Ilmaennustus: 12.08.2024.a.

ÖÖSEL

Muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul sajab kohati, pärast mitmel pool hoovihma, paiguti on äikest. Sisemaal puhub läänekaare tuul 4-9 m/s, saartel ja rannikul loodetuul 6-10 m/s, puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 10…15 °C, rannikul kuni 18 °C.




PÄEVAL

Pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest. Puhub loode- ja läänetuul 5-11 m/s, saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 16…19 °C.




ILM VEEKOGUDEL

Läänemere põhjaosa, Väinameri, Liivi lahe põhjaosa:
Lääne- ja loodetuul 7-12 m/s, puhanguti kuni 17 m/s. Laine kõrgus 1,5-3 m, merel kuni 4 m. Ajuti hoovihm, on äikeseoht. Nähtavus mõõdukast heani, tihedas sajus halb.

Soome laht:
Lääne- ja loodetuul 7-12 m/s, puhanguti kuni 17 m/s, päeval nõrgeneb 6-11 m/s, äikesepilvede all võib olla ka tugevamaid puhanguid. Laine kõrgus 1,5-3 m. Mitmel pool hoovihm, on äikest. Nähtavus mõõdukast heani, tihedas sajus halb.

Peipsi järv:
Lääne- ja loodetuul 5-9 m/s, puhanguti kuni 13 m/s, äikesega võib kaasneda ka tugevamaid tuuleiile. Laine kõrgus 0,7-1,3 m. Ajuti sajab hoovihma, on äikeseoht. Nähtavus mõõdukas, tihedas sajus halb. Õhutemperatuur on 12…15 °C.

HOIATUSED

Tamula järve Roosisaare hüdromeetriajaama veetase on jõudnud kriitilise piirini, 220 cm üle graafiku nulli (EH2000 70,35m) ja lähiajal ei lange.

Allikas: Riigi Ilmateenistus





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs + saatuse analüüs


Armastuse soodsad ajad


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Skulptuur


Kaelakee ja kõrvarõngad


Taro kaardid: Goddess Love Oracle (koos raamatuga)


Seinapilt lõuendil või kapal: Tamme-Lauri tamm


Skulptuur: rebane


Kaelakee ja kõrvarõngad


Sall: Adele


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Taro kaardid: The Sacred Creators Oracle (koos raamatuga)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused