Ruunide ennustus ajavahemikuks 05.08.2024. – 11.08.2024.a.

Peaksid ennast sellel nädalal päris hästi tundma ning ka sinu ettevõtmised kulgevad soovitud viisil. Ole kannatlik teiste inimestega suhtlemisel, see aitab nii mõnedki arusaamatused ära hoida. Armastuse vallas peaks see nädal olema üsna positiivne. Sul on partneriga hea läbisaamine ning erilisi probleeme tekkida ei tohiks. Hea aeg selleks, et panna üheskoos paika pikemaajalised plaanid ja sihid, see kergendab mõlema osapoole olukorda. Pereringis võivad aga tekkida sellel nädalal mõningad pinged. Kuula rohkem oma lähedasi ja püüa mõista nende seisukohti, see aitab peresuhteid tugevdada. Tööalaselt võib see nädal kaasa tuua mõningaid väljakutseid, mis nõuavad kiiret kohanemist. Ole julgem ja näita välja oma oskusi, mida viimasel ajal omandanud oled. Hea aeg selleks, et kolleegidega koos meeskonnatööd teha, sest üksmeele leidmine peaks olema tavalisest kergem. Rahaasjades tasub olla sellel nädalal ettevaatlikum. Impulsiivsed oste tasub vältida ning keskendu pigem säästmisele. Pikemas perspektiivis peaksid hakkama investeeringud tulu tooma. Hea aeg selleks, et otsida endale uusi sissetulekuallikaid. Tervis võib sellel nädalal olla üsna kõikuv, mistõttu tuleb enda eest rohkem hoolitseda. Vajad rohkem aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks. Pane rohkem rõhku ka treeningutele, see aitab head füüsilist vormi säilitada. Mõnevõrra ettevaatlikum tasub olla ravimite tarvitamisel.




Üldiselt peaksid sellel nädalal oma ettevõtmistega kenasti hakkama saama. Siiski tasub vältida liigset pingutamist, kuna see võib kaasa tuua tagasilööke. Armuasjad peaksid olema sellel nädalal üsna head. Väiksemaid pingeid võib tekkida, kuid need on kiiresti lahendatavad. Ole avatud ja aus oma tunnete väljendamisel, seeläbi väldid arusaamatusi. Kui oled vallaline, hoia oma silmad lahti, sest sellel nädalal võivad sulle avaneda uued võimalused. Perekonnaelus peaks olema see nädal üsna harmooniline. Keegi lähedastest võib vajada rohkem sinu abi ja tuge. Ole tema jaoks olemas. Hea aeg selleks, et koduses elus perekonnaga ühiselt midagi korda saata. Tööalaselt võib see nädal kaasa tuua mõningaid väljakutseid. Ole valmis muutuvate olukordadega kiiresti kohanema ja oma oskusi tõestama. Probleemide tekkimisel lähene neile loominguliselt ja leiad kiiresti lahendused. Ei ole välistatud, et pead tegema sellel nädalal ka rohkesti ületunde. Rahaasjades tasub olla mõnevõrra ettevaatlikum. Väldi impulsiivseid kulutusi ja keskendu säästmisele. Sul võib tekkida head võimalus investeeringute tegemiseks. Ära mine kahtlaste skeemidega kaasa. Tervise vallas tasub rohkem rõhku panna tasakaalu leidmisele. Püüa tähelepanu pöörata nii oma füüsilisele kui ka vaimsele heaolule. Regulaarne treening ja puhkus on väga olulised. Leia selle nädala tegevuste hulka ka rohkem selliseid asju, mis sinu energiavarusid täiendaksid.




See nädal peaks kujunema sulle üsna huvitavaks ja põnevaks. Püüa tehtud saada need kohustused, mis viimasel ajal kõige paremini kulgenud pole. Armastuse vallas peaks see nädal olema üsna positiivne. Rohkem tasuks rõhku panna romantikale. Sul on võimalik oma suhet olulisel määral tugevdada ja parandada. Võimalikud on ka väiksemad arusaamatused, mis kiiret lahendamist vajaksid. Perekonnaelu võib see nädal kaasa tuua nii rõõmu kui ka väljakutseid. Hea aeg ühisteks ettevõtmisteks, kuid sealjuures peaksid arvestama pereliikmete soovidega. Väiksemad tülid on kerged tekkima, eriti just lastega. Sellistel puhkudel püüa kiiresti kompromissid leida ja säilitada rahulik meel. Tööalaselt oled sellel nädalal väga tegus ja suudad paljud asjad korda saata. Sul on head võimalused selleks, et ametiredelil tõusta või tunnustuse osaliseks saada. Võimalik, et lisakoormus on tavalisest suurem, mistõttu stress kerge tekkima. Rohkem tasub rõhku panna meeskonnatööle, seeläbi suudad saavutada paremad tulemused. Rahaasjades tasub olla ettevaatlikum. Sul on head võimalused selleks, et leida endale uus sissetulekuallikas või kasulik investeering. Ootamatud kulud on samuti võimalikud, mistõttu ole valmis selleks, et eelarve võib mõnevõrra pingeliseks muutuda. Tervis nõuab rohkem tähelepanu. Hea aeg selleks, et oma energiat täiendada ja üldiselt ennast hästi tunda. Pead tegema suuremaid jõupingutusi selleks, et ennast liigse kurnamise eest vältida.




Üldiselt peaks see nädal olema üsna positiivne. Siiski ole valmis selleks, et kõik asjad ei kulge soovitud tempos. Seetõttu pane enda jaoks valmis ka mõningad varuplaanid. Armastuse vallas peaks see nädal olema huvitav ja põnev aeg. Esile võivad kerkida mitmesugused uued võimalused, mida kaua oodanud oled. Ole suhtlemisel tavaliselt kannatlikum. Hea aeg pikemaajaliste plaanide tegemiseks ja oluliste otsuste langetamiseks. Kodune elu toob see nädal kaasa soojust ja tuge. Ole oma pereliikmete jaoks olemas ning püüa nendega arutada neid teemasid, mis on olulise tähendusega. Hea aeg selleks, et koduses elus midagi suuremat korda saata. Tööalases elus võib see nädal kaasa tuua mitmesuguseid väljakutseid. Ole valmis neid julgelt vastu võtma. Tööalases elus võivad sulle avaneda võimalused oma teadmiste täiendamiseks. Sellistest võimalustest haara kindlasti kinni. Rahaline seis peaks olema üldiselt stabiilne, kuid väga suuri kulutusi tasub vältida. Mõtle rohkem investeeringute tegemisele ja säästmise võimalustele. Kui oled tähelepanelik, võid enda jaoks avastada ka uue teenimisvõimaluse. Tervis nõuab rohkem tähelepanu, eriti just stressi osas. Võta aega, et lõõgastuda ja puhata ja et oma sisemine tasakaal säilitada. Jälgi seda, et su vererõhuga kõik korras oleks.




See nädal kulgeb sulle üsna positiivselt. Keskendu neile ettevõtmistele, mis viimasel ajal on olnud keerulised. Suudad sellel nädalal leida neile igati edukad lahendused. Armastuse vallas toob see nädal kaasa emotsionaalseid probleeme. Võid kogeda sügavaid tundeid, ole aga valmis ka väiksemateks arusaamatusteks. Avatud suhtlemine aitab harmoonia säilitada. Üheskoos tasuks ette võtta midagi uut ja põnevat, mis suhtesse uut värskust tooks. Perekondlikus elus on mitmesugused pinged kerged tekkima. Need võivad küll kiiresti laheneda, kuid teatud okkad võivad siiski kõigi hinge jätavad. Leia oma lähedaste jaoks rohkem aega, et ühiselt meeldivalt ettevõtmisi nautida. Hea aeg ka üheskoos reisimiseks. Tööalaselt võivad sind ees oodata mõningad väljakutsed, mis nõuavad tähelepanu ja täpsust. Kui oled pühendunud ja töökas, oled üsna kindlalt liikumas edu suunas. Näita välja oma oskusi ja ära karda ka vastutust enda kanda võtta. Jälgi seda, et suhted kolleegidega hästi toimiksid. Rahaasjades tasub olla ettevaatlikum. Impulsiivseid oste tasuks praegu vältida ja planeeri oma kulutusi hoolikalt. Praegu tasub teha suuremaid jõupingutusi selleks, et tulevikku investeerida. Tervise osas on väga oluline leida tasakaal. Keskendu rohkem füüsilisele treeningule ja vaimsele puhkusele, seeläbi säilitad hea enesetunde. Sellel nädalal tasub vältida tormakust ja enda liigseid kurnamist.




Suudad sellel nädalal oma ettevõtmistega päris kenasti hakkama saada. Sulle võivad avaneda mitmesugused uued võimalused, samas ka väiksemad väljakutsed. Armastuse vallas võivad sellel nädalal esile kerkida pinged, kuid avatud suhtlemine aitab neid lahendada. Pereasjades võivad sellel nädalal esile kerkida mõningad erimeelsused, kuid need lahenevad kiiresti. Ole mõistev ja püüa oma pereliikmeid rohkem toetada. Vältima peaksid seda, et oma mõtteid pereliikmetele peale suruksid. Tööalaselt oled suuteline sellel nädalal saavutama märkimisväärseid tulemusi ja jõuad välja selliste tulemusteni, mida oled kaua oodanud. Oluline on keskendunud olemine ja järjekindlus. Kasuks tuleks see, kui püüaksid oma suhteid kolleegidega veelgi paremaks muuta. Rahaasjades tasub olla ettevaatlikum ja vältida liigseid kulutusi. Sulle võib avaneda võimalus lisatulu teenimiseks, see aga eeldab suuremat tähelepanekkust. Tervise vallas pööra rohkem tähelepanu oma toitumisele ja füüsilisele aktiivsusele. Väiksemad muutused igapäevases rutiinis aitavad tuua suurepäraseid tulemusi ja sinu enesetunne peaks oluliselt paranema.



Artikkel jätkub. Viite järgmisele lehele leiad pärast e-poe reklaami...





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eluteed edendavad ja takistavad omadused


Taro kaartide ennustus


Aastahoroskoop (töö ja raha) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Vaas


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee ja kõrvarõngad


Tööriistakomplekt: 3-osaline


Taro kaardid: The Sacred Creators Oracle (koos raamatuga)


Kausid (25 cm) (4 tk)


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Käevõru - ametüst


Seinapilt lõuendil või kapal: päikeseloojang Võrtsjärve ääres



Lehed ( 1 / 2 ): 1 2Järgmised »

Seotud postitused