Päeva afirmatsioon: 09.08.2024

Alustades uut päeva, on oluline end toetada ja inspireerida. Tänane päev on täis uusi võimalusi, et liikuda edasi oma eesmärkide suunas ja avastada enda tugevused. Keskendu positiivsusele ja kindlusele.

Kasuta seda afirmatsiooni kogu päeva jooksul, et hoida end keskendununa ja motiveerituna. Olgu see päev täis rahu, rõõmu ja eneseteostust!




Täna on uus päev, täis piirituid võimalusi. Olen valmis vastu võtma kõiki väljakutseid, mida elu mulle toob ja näen neis võimalust kasvamiseks ja õppimiseks. Keskendun hetkele, elades teadlikult ja täielikult iga kogemuse läbi. Minu mõtted on selged ja positiivsed, suunates mind õigele teele.

Olen tänulik kõige eest, mis mul on ja usun, et mind ootavad veel suuremad õnnistused. Iga inimene ja olukord, kellega täna kokku puutun, toob mulle uusi teadmisi ja rõõmu. Olen avatud ja vastuvõtlik uutele ideedele ja võimalustele, mis aitavad mul kasvada ja areneda.

Varun aega enda eest hoolitsemiseks ja oma heaolu eest seismiseks. Luban endal puhata, kui vajan ja tegutseda, kui tunnen end energilisena. Minu keha ja meel on kooskõlas, töötades harmooniliselt, et saavutada eesmärke.

Usaldan oma intuitsiooni ja sisemist tarkust, tehes otsuseid, mis toovad mulle rahulolu ja rõõmu. Teen täna valikud, mis viivad mind lähemale minu unistustele. Iga hetk on väärtuslik ja ma elan tänast päeva täiel rinnal, armastuse ja rõõmuga.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Suhtehoroskoobid


Partnerlushoroskoop


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Käevõrud partneritele: austraalia jadeiit ja oonüks


Kaelakee: ema ja tütar


LED küünlad (3 tk)


Kaelakee: ema ja poeg


Taro kaardid: Magic of Unicorns (koos raamatuga)


Tööriistakomplekt: 122-osaline


Taro kaardid: Tarot of the Divine (koos raamatuga)


Kaelakee: shungiit (3 tk)


Kaelakee: punane tiigrisilm



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused