Päeva afirmatsioon: 18.08.2024

Alustades uut päeva, on oluline end toetada ja inspireerida. Tänane päev on täis uusi võimalusi, et liikuda edasi oma eesmärkide suunas ja avastada enda tugevused. Keskendu positiivsusele ja kindlusele.

Kasuta seda afirmatsiooni kogu päeva jooksul, et hoida end keskendununa ja motiveerituna. Olgu see päev täis rahu, rõõmu ja eneseteostust!




Varu täna aega, et kuulata nii ennast kui ka teisi. Olen teadlik, et iga hetk on kordumatu ning seetõttu keskendun sellele, mis tõeliselt oluline on. Lasen lahti kõigest, mis ei teeni enam minu heaolu ja teen ruumi uutele võimalustele ja rõõmule. Olen rahulikus ja tasakaalus seisundis, olles avatud juhusele ja Universumi suunamisele. Olen täna julge ja võtan ette samme, mis viivad mind lähemale oma sügavaimate soovide ja eesmärkide poole. Olen valmis andma ja vastu võtma armastust, toetust ja inspiratsiooni, teades, et see, mida annan, tuleb mulle tagasi mitmekordselt. Usaldan elu kulgu ja tean, et olen õigel teel, isegi kui see tee viib mind ootamatutesse suundadesse. Olen täna täielikult mina ise, ilma hirmude ja kahtlusteta, valmis vastu võtma kõike head, mida elu mulle pakub.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Karma analüüs + saatuse analüüs


Aastahoroskoop


Aastahoroskoop (saatus ja otsused)


Kaelakee: labradoriit


Käevõru: roosa kvarts ja labradoriit


Kaelakee: elevant


Sall


Tassid: New York (3 tk) - Villeroy & Boch


Skulptuur: mammut


Ripats


Kaelakee: jäära tähtkuju


Kõrvarõngad: ema ja tütar



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused