeläbi muudad oma elu palju mitmekesisemaks ja huvitavamaks.

Loovus ja eneseväljendus on sellel nädalal väga olulise tähendusega. Leia rohkem aega sellisteks tegevusteks, mis toidavad sinu hinge ja pakuvad sulle rõõmu, olgu selleks siis kunst, kirjutamine, muusika või midagi muud, mis aitab sul oma tundeid ja mõtteid väljendada.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Saatuse analüüs


Sünnihoroskoop


Aastahoroskoobid, kuuhorksoobid, aasta analüüs numeroloogia järgi


Õun: unakiit


Vihmavari: taevas


Seinakell: lilled


Päikesepüüdja: merevaik


Kaelakee: kalade tähtkuju


Kaelakee: lumiobsidiaan


Kaelakee ja kõrvarõngad


Skulptuur: jänes-inimene


Kaelakee: mäekristall



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused