Inglite sõnum ajavahemikuks 19.08.2024. – 25.08.2024.a.

Selle nädala inglikaardid räägivad järgmist:

Sellel nädalal juhatavad inglid sind keskenduma sisemisele rahule ja tasakaalule. On aeg vaadata oma elus neid valdkondi, kus tunned rahutust ja tasakaalutust. Inglid soovitavad sul võtta aega enese eest hoolitsemiseks, oma mõtete ja tunnete kuulamiseks ning teadlikult valida endale selliseid tegevusi, mis toovad sinu ellu rahu ja rõõmu.




Sellel nädalal peaks nii mõnedki küsimused sinu jaoks selgemaks saama, mis on veel hiljuti sind märkimisväärselt segadusse on ajanud. Märkad, et vanad mured leiavad lahenduse. Võiksid iseennast rohkem pingutada selle nimel, et lasta lahti kõikvõimalikest vanadest tabudest ja harjumustest, mis on sinu teel takistuseks kujunenud. Usalda seda, et Universum töötab sinu kasuks. Ole avatud juhatusele, mida inglid sulle saadavad, olgu need siis sisetunded, unenäod või juhuslikud sõnumid.

Üldine energia on sellel nädalal toetav ja julgustav. Inglid tuletavad meelde, et oled alati kaitstud ja juhitud. Isegi kui väljakutsed esile kerkivad, on need mõeldud sinu kasuks ja arengule soosivaks. Ole valmis nüüd vastu võtma armastust ja tuge, mida Universum sulle pakub ja tea, et kõik läheb täpselt nii nagu tegelikult minema peab.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Ühe inimese numeroloogiline analüüs sünnikuupäeva ja nime järgi + sobivus oma kaaslasega


Aastahoroskoop - 239 lehekülge


Elutee üldskeem


LED küünal metallist hoidjas (23 cm)


Batman ja Batmobile


Kaelakee: süda ja ingli tiivad


Tass, taldrik ja lusikas


Kausid (4 tk) (25 cm)


Kaelakee: kuukivi


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Päikesepüüdja: koolibrid (2 tk)


Taldrikud (27 cm) (3 tk) - Villeroy & Boch



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused