Päeva manifestatsioon: 16.08.2024

Päeva manifestatsiooni eesmärgiks on aidata sul päeva jooksul keskenduda oma soovidele, eesmärkidele ja positiivsetele mõtetele. Siin on sammud, kuidas seda tehnikat rakendada:

Hingamise fookuse tehnika on lihtne ja tõhus viis oma päeva eesmärgi seadmiseks ja selle kinnistamiseks. See tehnika keskendub sügava ja teadliku hingamise abil oma eesmärgile keskendumisele.

1. Sea eesmärk
Vali hommikul üks konkreetne eesmärk või kavatsus, millele soovid päeva jooksul keskenduda. Näiteks: “Täna olen rahulik ja tasakaalukas.”

2. Sügav hingamine:
Leia rahulik koht ja istu mugavalt. Hinga sügavalt sisse läbi nina, lugedes aeglaselt neljani. Hoia hinge kinni umbes 2 sekundit ja seejärel hinga aeglaselt välja läbi suu, lugedes samamoodi neljani.




3. Eesmärgi kinnistamine:
Kuna hingad sisse, mõtle oma eesmärgile ja kujutle, kuidas iga hingetõmme täidab sind selle eesmärgi energiaga. Hingates välja, lase lahti kõigist pingetest ja negatiivsetest mõtetest, mis võiksid takistada sinu eesmärgi saavutamist.

4. Korda protsessi:
Korda hingamistsüklit viis korda, keskendudes iga kord oma eesmärgi kinnistamisele. See aitab sul päeva jooksul rahulikuks jääda ja oma eesmärgil püsida.

See tehnika on suurepärane viis alustada päeva selge fookusega, kasutades hingamist, et keskenduda ja kinnistada oma eesmärki.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Isikuhoroskoobid


Taldrikud (6 tk) (28 cm)


Dekoratsioon: rodoniit


Kristall: lasuriit


Valgusti: armastajad kuuvalgel


Söögiriistade komplekt (24 tk)


Kokkupandav lennuk - F-35 Lightning II


Dekoratsioon: roos


Kaelakee: abalone pärlikarp


Kaelakee: tiigrisilm



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused