Inglite sõnum ajavahemikuks 12.08.2024. – 18.08.2024.a.

Selle nädala inglikaardid räägivad järgmist:

Sellel nädalal juhivad inglid sinu tähelepanu sellele, et kätte on jõudnud muutuste ja kasvamise periood. Inglid saadavad sulle sõnuni, et oled jõudmas uude faasi, kus tuleb olla avatud ja valmis vastu võtma uusi võimalusi. See on aeg, mil minevikust vabastamine ja uue energia vastuvõtmine on ülimalt olulised.

Võib-olla seisad silmitsi otsuste ja valikutega, mis nõuavad sügavamat sisemist kuulamist ja usaldust oma intuitsiooni vastu. Inglid kinnitavad, et oled õigel teel, isegi kui see võib tunduda praegu väga ebakindlana. Ole tähelepanelik märkide ja sümbolite suhtes, mida inglid sulle saadavad. Need aitavad sinu suuna määrata ja juhendavad sind õiges suunas liikuma.




Samas tuletatakse sulle meelde, et oma südames tuleb hoida armastust ja kaastunnet nii enda kui ka teiste suhtes. Suhete valdkonnas võib see nädal kaasa tuua selgust ja tervenemist, kui oled valmis suhtlema ausalt ja avatult. Samuti võib esile kerkida vajadus andestamise ja leppimise järele, olgu see siis teineteisele või ka iseendale.

Nädal lõppeb arvatavasti tundega, et oled tugevalt ühenduses oma kõrgema eesmärgiga ja läheduses olevate kõrgemate energiate ja juhendajatega. Inglid paluvad sul praegu usaldada protsessi. Ole kannatlik, sest kõik liigub täpselt nii nagu peab, võib-olla sa seda kohe ainult ei märka.

See nädal on suurepärane aeg vaimseks arenguks ja oma unistuste ning eesmärkide poole liikumiseks. Inglid on sinuga koos igal sammul, toetades ja julgustades sind usaldama oma teekonda.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Eelmise elu analüüs


Nimemuutuse mõju eluteele


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Seinapilt lõuendil või kapal: udune raba


Taro kaardid: Cats Rule the Earth (koos raamatuga)


Dekoratsioon: ahhaat


Kaelakee: ambur


Käevõru: heliotroop


Kaelakee: ema ja tütar, roos


Bugatti Bolide 18-11047Y


Taro kaardid: Heavenly Bodies Astrology (koos raamatuga)


LED küünlad (3 tk)



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused