Päeva manifestatsioon: 07.08.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

Afirmatsioonikaartide kasutamine on lihtne, kuid tõhus tehnika, mis aitab sul päeva jooksul positiivset mõtlemist ja kavatsusi kinnistada. Selle meetodi abil saad keskenduda oma eesmärkidele ja suurendada oma enesekindlust.




  1. Vali afirmatsioonikaart: Hommikul, enne päeva alustamist, võta pakist üks afirmatsioonikaart. Need kaardid sisaldavad positiivseid väiteid või mõtteid, mis aitavad sul oma päeva positiivses võtmes alustada.
  2. Loe ja tunne afirmatsiooni: Loe kaardil olev afirmatsioon valjusti ette. Näiteks, kui kaardil on kirjas “Ma olen enesekindel ja võimekas,” keskendu nendele sõnadele ja püüa neid sügavalt tunda.
  3. Kanna kaart kaasas: Hoia afirmatsioonikaarti päeva jooksul endaga kaasas. Pane see oma rahakotti, taskusse või töölauale, et saaksid seda päeva jooksul korduvalt vaadata ja meelde tuletada.
  4. Korda afirmatsiooni: Kogu päeva jooksul tuleta endale meelde kaardil olevat afirmatsiooni. Kui tunned end stressis või kahtled endas, võta kaart välja ja loe see uuesti läbi. Korda afirmatsiooni vaikselt või valjusti, et see kinnistuks veelgi tugevamalt.
  5. Õhtune refleksioon: Päeva lõpus võta paar minutit, et mõelda tagasi, kuidas afirmatsioon sind päeva jooksul mõjutas. Kuidas see aitas sul oma eesmärke saavutada või enesekindlust suurendada? Kirjuta oma kogemused ja mõtted päevikusse.



  • Valmista oma kaardid: Kui sul pole afirmatsioonikaarte, valmista need ise. Kirjuta väikestele kaartidele positiivsed väited, mis seostuvad sinu eesmärkide ja väärtustega.
  • Vaheta kaarti igapäevaselt: Kasuta iga päev erinevat afirmatsioonikaarti, et hoida oma mõtted värsked ja keskenduda erinevatele positiivsetele aspektidele.
  • Ole avatud: Usu afirmatsiooni jõusse ja ole avatud positiivsetele muutustele, mida need sinu ellu toovad.

Afirmatsioonikaartide kasutamine aitab sul päeva jooksul hoida positiivset ja sihikindlat mõtlemist, suurendades seeläbi sinu enesekindlust ja eduvõimalusi.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Elukutsevalik numeroloogia põhjal


Karma analüüs


Aastahoroskoop - 105 lehekülge


Kaelakee: ema ja tütar


Tekk (150 x 200 cm)


Taro kaardid: Die Weisheit der Drachen (koos raamatuga)


Pehme mänguasi: tigu


Seinakaunistus


Kausid alusel (3 tk)


Tassid: võõrasemad (2 tk)


Taro kaardid: Barbieri Zodiac Oracle (koos raamatuga)


Pehme mänguasi: tigu



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused