Ilmaennustus: 08.08.2024.a.

ÖÖSEL

Vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Mõnel pool on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on 9…14 °C, rannikul kuni 18 °C.




PÄEVAL

Vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 20…24 °C.




ILM VEEKOGUDEL

Läänemeri:
Läänemere kohal on nõrk kõrgrõhuvöönd, homme õhtul läheneb Skandinaaviast merele madalrõhulohk. Läänemere põhjaosa: öösel muutlik tuul 1-7 m/s, päeval kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Öösel olulise sajuta, päeval kohati hoovihm. Öösel ja hommikul paiguti udu, muidu nähtavus enamasti hea.

Soome laht:
Öösel muutlik tuul 1-6 m/s, päeval idakaare tuul 2-7 m/s. Öösel olulise sajuta, hommikul ja päeval kohati hoovihm. Öösel ja hommikul paiguti udu, muidu nähtavus enamasti hea.

Väinameri, Liivi lahe põhjaosa:
Öösel muutlik tuul 1-6 m/s, päeval lõunakaare tuul 2-7 m/s. Öösel olulise sajuta, päeval kohati hoovihm. Öösel ja hommikul paiguti udu, muidu nähtavus enamasti hea.

Peipsi järv:
Põhjakaare tuul 1-6 m/s. Laine kõrgus kuni 0,5 m. Olulise sajuta. Kohati võib olla udu, muidu nähtavus hea või mõõdukas. Õhutemperatuur on 15…17 °C.

Allikas: Riigi Ilmateenistus





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eelmise elu analüüs


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Horoskoop naisele


Päikesepüüdja: koolibrid (2 tk)


Kaelakee


Käevõru


Käevõru: malahhiit ja punane tiigrisilm (2 tk)


Kahvlite komplekt (6 tk) - Victorinox


Puldiga juhitav robot


Käevõru: tiigrisilm


Vaagnad (4 tk)


Taro kaardid: Dragon Tarot (ainult kaardid)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused