Päeva manifestatsioon: 05.08.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:




  1. Ärka varakult ja rahulikult
    Pane äratus 15-30 minutit varasemaks kui tavaliselt, et saaksid alustada oma päeva rahulikult ja kiirustamata. See annab sulle aega keskenduda ja valmistuda päevaks ilma stressita.
  2. Joo klaas vett
    Pärast ärkamist joo klaas toasooja vett, et äratada oma keha ja ainevahetus. See lihtne teguviis aitab sul end värskemana tunda ja on oluline tervisliku päeva alguseks.
  3. Meditatsioon või sügav hingamine
    Varu 5-10 minutit meditatsiooniks või sügavate hingamisharjutuste tegemiseks. Keskendu hingamisele ja vabasta kõik negatiivsed mõtted. See aitab sul meelt rahustada ja loob selge vaimse ruumi päevaks.
  4. Positiivne afirmatsioon
    Seisa peegli ees ja ütle endale valjusti positiivne afirmatsioon, mis kajastab sinu päeva eesmärki. Näiteks:
    • “Ma olen täna enesekindel ja saavutan kõik, mida soovin.”
    • “Ma tõmban täna ligi positiivseid võimalusi ja inimesi.”
  5. Kiired venitusharjutused
    Tee 5-10 minutit kergeid venitusharjutusi või hommikuvõimlemist, et äratada oma lihased ja parandada vereringet. Füüsiline liikumine aitab sul end energilisemana tunda.
  6. Päeviku kirjutamine
    Kirjuta oma päevikusse üles kolm asja, mille eest oled tänulik ning üks konkreetne eesmärk, millele soovid päeva jooksul liikuda. Tänulikkuse praktiseerimine ja eesmärkide üleskirjutamine aitavad sul alustada päeva positiivses meeleolus ja keskendunult.

Võiduka hommikurutiini loomine aitab sul alustada oma päeva positiivselt ja keskendunult. See rutiin mitte ainult ei tõsta sinu meeleolu ja enesekindlust, vaid loob ka tugevama aluse kogu päevaks. Igapäevaseks harjumuseks kujunedes muutub see rutiin tõhusaks manifestatsioonitehnikaks, mis aitab sul saavutada oma eesmärke ja elada täisväärtuslikumat elu.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop (armastus ja suhted) ja numeroloogia - 39 lehekülge


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Reisihoroskoop üheks kuuks


Kaelakee: ametüst


Seenekujulised kristallid: rodoniit (7 tk)


Tassid (4 tk)


Kaitseingli kujuke: ametüst


Küünlaalus


Padjakate 40 x 40 cm (2 tk)


Tass, taldrik ja lusikas


Taro kaardid: The Wildwood Tarot (koos raamatuga)


Ripats



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused