Päeva afirmatsioon: 22.08.2024

Alustades uut päeva, on oluline end toetada ja inspireerida. Tänane päev on täis uusi võimalusi, et liikuda edasi oma eesmärkide suunas ja avastada enda tugevused. Keskendu positiivsusele ja kindlusele.

Kasuta seda afirmatsiooni kogu päeva jooksul, et hoida end keskendununa ja motiveerituna. Olgu see päev täis rahu, rõõmu ja eneseteostust!




Täna valin ma rahu ja tasakaalu. Olen teadlik oma mõtetest ja tunnen, kuidas sisemine rahu täidab mind. Võtan aega, et olla hetkes kohal ja tunda rõõmu elu lihtsatest naudingutest. Ma ei lase end häirida sellest, mida ma ei saa kontrollida, vaid keskendun sellele, mida saan muuta. Olen kindel, et minu sisemine rahu ja tasakaal toovad mu ellu selgust ja harmooniat. Olen kannatlik nii enda kui ka teiste suhtes, teades, et igaüks meist on oma teekonnal. Leian rõõmu väikestest asjadest ja olen avatud kõigele, mis toob mu ellu valgust ja positiivsust. Usaldan, et kõik toimub omas tempos ja mina olen täpselt seal, kus pean olema. Täna on päev, mil ma valin rahu ja harmoonia kõiges, mida teen.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop ja aasta numeroloogia - 164 lehekülge


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Kolme kuu horoskoop (päevade lõikes)


Skulptuur


Käevõru: akvamariin


Kausid (15 cm) (4 tk)


Käevõru: cherry kvarts


Kaelakee: aafrika türkiis (65 cm)


Unenäopüüdja


Päikeseprillid lastele: Julbo Fame Kids (cat. 3)


Tekk (100 x 130 cm)


Käevõru: oonüks



NB! Lehekülje sisu kopeerimine ei ole lubatud OÜ A.J.A. Grupp kirjaliku loata. Täpsemad lehekülje kasutustingimused leiad siit.

Kui soovid lisada siia lehele kommertsartiklit kliki siia.

Seotud postitused